Te huur: Saone et Loire Chissey en Morvan Frankrijk

Charmante, gerenoveerde gite in de oostelijke Morvan, grenzend aan wandelgebied, nabij Lac des Settons.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.6

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9891) bedraagt € 450 tot € 550 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Charmante, gerenoveerde gite in de oostelijke Morvan, grenzend aan wandelgebied, nabij Lac des Settons. te huur in Saone et Loire (Frankrijk)
luchtfoto 1 <br>De fraaie omgeving van onze Gîte! luchtfoto 2 <br>... en we zoomen even in. De Voie Romaine <br>Tweeduizend jaar geschiedenis! Binnenplaats van de gite - heerlijk rustig <br>De Morvan is niet alleen een plek voor activiteiten - u komt er ook tot rust terras gîte <br>heerlijk uitrusten, lezen of eten op het terras bij de gîte trap naar gîte <br>Vanuit de binnentuin uw eigen opgang naar de gîte trap naar gite <br>Toegang naar de gîte in alle privacy... nieuwe keuken <br>Oven, magnetron, vaatwasser... de keuken is van alle gemakken voorzien uitzicht vanaf ontbijt <br>Wat een prachtig uitzicht. En bij La Morvandelle haalt u 's ochtends verse croissants en een baguette

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Noord-Oost-Frankrijk:

luchtfoto 1 <br>De fraaie omgeving van onze Gîte! Charmante gîte over twee verdiepingen verdeeld. Boven twee slaapkamers met twee tweepersoons bedden en met gedeelde badkamer en toilet.
Beneden de woonkamer met twee bankjes, boekenkastje en aangrenzende, zojuist gerenoveerde keuken. Ruim terras met mooi uitzicht over de heuvels.
Binnenplaats met tuinmeubilair en overdekte zitplaats met barbeque.
De gîte ligt direct aan wandelroutes in de Morvan en de gastheer/-vrouw kunnen u alles vertellen over de fraaie omgeving en tips geven voor de culinaire en culturele uitstapjes. Tevens is het mogelijk om workshops boetseren, schilderen of mozaïek te boeken.
Op de aankomstdag wordt er een eenvoudige maaltijd aangeboden, zodat u ontspannen aan uw vakantie kunt beginnen.
www.gitelacure.com
Tevens bieden wij twee kamers aan op de eerste verdieping in ons huis voor bed & breakfast - beide voorzien van een tweepersoons bed plus eigen sanitair en wifi. Deze kosten 25 euro per persoon per nacht, inclusief een ontbijt. Informeer bij ons naar de beschikbaarheid hiervan!

WORKSHOPS / CURSUSSEN

workshops boetseren, mozaïek, schilderen mogelijk na afspraak. privé-rondleidingen op Bibracte of in Autun mogelijk na afspraak

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Bourgogne Franche Comté):

luchtfoto 2 <br>... en we zoomen even in.De gite ligt aan de voie romaine, een van de vele wandelroutes in de Morvan. In het dorp is op loopafstand een eenvoudige supermarkt met vers brood en lokale lekkernijen. Tevens kunt u hier in het weekend pizza's afhalen. In de heuvels rondom de gite staan de beroemde charolais koeien en vele schaapjes. 's Nachts wordt u betoverd door een prachtige sterrenhemel. Dat is echt genieten.
Het Lac des Settons is op ongeveer 15 minuten rijden. Hier kunt u zwemmen, waterfietsen huren, zeilboten huren of mountainbiken.
Tevens zijn er verschillende maneges in de buurt. In het seizoen zijn er verschillende brocantemarktjes te bezoeken of wijnen te proeven in de Bourgogne.Autun is een oude romeinse stad met een wekelijkse markt en verschillende restaurants. Tevens zijn Saulieu en Beaune zeker een bezoekje waard.
Ben je vliegvisser en logeer je bij ons in de gite dan is het vliegvissen in de Ternin een ‘première classe’ rivier een onvergetelijke ervaring. Iedere vliegvisser en Francofiel weet dat de rivieren/riviertjes van de Morvan uitdagende mogelijkheden bieden om een forel of barbeel te vangen. De Ternin met een lengte van 48 km is een zijrivier van de Arroux. De bron van de Ternin ligt bij Saulieu, in de heuvels van de Morvan. De rivier de Ternin ligt op loopafstand van ons huis, maar ook met de auto ben je in een oogwenk op een paar goede visstekken in de Ternin, zoals bij Lucenay l’évêque. Op de kaart zie je precies waar de Ternin stroomt door de Morvan.
Voordat je gaat vliegvissen moet je wel een paar belangrijke zaken weten. Allereerst het seizoen om op forel te mogen vissen. Dat loopt van 13 maart tot 19 september. Het is streng verboden om buiten deze periode te vissen. De boetes zijn niet mals. Ook heb je een geldige visvergunning nodig. Die koop je in de winkel van Morvan Pêche, 9t Rue de l’arquebuse (00967042257) in Autun. Een weekvergunning (carte hebdomadaire) kost 33 euro. Met dank aan Silvester Spendel
www.gitelacure.com Vakantiehuis - huis - gîte - Bourgogne - Morvan - Autun - Saulieu - Beaune - Dijon - Bibracte - vissen - vliegvissen

Voor uw oriëntatie: Chissey en Morvan Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Saulieu, Dijon, Beaune en Lac des Settons.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 06-09-2021

Handdoeken zijn te huur.
De bedden worden wekelijks verschoond.
Thee en handdoeken zijn aanwezig in de keuken.
Eindschoonmaakkosten 65,-
Er zijn ook twee kamers in het hoofdhuis beschikbaar voor B&B - informeer bij ons naar de beschikbaarheid hiervan

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Chissey en Morvan Frankrijk Autun Saulieu Dijon Beaune Lac des Settons Saone et Loire Bourgogne Oost-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.