Logo vakantiehuis frankrijk
Deux Sevres Frankrijk

Te huur: Deux Sevres Coulonges sur L'Autize

Rust en ruimte op het Franse platteland. Vrijstaand huis. Zeer rustig gelegen met vrij uitzicht. Grote tuin. Authentiek en in stijl aangepast.


Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.9
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 627) bedraagt € 580 per week voor maximaal 6 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 14 foto's.

Vakantiehuis: Rust en ruimte op het Franse platteland. Vrijstaand huis. Zeer rustig gelegen met vrij uitzicht. Grote tuin. Authentiek en in stijl aangepast. te huur in Deux Sevres (Frankrijk) 5 Grote slaapkamer beneden. <br>Slaapkamer beneden met tweepersoons bed, klein zitje en uitzicht op de tuin. <br>Het gehele huis is natuurlijk tot uw beschikking. Slaapkamer 2 boven <br>Vrij uitzicht vanuit het huis op de grote tuin. 4 <br>De grote tuin met fruitbomen en vuurplaatsje/bbq. 6 <br>De keuken <br>Woonkamer met grote tafel, openhaard en tweezitsbank Slaapkamer beneden Slaapkamer boven <br>Slapkamer boven met tweepersoons bed.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER In 2020 zijn geen weken meer te huur.

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Deux Sevres West-Frankrijk:

5 Dit vakantiehuis is een vrijstaand huis in een klein dorp van zes huizen. Vanuit het huis heeft u vrij uitzicht over de (zeer ruime) tuin. Uiteraard is het hele huis en de tuin volledig tot uw beschikking en u heeft voldoende privacy. Het dorp heeft maar één toegangsweg en aan het einde van deze weg staat het huis. Door de ligging van het huis is er dus vrijwel geen verkeer. De inrichting van het huis is authentiek, en op gepaste wijze gemoderniseerd.Hierdoor is de oude stijl gehandhaafd gebleven. In de tuin staan vele soorten fruitbomen zodat er in de warme zomer altijd wel een plekje in de schaduw is. Een heerlijke plek in de natuur op het Franse platteland. Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes (Poitou-Charente):

Grote slaapkamer beneden. <br>Slaapkamer beneden met tweepersoons bed, klein zitje en uitzicht op de tuin.De overweldigende rust en prachtige natuur zorgen voor een heerlijke tijd om tot rust te komen. Het huis is zoveel mogelijk authentiek gebleven zodat de sfeer echt Frans aanvoelt. Heerlijk om rustig te lezen in de tuin of om naar terug te keren na een bezoek aan dorp of stad in de buurt. Wandel direct uit het huis de paden op door het glooiende landschap.Het voelt voor velen aan als het einde van de wereld, zelfs de weg houdt op bij het huis. Ontwaak met het geluid van de vogels en val in slaap met het geluid van de krekels.

Voor uw oriëntatie: Coulonges sur L'Autize ligt in de buurt van de plaatsen: Bordeaux, La Rochelle, Nantes, Tours en Niort. Toon landkaart
Informatie voor de huurder:
 <br>Het gehele huis is natuurlijk tot uw beschikking.Datum laatste update: 09-05-2020

Het is een authentiek Frans huis met dikke muren tegen de warmte in de zomer en om in de winter de warmte goed binnen te houden. Het huis en terrein zijn zeer geschikt voor kleine kinderen die lekker kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken, kinderbed aanwezig. Het gebied is zeer geschikt voor wandelaars. Huisdieren zijn bij ons toegestaan. Het huis biedt mogelijkheden voor meerdere personen, dit kan altijd in overleg. U kunt ons het beste via de email bereiken. De aanbetaling is de helft van de huursom, bij annulering kunt u dit bedrag terug krijgen via uw annuleringsverzekering (zelf af te sluiten). u dient zelf al het linnen mee te nemen. Het huis en terrein dient (veeg)schoon achter gelaten te worden. Wij spreken de volgende talen: Nederlands,Frans,Engels en Duits.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen In 2020 zijn geen weken meer te huur.

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Coulonges sur L'Autize voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Coulonges sur L'Autize en in de nabije omgeving van Coulonges sur L'Autize gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Deux Sevres die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Poitou Charentes waartoe Deux Sevres behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Coulonges sur L'Autize of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Bordeaux, La Rochelle, Nantes Tours Niort
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.