Vakantiehuizen die u rechtstreeks kunt huren in Cantal.

Vakantiehuizen in departement Cantal te huur

Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de vakantiehuizen in Cantal die particulier te huur worden aangeboden.
Er zijn 3 vakantiehuizen in Cantal gevonden.

De thans getoonde indicatieve prijzen en wisseldagen hebben betrekking op een fictieve reservering met een aankomst op de eerstvolgende zaterdag na 3 weken. Na verzending van het onderstaande filter wordt de beschikbaarheid gecontroleerd voor de door u gewenste huurperiode en worden, waar nodig, de huurprijzen en wisseldagen geactualiseerd.

Wilt u de aankomstdatum en de vertrekdatum en de overige gegevens van het zoekfilter verderop de pagina naar wens aanpassen? U krijgt op deze pagina alleen maar de vakantiehuizen te zien die in de gewenste huurperiode beschikbaar zijn om te huren. Mogelijk kan de datum van aankomst en vertrek iets afwijken in verband met mogelijk afwijkende wisseldagen. Dit kan per vakantiehuis verschillen!

Op deze pagina laten wij desgewenst maximaal 100 vakantiehuizen zien waaruit u een keuze kunt maken.

U ziet op deze pagina uitsluitend vakantiehuizen die in het departement Cantal liggen. Wilt u de vakantiehuizen in de afzonderlijke regio's, nabij gelegen departementen of in en om bepaalde plaatsen bekijken dan adviseren wij u om ons andere uitgebreide zoekfilter te gebruiken met een overzicht van alle vakantiehuizen. Probeer eens op basis van een hele regio te zoeken en vervolgens op MAPS te kijken wat er allemaal in de buurt van departement Cantal ligt. Ook zoeken met een plaatsnaam is vaak een succesvolle optie om een leuk vakantiehuis te vinden. Uitgebreid zoekfilter

Met het uitgebreide zoekfilter kunt zeer verfijnde zoekopdrachten geven!

Bent u klaar met onderstaand filter? Klik dan op de rode button Toon de vakantiehuizen

Klik op een foto om veel meer te zien van een vakantiehuis.

Luxe vrijstaand chalêt. Genieten van prachtige natuur in de Auvergne, Centraal Massief op 400m afstand van recreatiemeer Lac de Val.
Huurprijs indicatie: € 750 p.w.
kaartje met departement CantalMax. 5 personen.
Midden-Frankrijk, dep. Cantal
Wisseldag: vrijdag
Minimaal 7 overnachtingen
Luxe vrijstaand chalêt. Genieten van prachtige natuur in de Auvergne, Centraal Massief op 400m afstand van recreatiemeer Lac de Val.
Beautifully restored stone cottage in a quiet hamlet overlooking the Lot Valley
Huurprijs indicatie: € 875 p.w.
kaartje met departement CantalMax. 4 personen.
Midden-Frankrijk, dep. Cantal
Wisseldag: flexibel
Minimaal 7 overnachtingen
Prachtig gerestaureerd stenen huisje in een rustig gehucht met uitzicht op de Lot-vallei
Genieten van rust en natuur in Vakantiewoning Auvergne op 400m afstand van recreatiemeer
Huurprijs indicatie: € 895 p.w.
kaartje met departement CantalMax. 6 personen.
Midden-Frankrijk, dep. Cantal
Wisseldag: zaterdag
Minimaal 7 overnachtingen
Genieten van rust en natuur in Vakantiewoning Auvergne op 400m afstand van recreatiemeer
Leuk stel met vakantie in FrankrijkDit echtpaar geniet van hun vakantie in Frankrijk en genieten van een smakelijke picnic langs een Franse rivier met mooi uitzicht. Wij hopen dat u op de site van Vakantiehuis Frankrijk ook een leuk vakantiehuis in Cantal kunt vinden.

De laagste prijs garantie houdt in dat de verhuurder garandeert dat zijn/haar huis in Cantal nergens op het internet goedkoper wordt aangeboden dan op onze website www.vakantiehuis-frankrijk.nl ook wel kortweg 'Vakantiehuis Frankrijk' genoemd.

De huurprijs indicatie houdt in dat de huurprijs lager kan zijn in verband met last minute kortingen of vroegboekkorting. U moet ook rekening houden met bijkomende kosten voor schoonmaak, energie, borgsom, toeristenbelasting en dergelijke. Bij de volledige presentatiepagina van de vakantiehuizen vindt u alle bijzonderheden rondom de huurprijs met eventuele kortingen en toeslagen. Ook hier geldt dat alle genoemde bedragen indicatief zijn en dat alleen de eigenaar c.q. verhuurder verantwoordelijk is voor het exact benoemen en bevestigen van de huursom en overige huurvoorwaarden. Bij verhuur langer dan een week kunnen hogere/lagere huurprijzen gelden in verband met seizoensinvloeden.