Vakantiewoningen en andere vakantieverblijven in Frankrijk: Klik op een regio
Klik op een regio waar u met vakantie wilt gaan. Filter hieronder de 2 vakantieverblijven:

Internet
Huisdieren
Zwembad
Hoogseizoen
Max huur:

per week:
Aantal personen:
Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Nord Pas de Calais Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in de Picardie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Champagne Ardennen Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Lorraine Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Ile de France Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Alsace (Elzas) Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Aquitaine Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Languedoc Roussillon Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Midi Pyreneeen Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Provence Alpen Cote d'Azur Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Rhone Alpen Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Corse Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Haute Normandië Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Basse Normandië Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Bretagne Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Pays de la Loire Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Poitou Charentes Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Centre Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Bourgogne Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Limousin Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Auvergne Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Franche Comte Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Haute Normandie Vakantiehuizen en andere vakantieverblijven in Basse Normandie

departement TarnWelkom op onze overzichtspagina van Tarn.

Vakantiehuizen Tarn:

Vakantiehuizen in Frankrijk van Noord tot Zuid-Frankrijk. Ook huizen te koop!

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in Tarn te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer vakantiehuizen in Tarn kunt u vinden met onze zoekmachine. Vakantiehuisjes in Frankrijk zoeken!
Of kijk hier naar de huizen die nog vrij zijn dit jaar of volgend jaar.

U krijgt een korte omschrijving van deze 2 vakantiewoningen in Tarn te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in Tarn, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in Tarn wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen huizen in Tarn.

Doorzoek de website op:


Wilt u naar een andere regio in Frankrijk? Dan kunt u ergens links boven op de grote landkaart van Frankrijk klikken.

Vakantiehuis Tarn Aiguefonde te huur vanaf € 10.000 per week voor max. 18 personen.

PARADIJSELIJK KASTEEL IN GROTE LUXE IN NATIONAAL PARK
Klik op de regel hierboven of op de foto hieronder voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuis Tarn te huur (Tarn) Na jaren intensieve restauratie bezit het Château weer zijn oude grandeur en charme met de LeNôtre-tuin en het 18e eeuwse park met zijn cascades en fonteinen aan de voet van de Montagne Noire in de Midi-Pyrénées.
Elegante kamers en suites zijn voor u ingericht, grenzend aan stijlvolle etc. etc..
Bekende plaatsen in de omgeving:Castres Mazamet, Carcassonne, Albi, Toulouse, Bezier.
-lees meer-


Vakantiehuis Tarn Jouqueviel le Tel te huur vanaf € 700 per week voor max. 9 personen.

Vakantiehuis met zwembad Tarn-Aveyron voor 9 personen.
Klik op de regel hierboven of op de foto hieronder voor meer informatie over dit huis.

Vakantiehuis Tarn te huur (Tarn) Deze oude hoeve dateert van rond 1823 en heeft een karakteristieke uitstraling en is gelokaliseerd ten noorden van de Tarn aan de grens met de Aveyron.
De woning is uiterst geschikt voor twee gezinnen waar privacy en rust is verzekerd, privé zwembad(10x5).
Grote leefruimte met ingerichte keuken, televisie met Nl zenders, draadloos internet, vier slaapkamers,drie badkamers, twee keukens, was,vaat en droogmachine.

Alle vertrekken zijn ruim en huiselijk ingericht met openhaard en houtcassette. Een tweepersoons slaapkamer, met badkamer en apart toilet. Via de trap komt u op de zolderverdieping waar twee slaapkamers zijn met waarvan één kamer met tweepersoonsbed en één kamer met drie éénpersoonsbedden en beide kamers zijn voorzien van airconditioning.
Een gezamenlijke badkamer, lavabo, douche en toilet.

Langs de loggia hebben we een aparte slaapkamer met een twee één persoonsbed, badkamer met lavabo, douche en toilet.
Voor de etc. etc..
Bekende plaatsen in de omgeving:Albi, Toulouse, Rodez, Albi, Cordes sur Ciel.
-lees meer-


Vakantiehuizen Tarn huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in Tarn die door particulieren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. Tarn is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want Tarn is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.

Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook straaknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in Tarn gevonden:
Jouqueviel Midi Pyrenees

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in Tarn ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de Tarn kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of Tarn voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen Tarn in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen of de omgeving van plaatsen waar u in de Tarn een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.

Albi Bezier Carcassonne Castres Mazamet Cordes sur Ciel Rodez Toulouse

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in Tarn? En u wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in de Tarn verhuren.

VAKANTIEHUIZEN TARN

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:
Nord-Pas-de-Calais, Haute Normandie, Picardie, Lorraine, Alsace, Ile de France, Champagne Ardennes, Franche-Comte, Bourgogne, Centre, Basse-Normandie , Normandie , Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes, Limousin, Auvergne, Rhone Alpes, Aquitaine, Midi-Pyrenées, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Vakantiewoningen in Frankrijk, Corse.