Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail Is dit huis nog vrij? Reviews

Te huur: Departement: Deux Sevres, Coulonges sur l'Autize

Rust en ruimte op het Franse platteland. Vrijstaand huis. Zeer rustig gelegen met vrij uitzicht. Grote tuin. Authentiek en in stijl aangepast.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.2

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 627) bedraagt € 660 tot € 680 per week voor maximaal 4 personen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
Klik op de groene beschikbaarheid kalender knop om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Rust en ruimte op het Franse platteland. Vrijstaand huis. Zeer rustig gelegen met vrij uitzicht. Grote tuin. Authentiek en in stijl aangepast. te huur in Deux Sevres (Frankrijk)
Voorkant huis Bankje voorkant onder het keuken/woonkamer raam Detail luikhouder Foto 5 Zitje in de voortuin Entree toilet Foto 9 5
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Deux Sevres, West-Frankrijk:

Voorkant huis

Dit vakantiehuis is een vrijstaand huis in een klein dorp van zes huizen. Vanuit het huis heeft u vrij uitzicht over de (zeer ruime) tuin. Uiteraard is het hele huis en de tuin volledig tot uw beschikking en u heeft voldoende privacy. Het dorp heeft maar één toegangsweg en aan het einde van deze weg staat het huis. Door de ligging van het huis is er dus vrijwel geen verkeer. De inrichting van het huis is authentiek, en op gepaste wijze gemoderniseerd.Hierdoor is de oude stijl gehandhaafd gebleven. In de tuin staan vele soorten fruitbomen zodat er in de warme zomer altijd wel een plekje in de schaduw is. Een heerlijke plek in de natuur op het Franse platteland.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes:

Bankje voorkant onder het keuken/woonkamer raam

De overweldigende rust en prachtige natuur zorgen voor een heerlijke tijd om tot rust te komen. Het huis is zoveel mogelijk authentiek gebleven zodat de sfeer echt Frans aanvoelt. Heerlijk om rustig te lezen in de tuin of om naar terug te keren na een bezoek aan dorp of stad in de buurt. Wandel direct uit het huis de paden op door het glooiende landschap.Het voelt voor velen aan als het einde van de wereld, zelfs de weg houdt op bij het huis. Ontwaak met het geluid van de vogels en val in slaap met het geluid van de krekels.

Voor uw oriëntatie: Coulonges sur l'Autize ligt in de buurt van de plaatsen: Bordeaux, La Rochelle, Nantes, Tours en Niort. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 660 tot € 680 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 10-04-2024

Het is een authentiek Frans huis met dikke muren tegen de warmte in de zomer en om in de winter de warmte goed binnen te houden. Het huis en terrein zijn zeer geschikt voor kleine kinderen die lekker kunnen spelen en de natuur kunnen ontdekken, kinderbed aanwezig. Het gebied is zeer geschikt voor wandelaars. Het huis biedt mogelijkheden voor meerdere personen, dit kan altijd in overleg. U kunt ons het beste via de email bereiken. De aanbetaling is de helft van de huursom, bij annulering kunt u dit bedrag terug krijgen via uw annuleringsverzekering (zelf af te sluiten). Het huis en terrein dient (veeg)schoon achter gelaten te worden. Wij spreken de volgende talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Coulonges sur l'Autize 🏡Bordeaux 🏡La Rochelle 🏡Nantes 🏡Tours 🏡Niort 🏡Deux Sevres 🏡Poitou Charentes 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.