Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ardennes - Olizy sur Chiers

Ardennes Frankrijk

Heerlijk vrijstaand huis met romantische tuin, uitzicht over de heuvels..

Te huur vanaf € 350 tot € 500 per week voor maximaal 6 personen

Vakantiehuis: Heerlijk vrijstaand huis met romantische tuin, uitzicht over de heuvels. te huur voor uw vakantie in Ardennes (Frankrijk)Fotoalbum

 devant la maison,chemin sans issue vue du jardin   salon & salle à manger


Voor de beschikbaarheid van deze vakantiewoning kunt u met de verhuurder contact opnemen. Er is geen kalender beschikbaar.


Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Ardennes Noord-Oost-Frankrijk Huis nr. 2216:

vue du jardin Een romantisch huis met open haard, hout kachel en CV, TV via sateliet, platenspeler, CD speler. Openslaande deuren naar terras en veranda. De woonkamer is 45 m2. De keuken is goed geoutilleerd. Er zijn 2 toiletten, badkamer met ligbad. 3 Slaapkamers. Panoramisch uitzicht over vallei van de Chiers. Parkachtige tuin met overal zitjes. Schaduw rijk en veel zon.

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze accommodatie in Champagne Ardennes (meuse):

 De abdij van Orval is op 8 km. afstand. Het leuke stadje Florenville is ook in de nabijheid. De citadelstad van Montmedy is op ong. 10 km. afstand. Sedan heeft het grootste kasteel van Europa en het kasteel van Bouillon is op 30 km. afstand. Er zijn een aantal goede zwemgelegenheden.
De eerste en tevens dichtste bij is in de maas in het dorp Mouzay. Mouzay ligt op een afstand van 9km van Olizy, het is het eerste dorp na Stenay (richting Verdun). In Douzy ligt een meer met de camping Du Lac waar goed gezwommen kan worden (23km).
Op een afstand van 20km ligt ook een mooi plek voor zwemgelegenheid in het dorp Doulcon nabij een camping (Dun sur Meuse).
's Morgens om 9 uur komt de bakker toeterend het dorp binnen. Een schitterend wandel- en fietsgebied.
Restaurants in de onmiddellijke nabijheid.
 


Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Noord-Oost-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Florenville, Sedan, Bouillon, Verdun. Toon op landkaart

Meer informatie

Informatie voor de huurder:

 Datum laatste update: 25-10-2019

www.everyoneweb.com/vakantiehuisolizysurchiers
- ok voor kinderen
- geen borgsom
- Franstalige, een beetje nederlands en english
- Tel : 0032 475327408
- geen huurcontract
- locatie vanaf 14h
- linnen zelf meenemen
- andre.britte@hotmail.com
- als de bedraag is betaald op mijn rekening : BE69 7925 3245 5078 zullen we de sleutels
geven
 


Klik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.
Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Olizy sur Chiers voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Olizy sur Chiers en in de nabije omgeving van Olizy sur Chiers gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Olizy sur Chiers In het departement Ardennes hebben wij 9 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Champagne Ardennes zelfs 21 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Florenville, Sedan, Bouillon Verdun
In de Ardennes hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 1 appartementen, 1 boerderijen, 1 bungalowparken, 2 gites, 1 chalets, 3 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.