Te huur: Lot Valprionde

Torenhuisje voor 4 personen met riant zwembad gedeeld met maximaal 6 personen uit de gite in het bos.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9494) bedraagt €700 tot € 1.850 per week voor maximaal 4 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Torenhuisje voor 4 personen met riant zwembad gedeeld met maximaal 6 personen uit de gite in het bos. te huur in Lot (Frankrijk)
Het Zwembad. <br>Het zwembad met poolhouse en terrassen. La Garçonnière Bouteille dans le Bois, 6 personen. <br>Het zwembad met poolhouse en riante terrassen! La Garconnière, 4 personen. La Garconnière, 4 personen. La Garçonnière Het zwembad, beschut in de bosrand. La Garconnière, 4 personen. La Garconnière, 4 personen.
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.


Het Zwembad. <br>Het zwembad met poolhouse en terrassen.

Nieuw: Wij bieden een 11kw oplaadstation voor de meeste elektrische auto's tegen vergoeding van de stroomkosten.

Het risico op een besmetting is in de weidse natuur rondom onze huizen minimaal. Durf bij ons te relaxen!

In voorkomende gevallen hebben wij in geval van extra gasten een ruime slaapkamer met badkamer beschikbaar in het landhuis!

In het Toscane van Frankrijk, in het departement Lot op een prachtig estate van 16 ha in een natuurgebied bieden wij twee in stijl gerestaureerde vakantiewoningen.

Behalve het gezellige torenhuisje "La Garçonnière" voor 4 personen bieden wij u de prachtige gîte "La Bouteille dans le Bois" voor 6 personen aan met gezamenlijk gebruik van het grote zwembad aan. (Zie advertentie 6690 van Vakantiehuis-Frankrijk)

La Garçonnière heeft een slaapkamer onder een koel gewelf en een tweede slaapkamer met prachtige ruim 300 jaar oude spanten in de toren, bereikbaar via een buitentrap. Het huis heeft elektrische verwarming en een open haard. Er zijn twee heerlijk zonnige terrassen met prachtig uitzicht over de eigen vallei.

La Garçonnière is gesitueerd in een privé vallei met eikenbossen, eeuwenoude weggetjes, zonnebloemen en lavendel. het huis is zeer compleet en luxueus ingericht, met WIFI, was en afwasmachine, flatscreen TV met alle Nederlandse zenders, vaste BBQ, voldoende tuinmeubilair, enz.

Wij bieden onze gasten de mogelijkheid om te golfen zonder greenfee! De totale lengte van de negen holes 2100m!

Vanaf seizoen 2022 zijn de energiekosten, het handdoek en lakenpakket en de toeristenbelasting bij de huurprijs inbegrepen.

Kinderbedjes en kinderstoelen, zijn gratis beschikbaar. Het grote zwembad met poolhouse ligt op 75 van het huis.

In voor en naseizoen extra lage prijzen. Zie onze eigen website (bouteille.nl) met veel foto's waarin een link naar de gedetailleerde prijslijst en beschikbaarheid van de huizen.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées:

La Garçonnière

Deze regio heeft een lange geschiedenis, getuige heel oude vestingstadjes, bastides en kastelen. Het landschap heeft veel weg van het Italiaanse Toscane, maar bosrijker, met name onze eigen vallei en directe omgeving. Er lopen wandel en fietspaden in alle richtingen.

Onze huizen, gites, liggen op de rand van het gebied van de Cahors wijnen. De kleinere plaatsen rondom zijn Montcuq, Montaigu de Quercy, Lauzerte en Tournon. De grotere plaatsen op ongeveer 30-40 minuten zijn Cahors, Montauban, Agen en Villeneuve sur Lot.

Activiteiten:

U kunt door het glooiende landschap schitterende tochten maken, waarbij u grotten kunt bezoeken, kunt gaan paardrijden, wandelen, fietsen, kanovaren, zweefvliegen, parachutespringen, golfen, zelfs op ons eigen terrein, tennissen, het is teveel om op te noemen.

Er zijn in de regio veel monumenten uit vroeger tijden, u heeft weken nodig om alles te bezoeken. Er zijn wekelijks meerdere markten, waarvan die van Montcuq de bekendste is. Bovendien veel rommelmarkten en brocantes, jazz avonden en wijnfeesten.

Culinair en wijn

Zoals reeds aangegeven bevinden onze vakantiehuizen zich in het gebied van de Cahors wijnen. Er zijn overal restaurants met gezellige terrasjes, zowel op de marktpleinen als in het buitengebied. Daarom hebben wij voor ons wat meer Bourgondisch ingestelde gasten een uitgebreide restaurantlijst klaarliggen.

Voor uw oriëntatie: Valprionde ligt in de buurt van de plaatsen: Montcuq, Cahors, Montauban, Agen en Fumel. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 700 tot € 1.850 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 04-12-2023

De huizen worden geacht schoon achtergelaten te worden, eindschoonmaak evt. tegen betaling.

Borg 200 €. De uitgebreide prijslijsten vindt u op onze website. De energiekosten, het handdoek en lakenpakket en de toeristenbelasting zijn inbegrepen bij de huurprijs.

Verzoeke vriendelijk voor verdere informatie direct contact op te nemen met Anouk Augustin, 0031 (0)622353486, zij zal u de nodige informatie geven, reserveringsformulieren en route beschrijving mailen, u kunt in overleg met haar een periode afspreken.

Voor meer informatie over de huurprijzen en de beschikbaarheid kunt u de Nederlandse eigenaar een e-mail sturen of zijn eigen website bezoeken. U kunt hiervoor op de volgende links klikken: bouteille.nl

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Valprionde 🏡Montcuq 🏡Cahors 🏡Montauban 🏡Agen 🏡Fumel 🏡Lot 🏡Midi Pyrénées 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.