Welkom op onze overzichtspagina van Nantes
Kaart Frankrijk: departement

Vakantiewoning in Nantes

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de huizen in Nantes te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
Nantes ligt in het departement dat op haar beurt weer onderdeel uit maakt van de grote regio
U kunt ook een vakantiehuisje, appartement, gite, kasteel, villa in Frankrijk of een ander soort vakantieverblijf vinden met de handige links bovenaan de pagina.

U krijgt nu een korte omschrijving van de vakantiehuisjes te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de accomodatie, ter voorbereiding van uw vakantie in de omgeving van Nantes, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen.

Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van Nantes wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar/verhuurder. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van Nantes.
De afstanden zijn gemeten vanaf het gemeentehuis van Nantes tot maximaal hemelsbreed 70 kilometer rondom Nantes


Vakantiewoning Nantes

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in Nantes?

Wilt uw vakantiewoning Nantes verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuis in Nantes verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.

U kunt op een regio op de landkkaart klikken of op de volgende links:
Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)