Logo vakantiehuis frankrijk
Corrèze Frankrijk

Te huur: Corrèze Baniars

Authentiek en sfeervol vakantiehuis

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8503) bedraagt € 600 tot € 1.200 per week voor maximaal 6 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 31 foto's.

Vakantiehuis: Authentiek en sfeervol vakantiehuis te huur in Corrèze (Frankrijk) Maison Baniars in haar omgeving. <br>Dit is de prachtige rustige en natuurrijke omgeving van ons huis, zichtbaar op de voorgrond. Terras met zonnescherm <br>Het is heerlijk vertoeven op het terras met een zonnescherm van riet. Lekker lunchen. <br>De tuin heeft veel leuke plekjes om om bv met z&#039;n tweeën ergens te lunchen, da&#039;s vakantie! Vetplanten in potten. <br>Deze plantjes groeien massaal op de op de muurtje voor het huis. De Correze heeft dan ook de schoonste lucht van Fr. Zwembad <br>Het zwembad heeft een afmeting van 4 x 6.35 mrt Met b.h.v. elektrolyse wordt het zout omgezet in chloor, een zeer goede methode voor het bacteriologisch schoonhouden vh zwembad.  De tuin Uitzicht op de buren... <br>Uniek uitzicht op het naastgelegen weiland.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (9 weken vrij) Kalender 2021 (42 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Corrèze Zuid-Frankrijk:

Maison Baniars in haar omgeving. <br>Dit is de prachtige rustige en natuurrijke omgeving van ons huis, zichtbaar op de voorgrond. In het kleine gehuchtje Baniars ligt het natuurhuisje op 600 meter hoogte. Je hebt niet alleen hierdoor een prachtig uitzicht, maar ook bij hoge temperaturen blijft het aangenaam. In de tuin is een zwembad van 4 x 6,35 x 1.3 mtr, zijn er voldoende schaduwplekken te vinden, bijvoorbeeld onder het rietgedekte terras of onder de bomen. De natuurlijke tuin van ongeveer 2150 vierkante meter grenst aan een zandweggetje, geeft veel privacy en biedt een prachtig uitzicht op de heuvels. 's Avonds geniet je van een overweldigende sterrenhemel. Het huis biedt voldoende ruimte aan zes personen. Het beschikt over een ruime woonkamer,(55m2) een nieuwe landelijke keuken (11m2)voorzien van alle denkbare apparatuur zoals een vijf-pits-fornuis met oven, een vaatwasser, een magnetron en een grote koelkast met vriezer. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers.(25m2 25m2 7m2) De badkamer is nieuw met een stortdouche en is afgewerkt met natuursteen, pierre apparante en sfeervol afgewerkt.Tevens vind je hier de wasmachine en droger en zijn door een deur aan het zicht onttrokken. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte, ook hier weer de afwerking met pierres apparantes en natuursteen. Bed- en bad-linnen zijn bij de huurprijs inbegrepen. Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Limousin (Dordogne):

Terras met zonnescherm <br>Het is heerlijk vertoeven op het terras met een zonnescherm van riet.Ïn de omgeving van Baniars is het vooral rustig. Je kunt eindeloos wandelen zonder dat je er iemand tegenkomt. Telkens opnieuw word je verrast door de vergezichten over de heuvels. Wanneer je van de natuur houdt, dan is het zeker de moeite waard om de Cascade de Gimel en de grotten van Padirac te bezoeken. Of de eeuwenoude ruïnes van de Tour de Merle. Met de auto is een aantal prachtige mooie stadjes bereikbaar zoals Argentat, Beaulieu sur Dordogne, Brives la Gaillard, Rocamadour en Collognes la Rouge. Al deze steden kenmerken zich door historische panden, restaurantjes en terrassen. Je kan zondermeer genieten van de gastvrijheid, de heerlijke temperaturen en de Franse keuken. Ook kun je paardrijden, zwemmen, kano-varen op de Dordogne of een brocante-markt bezoeken. Dit alles in de directe omgeving!

Voor uw oriëntatie: Baniars ligt in de buurt van de plaatsen: Argentat, Aurillac, Tulle, Brive la Gaillard en Beaulieu sur Dordogne.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
Lekker lunchen. <br>De tuin heeft veel leuke plekjes om om bv met z&#039;n tweeën ergens te lunchen, da&#039;s vakantie!Datum laatste update: 11-10-2020

Onder de servicekosten/schoonmaakkosten (€100,-) vallen het beddengoed en het linnenpakket, handdoeken, theedoeken, vaatdoekjes, TV met Netflix, water, gas, licht, Wifi, haardhout en de eind schoonmaak.
Eventueel kunt u vuile was wassen en drogen in de aanwezige machines. Wasmiddel is aanwezig.
In het huis ligt een uitgebreid boek voor huurders. Hierin vind je alle relevante informatie voor het verblijf.
Er is €250,- borg verschuldigd.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (9 weken vrij) Kalender 2021 (42 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Baniars voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Baniars en in de nabije omgeving van Baniars gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Corrèze die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Limousin waartoe Corrèze behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Baniars of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Argentat, Aurillac, Tulle Brive la Gaillard Beaulieu sur Dordogne
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.