Logo vakantiehuis frankrijk
Ardennes Frankrijk

Te huur: Ardennes Olizy sur Chiers

Perfecte locatie voor natuurliefhebbers

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 2216) bedraagt € 350 tot € 500 per week voor maximaal 6 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 31 foto's.

Vakantiehuis: Perfecte locatie voor natuurliefhebbers te huur in Ardennes (Frankrijk) vue du jardin  salon & salle à manger  jardin de 2500m²
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER

Omschrijving van dit huis in de Ardennes Noord-Oost-Frankrijk:

vue du jardin Een romantisch huis met open haard, hout kachel en CV, TV via sateliet, platenspeler, CD speler. Openslaande deuren naar terras en veranda. De keuken is goed geoutilleerd. Er zijn 2 toiletten, badkamer met ligbad en douche.
Op de bovenverdieping tref je 3 romantisch ingerichte slaapkamers aan. Panoramisch uitzicht over vallei van de Chiers. Pragchtige tuin van 2500 m².
Het huis is heel ruim van opzet en is in de oude stijl gebleven. Alle moglijke benodigheden zijn aanwezing.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Champagne Ardennes (meuse):

 De abdij van Orval is op 8 km. afstand. Het leuke stadje Florenville is ook in de nabijheid. De citadelstad van Montmedy is op ong. 10 km. afstand. Sedan heeft het grootste kasteel van Europa en het kasteel van Bouillon is op 30 km. afstand. Er zijn een aantal goede zwemgelegenheden.
De eerste en tevens dichtste bij is in de maas in het dorp Mouzay. Mouzay ligt op een afstand van 9km van Olizy, het is het eerste dorp na Stenay (richting Verdun). In Douzy ligt een meer met de camping Du Lac waar goed gezwommen kan worden (23km).
Op een afstand van 20km ligt ook een mooi plek voor zwemgelegenheid in het dorp Doulcon nabij een camping (Dun sur Meuse).
's Morgens om 9 uur komt de bakker toeterend het dorp binnen. Een schitterend wandel- en fietsgebied.
Restaurants in de onmiddellijke nabijheid.
 

Voor uw oriëntatie: Olizy sur Chiers ligt in de buurt van de plaatsen: Florenville, Sedan, Bouillon, Verdun.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 20-09-2020

www.everyoneweb.com/vakantiehuisolizysurchiers
- ok voor kinderen
- geen borgsom
- Franstalige, een beetje nederlands en english
- Tel : 0032 475327408
- geen huurcontract
- locatie vanaf 14h
- linnen zelf meenemen
- andre.britte@hotmail.com
- als de bedraag is betaald op mijn rekening : BE69 7925 3245 5078 zullen we de sleutels
geven
 

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

BOEK NU of info opvragen

Voor de beschikbaarheid van deze vakantiewoning(en) kunt u met de verhuurder contact opnemen. Er is geen kalender beschikbaar. Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Olizy sur Chiers voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Olizy sur Chiers en in de nabije omgeving van Olizy sur Chiers gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Ardennes die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Champagne Ardennes waartoe Ardennes behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Olizy sur Chiers of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Florenville, Sedan, Bouillon Verdun
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.