Te huur: Saone et Loire Toulon sur Arroux

Genieten van het Bourgondische buitenleven in ons landelijk gelegen vakantiehuis

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5778) bedraagt € 345 tot € 510 per week voor maximaal 5 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Genieten van het Bourgondische buitenleven in ons landelijk gelegen vakantiehuis te huur in Saone et Loire (Frankrijk)
het hele gedoe <br>deel rechts op de foto betreft het vakantiegedeelte, het linkerdeel gebruikt de eigenaar af en toe voor vakantie. deel van het huis dat verhuurd wordt <br>met erf rondom de boerderij <br>De vriendelijk en nieuwsgierige Charolais koeien in de wei rondom het huis, zorgen voor een gezellige sfeer. het hele gedoe hoofd-slaapkamer met baby-bed <br>Auping bed 160 x 200 met auping matras (pocketvering met memoryfoam) wakker worden met de luiken dicht of... juist open salon bureau met WIFI (ADSL) <br>bibliotheek met titels in diverse talen en toeristische informatie

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 23 oktober 2021 ⇔ € 329
 • 6 november 2021 ⇔ € 311


Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Midden-Frankrijk:

het hele gedoe <br>deel rechts op de foto betreft het vakantiegedeelte, het linkerdeel gebruikt de eigenaar af en toe voor vakantie. Vanuit het huis kijkt vrijuit naar het Bourgondische landschap. Er zijn rondom geen buren. Omdat het huis wat hoger ligt, ziet u in de verte het dorp Toulon sur Arroux. De lange gevel van het huis is op het zonnige zuiden gericht. De veranda biedt schaduw. Tuinstoelen, tuintafels, parasols en hangmat zijn aanwezig en vindt u in het bijhuisje, dat bij de huur hoort.
2 kilometer afdalen naar de bakker in het dorp om croissantjes en pain te halen.

Genieten van alle natuur om je heen; de geuren en kleuren. Spot bijzondere vogelsoorten, zoals bv hop, het koppeltje puttertjes of de bijeneters die de laatste jaren een vaste bezoeker is. De boerenzwaluw op de telefoondraad . Zeldzame vlinders en insecten, wilde bloemen en dieren zoals de smaragdhagedis, zevenslaper, en soms ook reeën in de wei pal naast het erf. Proef de kruiden en de vruchten die in de tuin te vinden zijn.
's-Avonds ontvouwt zich een indrukwekkende sterrenhemel, die reikt tot aan de horizon.
In deze woning heeft een Nederlands schrijversechtpaar gewoond (Maria Stahlie: Haar boek Boogschutters, speelt zich af in en om de boerderij, een exemplaar is aanwezig)

De voormalige boerderij in Bourgondische sfeer heeft twee zelfstandige woningen, waarvan één te huur is.
Indeling: twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoons Aupingbed van 160 x 200 met twee Auping matrassen en een kinderledikant. De andere slaapkamer heeft twee aparte bedden van 90 x 200. Een salon met zithoek, fauteuil, bureau, Jotul-houtkachel, radio-cd-speler, diverse spelletjes en een ruime keus in literatuur. De keuken is compleet ingericht en heeft een keramisch fornuis met (hetelucht)oven, afzuigkap, koelkast, diepvries, koffiemachine, broodrooster. Sanitaire ruimte met douche, wastafel en wasmachine. Apart toilet.

Internet en WIFI.
Oppervlakte binnen: 100 m2. Buiten 2000m2.
Buiten toeven in de zon of lekker in de schaduw onder de veranda. De oprit (70 meter) is aan de weg te sluiten met een poort.
Ontdek de wandelroutes door het afwisselende landschap of ga op avontuur door te toeren op de met de heuvels meeglooiende binnenwegen, die net zo gemoedelijk zijn als het Bourgondische leven zelf. Diverse folders met toeristische mogelijkheden zijn aanwezig. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Zuid-bourgondie):

deel van het huis dat verhuurd wordt <br>met erfOp twee kilometer ligt Toulon sur Arroux. Een authentiek Frans dorpje met twee romaanse kerkjes en een monumentale brug (Pont du Diable). Door het dorp stroomt de rivier de Arroux met een lokaal strandje. Hier kun je afkoelen en spelen met de stroming. Vissen is mogelijk met een vergunning, die je eenvoudig in de tabac/journaux winkels kunt kopen.
Toulon sur Arroux heeft alle belangrijke voorzieningen (winkels, verschillende cafés, terrasjes, pizzeria, restaurants (met originele Bourgondische keuken), postkantoor, bibliotheek, huisartsenpost, apotheek, enz) In de bibliotheek van Toulon (genoemd La Roche du Moulin) kun je een weekkaart kopen om gebruik te maken van de plaatselijke tennisbaan (+/- 20 euro per week voor de hele familie, met onbeperkt gebruik, te koop in La Roche du Moulin) Wel zelf tennisspullen meenemen. Ook is er in het dorp een vrij toegankelijk sportveld voor o.a basketbal of volleybal en een skatebaan.
Het sympathieke speelpark In Toulon sur Arroux: Diverti Parc (www.divertiparc.com) is een plezier voor kinderen

Het gemoedelijke landschap kenmerkt zich door weilanden met hagen die meeglooien met de heuvels. Typisch witte Charlolais-koeien die met de hele familie rustig staan te grazen en nieuwsgierig opkijken naar belangstellenden.
Vanuit het huis is gelegenheid om mooie en afwisselende wandelingen te maken door bossen, beekdalen en landerijen met aansluiting op een uitgebreid wandelnetwerk (sentier), of om deel te nemen aan georganiseerde wandelingen (randonnee). De grande route GR131 loopt in de buurt van het huis. Fietsen is avontuurlijk en het is ook ideaal voor liefhebbers met mountainbikes.
De directe omgeving heeft veel te bieden: Het nationale natuurgebied Morvan met Lac Setton, Mont Beuvray en Chateau Chinon. Rondom dorpjes met romaanse kerken (Luzy, Issy l'Eveque, Toulon), Gotische kathedralen (Autun, Paray le Moniale, Cluny) en Romeinse monumenten (Autun, Bibracte), Aan te bevelen is een bezoek aan het grootste Tibetaanse tempelcomplex in Europa: Temple des Mille Boudha's op 6 km van het huis.
Er zijn attractieparken in Creusot (Parc des Combes) en Lapalisse (Le Pal). Verschillende museain de nabijheid zijn onder anderen te vinden in Creusot, Autun.
Gezellige Franse weekmarkten, brocantes en rommelmarkten (in Etang sur Arroux en Montceau les Mines is een Emaus). Van nationaal belang is het jaarlijkse driedaags accordeonfestival in Luzy. Verder is er Montceau les Mines met een zwembad van Olympisch formaat en een golfbaan. Op camping municipal van Toulon sur Arroux is een een minigolf. Natuurlijk wordt er overal petanque gespeeld en worden er wedstrijden georganiseerd.
OP 30 min met de auto is de TGV halte van Creusot (Montchanin) die een rechtstreekse verbinding heeft met Parijs, Lyon en Lille. In anderhalf uur sta je op Gare de Lyon.

Afstand vanaf Maastricht: 650 km.

Voor uw oriëntatie: Toulon sur Arroux ligt in de buurt van de plaatsen: Luzy, Autun, Beaune, Chalon sur Saone.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-09-2021

De huurperiode is van zaterdag 16 uur tot zaterdag 11 uur. De huurprijs bedraagt €340/525,-- per week bij gebruik tot/met 4 personen. Huur voor een langere/kortere periode is bespreekbaar. Neem dan even contact met ons op.
De prijs is exclusief schoonmaak en service kosten (60 euro).
Voor het linnenpakket (kussen met sloop, dekbed met overtrek, hoeslaken) wordt 10€ per persoon in rekening gebracht en is niet optioneel. keukenlinnen is aanwezig. Zelf badhandoeken meenemen.
Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u bellen naar: 06 12362026 (Nederland) of mailen naar: leboisdeluzy@gmail.com

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Toulon sur Arroux Luzy Autun Beaune Chalon sur Saone Saone et Loire Bourgogne Oost-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.