Welkom op onze overzichtspagina van Montjay
Kaart Frankrijk: departement Saone et Loire

Vakantiewoning in Montjay

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de huizen in Montjay te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
Montjay ligt in of nabij het departement Saone et Loire dat op haar beurt weer onderdeel uit maakt van de grote regio Bourgogne
U kunt ook een vakantiehuisje, appartement, gite, kasteel, villa in Frankrijk of een ander soort vakantieverblijf vinden met de handige links bovenaan de pagina.

U krijgt nu een korte omschrijving van de vakantiehuisjes te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de accomodatie, ter voorbereiding van uw vakantie in de omgeving van Montjay, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen.

Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van Montjay wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar/verhuurder. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van Montjay.
De afstanden zijn gemeten vanaf het gemeentehuis van Montjay tot maximaal hemelsbreed 70 kilometer rondom Montjay

Bekijk de zoekresultaten voor Montjay op de landkaart? Klik dan op de MAPS button.
🔎MAPS

TE HUUR VANAF
€ 425 / WEEK
Vakantiehuis op 59.7 KM van Montjay
Voor max. 2 personen
Leuke studio in een prachtige omgeving nabij wijnvelden en meren
ok button Grote tuin
ok button Internet via wifi
ok button Adults only (geen kinderen toegestaan)
ok button Puur natuur en stilte
ok button jacuzzi

Bekende plaatsen in de omgeving:
Autun, Beaune, Chalon sur Saone, en Dijon.

🛈Vakantiehuis bekijken of boeken? 📆Controleer beschikbaarheid

Vakantiewoning Montjay

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in Montjay?

Wilt uw vakantiewoning Montjay verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuis in Montjay verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.

U kunt op een regio op de landkkaart klikken of op de volgende links:
Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)