Te huur: Corrèze Baniars

Authentiek en sfeervol vakantiehuis

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8503) bedraagt € 1.000 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Authentiek en sfeervol vakantiehuis te huur in Corrèze (Frankrijk)
Maison Baniars in haar omgeving. <br>Dit is de prachtige rustige en natuurrijke omgeving van ons huis, zichtbaar op de voorgrond. Terras met zonnescherm <br>Het is heerlijk vertoeven op het terras met een zonnescherm van riet. Lekker lunchen. <br>De tuin heeft veel leuke plekjes om om bv met z&#039;n tweeën ergens te lunchen, da&#039;s vakantie! Vetplanten in potten. <br>Deze plantjes groeien massaal op de op de muurtje voor het huis. De Correze heeft dan ook de schoonste lucht van Fr. Zwembad <br>Het zwembad heeft een afmeting van 4 x 6.35 mrt Met b.h.v. elektrolyse wordt het zout omgezet in chloor, een zeer goede methode voor het bacteriologisch schoonhouden vh zwembad.  De tuin Uitzicht op de buren... <br>Uniek uitzicht op het naastgelegen weiland.

Omschrijving van dit huis in de Corrèze Zuid-Frankrijk:

Maison Baniars in haar omgeving. <br>Dit is de prachtige rustige en natuurrijke omgeving van ons huis, zichtbaar op de voorgrond. In het kleine gehuchtje Baniars ligt het natuurhuisje op 600 meter hoogte. Je hebt niet alleen hierdoor een prachtig uitzicht, maar ook bij hoge temperaturen blijft het aangenaam. In de tuin is een zwembad van 4 x 6,35 x 1.3 mtr en is in het hoofdseizoen geopend, zijn er voldoende schaduwplekken te vinden, bijvoorbeeld onder het rietgedekte terras of onder de bomen. De natuurlijke tuin van ongeveer 2150 vierkante meter grenst aan een zandweggetje, geeft veel privacy en biedt een prachtig uitzicht op de heuvels. 's Avonds geniet je van een overweldigende sterrenhemel. Het huis biedt voldoende ruimte aan zes personen. Het beschikt over een ruime woonkamer,(55m2) een nieuwe landelijke keuken (11m2)voorzien van alle denkbare apparatuur zoals een vijf-pits-fornuis met oven, een vaatwasser, een magnetron en een grote koelkast met vriezer. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers.(25m2 25m2 7m2) De badkamer is nieuw met een stortdouche en is afgewerkt met natuursteen, pierre apparante en sfeervol afgewerkt.Tevens vind je hier de wasmachine en droger en zijn door een deur aan het zicht onttrokken. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte, ook hier weer de afwerking met pierres apparantes en natuursteen. Bed- en bad-linnen zijn bij de huurprijs inbegrepen. Sinds 2021 beschikt huis over glasvezel voor een optimale internetsnelheid! BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Limousin:

Terras met zonnescherm <br>Het is heerlijk vertoeven op het terras met een zonnescherm van riet.Ïn de omgeving van Baniars is het vooral rustig. Je kunt eindeloos wandelen zonder dat je er iemand tegenkomt. Telkens opnieuw word je verrast door de vergezichten over de heuvels. Wanneer je van de natuur houdt, dan is het zeker de moeite waard om de Cascade de Gimel en de grotten van Padirac te bezoeken. Of de eeuwenoude ruïnes van de Tour de Merle. Met de auto is een aantal prachtige mooie stadjes bereikbaar zoals Argentat, Beaulieu sur Dordogne, Brives la Gaillard, Rocamadour en Collognes la Rouge. Al deze steden kenmerken zich door historische panden, restaurantjes en terrassen. Je kan zondermeer genieten van de gastvrijheid, de heerlijke temperaturen en de Franse keuken. Ook kun je paardrijden, zwemmen, kano-varen op de Dordogne of een brocante-markt bezoeken. Dit alles in de directe omgeving!

Voor uw oriëntatie: Baniars ligt in de buurt van de plaatsen: Argentat, Aurillac, Tulle, Brive la Gaillard en Beaulieu sur Dordogne.Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 31-10-2021

Onder de servicekosten/schoonmaakkosten (€100,-) vallen het beddengoed en het linnenpakket, handdoeken, theedoeken, vaatdoekjes, TV met Netflix, water, gas, licht, Wifi, haardhout en de eind schoonmaak.
Eventueel kunt u vuile was wassen en drogen in de aanwezige machines. Wasmiddel is aanwezig.
In het huis ligt een uitgebreid boek voor huurders. Hierin vind je alle relevante informatie voor het verblijf.
In het hoofdseizoen wordt het vakantiehuis uitsluitend voor minimaal 2 opeenvolgende weken verhuurd.
Er is €250,- borg verschuldigd.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Baniars Argentat Aurillac Tulle Brive la Gaillard Beaulieu sur Dordogne Corrèze Limousin Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.