Te huur: Var Seillans

La Petite Bastide Seillans. Provencaals huis. Comfort, luxe, charme, stijl en franse lommerige authenticiteit. Ruimte en rust maar niet eenzaam.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8477) bedraagt € 950 tot € 1.750 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: La Petite Bastide Seillans. Provencaals huis. Comfort, luxe, charme, stijl en franse lommerige authenticiteit. Ruimte en rust maar niet eenzaam. te huur in Var (Frankrijk)
exterieur huis met zwembad <br>Vrijstaand huis. Vrij liggend zwembad. Achter het zwembad ligt nog een jeu-de-boule baan huis zijkant huis zijkant terras zijkant huis terras naar zwembad oprijlaan uitzicht vanaf terras terras tuin en huis raam badkamer terras

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Frankrijk:

exterieur huis met zwembad <br>Vrijstaand huis. Vrij liggend zwembad. Achter het zwembad ligt nog een jeu-de-boule baan Het huis is geheel begane grond zoals veel provancaals gebouwde huis. De stijl is 'en pierre', opgebouwd uit dikke muren, grote keien. Airco is daardoor niet nodig zomers. Het huis heeft een natuurlijke koelte.
Een ruime keuken met gezellige houten tafel. Koelkast, oven, magnetron en vaatwasser. Als je het halletje in loopt heb je links een badkamer, bad, douche en toilet. Loop verder door en links heb je de rode slaapkamer met uitzicht op het zijterras (westzijde). Rechts van het halletje tref je de later aangebouwde gele kamer. Beiden kamers zijn voor 2 personen. Op de rode kamer naast de kast staat een babybedje.
Even terug naar de keuken. Vandaaruit heb je ook heb je toegang tot het terras aan de westkant van het huis.
Onder de grote Franse eik zit je buiten heerlijk tijdens lunch over de velden te turen. Offseason staan er schapen. Aan de rechterkant van het zijterras loop je met een trapje naar het zwembad. Een hek helpt bij het toezicht houden op jonge kinderen, maar is uiteraard nooit vervangend voor het wakend oog van de ouders.
Het zwembad ligt in de zon. De luxe ligbedden ook. En als je verder doorloopt kom je bij 'het tempeltje'. Een heerlijk rustige koele hoek met een ruim uitzicht op het huis, de tuin, de velden en de bergen in de verte. Als je aan het eind van de dag nog een stukje doorloopt ligt daar de boulebaan voor je klaar.
Vanuit de keuken loop je ook de woonkamer in. Ruime kamer met antiek en modern meubilair. Grote openhaard. Televisie (met nederlandse zender) en stereo(met bluetooth) instalatie met daarnaast een goed gevulde boekenkast en nostalgische cd's. Openslaande deuren naar het voorterras(zuidkant) (z. De electrische luivel kan je naar beneden doen als het erg warm is.
Loop je verder door dan kom je in de masterbedroom. De groene slaakamer, ook voor 2 personen. Deze heeft ook een badkamer met douche en toilet en een wasmachine. Deze kamer heeft toegang tot het zijterras aan de oost kant van het huis. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence):

huis zijkant Hoewel het leven in en rondom het huis al een feest op zich is. Is er nog zoveel te doen. We noemen een paar dingen:
Seillans is een kunstenaars dorpje, vol met galeries en artisane winkeltjes. Fondation Maeght (Art moderne et contemporain)
Fayance heeft een beroemde antiek markt in het voor- en najaar. Grasse is HET parfum stadje. In Mons vindt vlak voor de zomer de traditionele transhumance plaats. De herders brengen hun schapen hogerop waar het koeler is. Dat gaat gepaard met een groot feest, muziek en heel veel schapen. Marché aux fleurs Nice. Op maandagochtend is daar de grote antiekmarkt.
Er zijn een aantal golfbanen zoals Terre Blanche en St Andréo en RoyalMougins.
Overal kan je lekker eten. Onze favorieten zijn -Le Temps des Cerises in Fayence of restaurant -Moulin de la Camandoule- of 'Chez Hugo' en -Les deux Rocs- in Seillans. En le -La Gloire de mon Père- op het pittoresque pleintje met de fontein waar altijd verse kleurrijke gladiolen staan. In het voor en najaar zijn er vaak jazzfestivalletjes en in het hoog seizoen zijn er -als je wilt- de traditionele provencaalse dorpsfeesten.

Het is een walhalla foor wielrenners hoewel het er nooit overdreven druk is. Een rondje Bargemon, Clavier, Callas, Saint Paul en Forêt, Tourette, Seillans is een aardige klim en bovendien een prachtige route. Of nog verder naar via La Mote en monauroux. Pittige klim en adembenemend mooi. De ogen zijn goed. In Montauroux is een fietsverhuurwinkel met goed materiaal.

Voor uw oriëntatie: Seillans ligt in de buurt van de plaatsen: Fayence, Seillans, Draguignan, Nice en Cannes.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 03-06-2021

Bedlinnen en handdoeken kunt u huren voor 20 euro per persoon. Aan het einde van uw verblijf legt u het verschuldigde bedrag in cash op tafel. Net als de verplichte eind-schoonmaak; 100 euro.
Katten zijn niet toegestaan. Honden zijn eventueel toegestaan na overleg. U betaalt een bijdrage van 35 euro per hond per week. De hond mag uiteraard niet op de slaapkamers, de bedden, stoelen en de banken. We gaan ervan uit dat u hondepoep op het terrein zelf opruimt.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Seillans Fayence Seillans Draguignan Nice Cannes Var Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.