Te huur: Charente Ecuras

Maison Meermin in vakantiepark Village le Chat, aan zwem/vis meertje

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1331) bedraagt €650 tot € 1.050 per week voor maximaal 6 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Maison Meermin in vakantiepark Village le Chat, aan zwem/vis meertje te huur in Charente (Frankrijk)
Chatzwembad <br>Zwembad lekker vlakbij! kinderzwembad woonkamer richting meer woonkamer naar binnen derde slaapkamer van beneden achter tweede badkamer slaapkamer naar buiten slaapkamer met balkon
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Charente Zuid-West-Frankrijk:

Chatzwembad <br>Zwembad lekker vlakbij!

Hoe lekker kan je het hebben? Drie slaapkamers waarvan twee met dubbel bed en een met stapelbed. Twee badkamers met toilet. Een met ligbad en douche in ligbad, de ander met douche. Overal het schitterende uitzicht over het meertje. Vlakbij het centrum van het park, dus tennisbanen, jeu de boules banen peuterbad en verwarmd zwembad binnen 100 meter.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes (Village le Chat):

kinderzwembad

Behalve op het fantastische park is er nog veel meer te genieten. Je kunt hier onbeperkt wandelen en fietsen. Mountainbiken, racefietsen, of zoals wij tegenwoordig doen, met onze elektrische fiets over de heuvels dansen. Zalig en dan tussen de middag in een restaurantje voor weinig geld een repas. Regelmatig kan je s avonds ergens naar een concert of voorstelling. Bric a bracs zijn er natuurlijk ook frekwent. Via het blaadje of de website Sortir kan je ontdekken waar je moet zijn.

De grandioos mooie golfbaan de la Preze, die naast de deur is geeft 25% korting voor onze huurders.

Voor uw oriëntatie: Ecuras ligt in de buurt van de plaatsen: La Rochefoucauld, Angouleme, Limoges, Perigeux. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 650 tot € 1.050 per week. Indien het mogelijk is om per dag te huren dan worden dagprijzen in rekening gebracht. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 26-06-2023

Zelf aub beddengoed en handdoeken meenemen, de matrassen op de bedden zijn alle zes 80x200.

Met onze google Chrome kunt u alles streamen wat u wilt, sinds kort hebben we glasvezel, dus de kwaliteit van het internet is uitstekend.. dat is wel eens anders geweest !!

Wij verhuren van zondag tot zondag in het hoogseizoen, dat rijdt prettiger en is voor de schoonmaak ook veel handiger. Buiten het hoogseizoen om zijn we flexibel.

Ter plekke kunt u onze golfkarren gebruiken als u wilt, 1 elektrische en 1 gewone.

Er zijn goede kaarten en ook heel veel wandelkaarten in huis, ook direct vanuit het park zijn de mogelijkheden zeer divers.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Ecuras 🏡La Rochefoucauld 🏡Angouleme 🏡Limoges 🏡Perigeux 🏡Charente 🏡Poitou Charentes 🏡West-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.