Te huur: Lot Valprionde

Gite in varenbos, 6 personen met riant zwembad, gedeeld met maximaal 4 personen uit het torenhuisje.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6690) bedraagt € 620 tot € 1.980 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Gite in varenbos, 6 personen met riant zwembad, gedeeld met maximaal 4 personen uit het torenhuisje. te huur in Lot (Frankrijk)
Bouteille dans le Bois (6p.) vakantiehuis Lot Bouteille dans le Bois, 6 personen. <br>Het zwembad met poolhouse en riante terrassen! Het Zwembad. <br>Het zwembad met poolhouse en terrassen.

Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.

Bouteille dans le Bois (6p.) Wij hebben in de herfstvakantie van regio zuid nog beschikbaarheid!

Nieuw: Wij bieden een 11kw oplaadstation voor de meeste elektrische auto's tegen vergoeding van de stroomkosten.

Het risico op besmetting is in de weidse natuur rondom onze huizen minimaal. Durf bij ons te relaxen!

In voorkomende gevallen hebben wij in geval van extra gasten een ruime slaapkamer met badkamer beschikbaar in het landhuis!

In het Toscane van Frankrijk, in het departement Lot op een prachtig landgoed van 16 ha in een natuurgebied bieden wij twee in stijl gerestaureerde vakantiewoningen.

Behalve de prachtige gîte "La Bouteille dans le Bois" voor 6 personen bieden wij het gezellige torenhuisje "La Garconniere" (4p.) met gezamenlijk gebruik van het grote zwembad aan.

Beide huizen hebben ruime terrassen met een prachtig uitzicht. Bouteille dans le Bois is helemaal gelijkvloers.

Bouteille dans le Bois is zeer ruim van opzet, met een riante living en eetkamer verbonden met de open keuken. Verder twee ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer. (twee douches, een ligbad en twee toiletten) Alle vertrekken hebben dubbele openslaande deuren naar de ruime terrassen op het zuiden. Het huis heeft centrale vloerverwarming en een houtkachel. Bovendien is er een groot overdekt terras grenzend aan de woonkamer.

Het huis is gesitueerd in een privé vallei met eikenbossen, eeuwenoude weggetjes, zonnebloemen en lavendel. Het huis is zeer compleet en luxueus ingericht, met WIFI, was en afwasmachine, satelliet TV met alle Nederlandse zenders, vaste BBQ, voldoende tuinmeubilair, enz.

Wij bieden de mogelijkheid tot golf op eigen terrein: negen holes met wintergreens, totale lengte 2100m!

Het is mogelijk om een laken / handdoek pakket tegen vergoeding te bestellen. Vanaf seizoen 2022 zijn de energiekosten en het handdoek en lakenpakket bij de huurprijs inbegrepen.

Kinderbedjes en kinderstoelen, zijn gratis beschikbaar. Het grote zwembad ligt op 250 m. van het huis, extra veilig voor kleine kinderen.

In voor en naseizoen extra lage prijzen. Zie onze eigen website (www.bouteille.nl) met veel foto's waarin een link naar de gedetailleerde prijslijst en beschikbaarheid van de huizen. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées:

vakantiehuis LotDeze regio heeft een lange geschiedenis, getuige heel oude vestingstadjes, bastides en kastelen. Het landschap heeft veel weg van het Italiaanse Toscane, maar bosrijker, met name onze eigen vallei en directe omgeving. Er lopen wandel en fietspaden in alle richtingen.

Het huis ligt op de rand van het gebied van de Cahors wijnen. De kleinere plaatsen rondom zijn Montcuq, Montaigu de Quercy, Lauzerte en Tournon. De grotere plaatsen op ongeveer 30-40 minuten zijn Cahors, Montauban, Agen en Villeneuve sur Lot.

Activiteiten:

U kunt door het glooiende landschap schitterende tochten maken, waarbij u grotten kunt bezoeken, kunt gaan paardrijden, wandelen, fietsen, kanovaren, zweefvliegen, parachutespringen, tennissen, golfen, zelfs op ons eigen terrein zonder greenfee voor onze gasten, het is teveel om op te noemen.

Er zijn in de regio veel monumenten uit vroeger tijden, u heeft weken nodig om alles te bezoeken. Er zijn wekelijks meerdere markten, waarvan die van Montcuq de bekendste is. Bovendien veel rommelmarkten en brocantes, jazz avonden en wijnfeesten.

Culinair en wijn

Zoals reeds aangegeven bevinden onze vakantiehuizen zich in het gebied van de Cahors wijnen. Er zijn overal restaurants met gezellige terrasjes, zowel op de marktpleinen als in het buitengebied. Daarom hebben wij voor ons wat meer Bourgondisch ingestelde gasten een uitgebreide restaurantlijst klaarliggen. In juli en augustus zijn er iedere week meerdere Marchées gourmandes.

Voor uw oriëntatie: Valprionde ligt in de buurt van de plaatsen: Montcuq, Cahors, Montauban, Agen en Fumel.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 14-09-2021

De huizen worden geacht schoon achtergelaten te worden, eindschoonmaak evt. tegen betaling.

Borg 200 €. Energiekosten vindt u in de prijslijst zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. De uitgebreide prijslijsten vindt u op onze website. Het is mogelijk een laken / handdoek pakket te bestellen voor 12 € pppw. Vanaf seizoen 2022 zijn de energiekosten en het handdoek en lakenpakket bij de huurprijs inbegrepen.

Verzoeke vriendelijk voor verdere informatie direct contact op te nemen met Anouk Augustin, 0031 (0)622353486, zij zal u de nodige informatie geven, reserveringsformulieren en route beschrijving mailen, u kunt in overleg met haar een periode afspreken.

Voor meer informatie over de huurprijzen en de beschikbaarheid kunt u de Nederlandse eigenaar een e-mail sturen of zijn eigen website bezoeken. U kunt hiervoor op de volgende link gebruiken: www.bouteille.nl

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Valprionde Montcuq Cahors Montauban Agen Fumel Lot Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.