Te huur: Indre et Loire Chinon

Vakantiehuis met zwembad. Het huis is geschikt voor 6 volwassenen plus kinderen.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 75) bedraagt € 450 tot € 850 per week voor maximaal 8 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuis met zwembad. Het huis is geschikt voor 6 volwassenen plus kinderen. te huur in Indre et Loire (Frankrijk)
Voor elk wat wils in grote tuin Knusse zithoek met haard Afsluitbare luiken van de keuken, achterdeur en woonkamer Hoofdingang met goed afsluitbaar hek Achter ingang naar de voordeur Diverse zitjes Achterdeur naar laag gelegen terras Kaart en spelletjestafel Lange tafel met tien stoelen

Omschrijving van dit huis in de Indre et Loire Midden-Frankrijk:

Voor elk wat wils in grote tuin Sfeervol landhuis (ca. 450 m3) met privé zwembad te huur op een domein van 2.000 m2. Gesitueerd langs de rivier de Vienne, in de Loirevallei, op 2,5 km afstand van de historische en bruisende stad Chinon.

Het 18e eeuwse huis is gezellig en van alle gemakken voorzien. Het telt drie ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en een aparte douche, twee toiletten, een woonkeuken en een knusse woonkamer met openhaard. Er is voldoende ruimte voor zes volwassenen en zeer geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Pal naast het omsloten terras, waar een grote kastanje schaduw biedt, ligt een simpel, maar supergezellig privé zwembad van 6x3x1 meter. Ook heeft dit 18e eeuwse vakantiehuis aan twee kanten een veranda waar het onder alle weersomstandigheden goed toeven is. Het huis ligt temidden van een drietal andere huizen, waar ook (in alle rust) vakantie wordt gevierd. Dus heerlijk privé maar niet verlaten.

Achter uw eigen poort kunt u uw auto('s) parkeren op het terrein. Het terrein is door veel groen aan het zicht onttrokken vanaf de openbare weg. Dus veel privacy om te zonnen, buiten te eten en te vertoeven. In circa 7,5 uur autorijden van Utrecht en binnen 6 uur met de TGV bent u in de historische tuin van Frankrijk met warme zomers en een zonnig voor- en najaar. Het gebied is niet voor niets door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 75 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Centre (Val de Loire):

Knusse zithoek met haard Op loop- en fietsafstand vindt u tenissbanen, fiets- en kanoverhuur, een gemeentelijk zwembad en het prachtige stadje Chinon met heel veel gastvrije terrasjes en restaurants. Ook zijn er in de directe omgeving (vanaf 2,5 km) bakkers en grote supermarkten te vinden. In Chinon vindt u musea, aparte winkeltjes en galeries in de eeuwenoude straatjes.
De valleien van de Loire en Vienne zijn erg geschikt om te fietsen en te wandelen. De beroemdste kastelen van de Loirevallei bezoekt u binnen een straal van 50 km. Verder behoren sportieve uitstappen tot de vele mogelijkheden die deze streek biedt: golfen in St. Hilaire, paardrijden langs de rivieren, vissen op 50 meter van het huis, moutainbiken in forêt dominiale de Chinon, karten, enz.
De wijnen in dit gebied zijn van topklasse. U kunt op terassen in Chinon wijnen van de Appèlation Chinon proeven, maar ook die van Saumur, Bourgeuil, Vouvray, Sancèrre en Touraine. U kunt in de directe nabijheid vervolgens uw favoriete wijnhuizen bezoeken.
Chinon organiseert jaarlijks talrijke concerten, festivals, vers-, boeren- en antiekmarkten.
Op een half uur rijden ligt Tours (Petit Paris), een grote stad die alles biedt wat een grote stad kan bieden. Winkelen op niveau, terrassen bij de vleet, historisch centrum, kathedraal, musea en uitgaan of gewoon slenteren langs de Loire.

Voor uw oriëntatie: Chinon ligt in de buurt van de plaatsen: Tours, Saumur, Amboise.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 14-09-2021

Het huis ligt temidden van een drietal andere gerestaureerde huizen, waar ook (in alle rust) vakantie wordt gevierd. Dus heerlijk privé maar niet verlaten.
In een van die huizen woont permanent een Nederlands echtpaar die de sleuteloverdracht regelt en aanspreekbaar is voor al uw vragen.
In Chinon is een grote VVV. Hier kunt u alles vinden over alle bezienswaardigheden van de hele streek.
Ons huis word verhuurd van zaterdag tot zaterdag. De huurprijs is inclusief elektra, water, opgemaakte bedden, keukenlinnen, hout voor de haard. Handdoeken dient u zelf mee te nemen.
De twee honderd euro borg graag contant overhandigen aan de beheerders. Bij vertrek krijgt u de borg retour onder aftrek van de was- en schoonmaakkosten van € 150.
Wanneer u op de onderstaande link klikt dan krijgt u te zien wanneer het huis in Chinon vrij is om te huren. U krijgt dan ook de exacte huurprijs te zien en eventuele bijzonderheden over de huurperiode.
Indicatie huurprijs per week: Laagseizoen: € 450, Voorseizoen/Naseizoen: € 650, Hoogseizoen: € 850.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Gezellige omgeving is aanwezig Gezellige omgeving
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Ligplaats boot is aanwezig Ligplaats boot
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Goede uitgaansmogelijkheden is aanwezig Goede uitgaansmogelijkheden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Chinon Tours Saumur Amboise Indre et Loire Centre Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.