Te huur: Nievre Millay

Vakantiehuis met zwembad in het zonnige zuiden van het natuurpark De Morvan

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9557) bedraagt € 1.795 per week voor maximaal 10 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuis met zwembad in het zonnige zuiden van het natuurpark De Morvan te huur in Nievre (Frankrijk)
Zwembad met prieeltje Uitzicht vanuit zwembad De stal met tafeltennistafel Zitkamer met 2 banken Zitkamer Eetkamer Zwemtraining Slaapkamer begane grond Slaapkamer begane grond

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Zwembad met prieeltje

Champs Raget bestaat uit een woonhuis, grote boeren stal en zwembad, een oase van 1500 m2 in het glooiende landschap van het natuurpark de Morvan, 500 m lopen van het dorpje Millay, met eetcafé/terras en speeltuin. Prachtig gelegen, geen buren, wel koeien. Het uitzicht rondom is magnifique. Betoverende zonsondergangen. Het huis is voorzien van alle luxe. Zeer geschikt voor 2 families met kinderen die zich hier uitstekend zullen vermaken. Op de begane grond de woon/eetkamer, 2 slaapkamers, toilet en aparte douche, een volledig uitgeruste keuken om uitgebreid te koken en bakken. Op de verdieping,bereikbaar via de buitentrap, bevindt zich een studio met eigen badkamer/toilet, 2 slaapkamers, badkamer en toilet. De slaapkamers op de begane grond hebben een tweepersoons bed en 2 éénpersoons bedden. Op de 1e verdieping een tweepersoons bed, een lits-jumeaux en de grote kamer heeft 2 tweepersoons slaapbanken.De bedden zijn 2m lang Omheind zwembad (ca. 4 x 7.50 m) met terras en prieeltje. Aan de zuidzijde van het huis bevindt zich een ruim terras en een groot gazon. Veel tuinmeubulair en BBQ. De woonkamer en zit/slaapkamer zijn voorzien van flatscreen (Nederlandse en Franse zenders), dvd en cd speler. In de grote stal staat een tafeltennistafel en veel speelgoed voor de kinderen, sjoelbak etc.
U ben de enige gebruiker van de woning en het omliggende terrein. Er zijn geen andere huurders. Wij wonen 5 km verderop.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

Uitzicht vanuit zwembad

Wandelen en fietsen direct vanuit het huis (wandelroutes beschikbaar). Er zijn veel brocantes te bezoeken. Kanovaren op de Loire (ca. 35 km). Pretpark Divertyparc (ca. 25 km) . Opgravingen en boomklimmen op de Mont Beuvray (20 km). Een dag toeren door het wijngebied. Tempel 1000 Bouddhas (35 km). Kasteel bezoeken. Golfen in Autun of Bourbon Lancy (35 km). In Luzy en omliggende kleine plaatsjes zijn diverse restaurants.
In het dorpje kunt u brood bestellen bij de Auberge (700m) voor de volgende dag. Luzy heeft 2 supermarkten.

Voor uw oriëntatie: Millay ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Luzy, Beaune, Bourbon Lancy. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 23-07-2022

De huurprijs is inclusief lakens, handdoeken en keukendoeken. Grote badlakens voor bij het zwembad dient u zelf mee te nemen.
De huurprijs is exclusief verplichte eindschoonmaak € 100 en toeristenbelasting: € 1,00 pppn (vanaf 13 jaar)

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Millay Autun Luzy Beaune Bourbon Lancy Nievre Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.