Te huur: Lot et Garonne Villeneuve sur Lot

Chateau Mondou in de Lot voor een groep tot en met 18 personen

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.5

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7714) bedraagt € 2.750 tot € 3.950 per week voor maximaal 19 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Chateau Mondou in de Lot voor een groep tot en met 18 personen te huur in Lot et Garonne (Frankrijk)
Chateau Mondou The Chateau by Night luchtfoto Mondou kasteel 13e eeuw met omgeving. In bad met zicht op de achterkant van het Appartement. Elke avond een prachtige zonsondergang Bonte Avond in het zwembad De zijkant van het Appartement Een activiteitentent voor elke mogelijke activiteit (yoga, middagdutje, boeken lezen, telefoneren, chillen, een goed gesprek)

Omschrijving van dit huis in de Lot et Garonne Zuid-West-Frankrijk:

Chateau Mondou

Het romantische kasteel uit de Middeleeuwen heeft 2 grote ronde torens en nog een klein torentje boven de voordeur waar de uil in huist. Het ligt prachtig verscholen aan het eind van een doodlopend weggetje en heeft een 360 graden wijds uitzicht op de vallei. Het is rustig , geen autoverkeer en de lucht is zuiver. Het zwembad van 11 x 5 meter is ruim genoeg voor meerdere gezinnen. Je kunt balspelen op het grote terrein. Er zijn Jeu de Boulesballen en er staat een tafeltennistafel. En, ook niet onbelangrijk, we hebben starlink: supersnel internet via de satelliet in alle accomodaties.
Er is een sfeervolle buitenkeuken met BBQ, Torsten buitenkachel en een pizzaoven. Natuurlijk staan daar ook de tafels en stoelen en een grote parasol voor aangenaam verpozen.
Hier kun je met het gezin of met meerdere gezinnen gezellig de avond doorbrengen.
Het kasteelappartement Bellevue( 7/8 pers) heeft een grote nieuwe badkamer met toilet, dubbele wastafel en grote inloopdouche, er is een tweede badkamer met wastafel, apart toilet en douche, een kleine kinderkamer met twee bedden en een grote slaapkamer boven en een slaapkamer voor 2 personen beneden. De torenkamer heeft een 1 persoons bed.
De eetkeuken is ruim en modern. Op het balkon kunt u genieten van geweldige zonsondergangen. Verder is er een woonkamer met open haard.
De Portierswoning La Loge is zeer ruim en heeft 3 slaapkamers( 6 pers). Een sfeervolle ruimte met hoge nok en prachtige balken in het zicht
De Gite: La Grangee is voor 4 personen en zeer geschikt voor een gezin met kleine kinderen vanwege de eigen patio en de grote tuin met speeltoestellen voor de kleintjes: er is een schommel, glijbaantje en een zandbak.

Dus ruimte, frisse lucht en rust, alle ingrediënten aanwezig voor het totale relaxen om daarna helemaal opgefrist weer retour naar huis te kunnen gaan.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Aquitaine:

The Chateau by Night

Villeneuve sur Lot heeft veel te bieden. Wel 5 grote supermarkten, boetiekjes, maar ook 2 markten met plaatselijke producten en een bio-markt. Het heeft een Museum, Theater, Bibliotheek en een muziekpodium op de rivier Lot in het centrum met gratis wekelijks een optreden. Maar ontdek het door b.v voordelig fietsen te huren bij het plaatselijke "Maison de tourisme", om naar de verschillende manifestaties te fietsen. Er zijn schattige dorpjes met evenementen, vide greniers en s' avonds staan er lange tafels om gezamenlijk wat te gebruiken, de marche gourmand. Iedere avond in een ander dorp. Het eten in deze streek is heel goed. Uitstekende maaltijden, eerste klas producten en dat voor een voordelige prijs. U kunt kastelen bezoeken zoals Kasteel"Biron"of Duras, Gavaudun of Bonaguil, allemaal zeer de moeite waard. Voor de kinderen is er "Walibi", maar ook "Arc en Ciel" voor de wat grotere kinderen.
En voor de grote kinderen, kanoën op de Lot, maar ook op de Dordogne. Super gaaf en heerlijk fris water.

Genoeg te doen maar gewoon bij het huis met het zwembad en een goed boek is ook wel heel erg plezierig.


Voor uw oriëntatie: Villeneuve sur Lot ligt in de buurt van de plaatsen: Bergerac, Villereal, Monflanquin, Monpazier en Agen. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Aquitaine met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Aquitaine wordt de schoonheid van Aquitaine goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 02-11-2022

Het huis is geschikt voor families met kinderen. Er zijn geen gevaarlijke situaties rondom het huis. Het huis is gesitueerd aan het einde van een weggetje waar verder niemand langs hoeft. Geen auto-verkeer. Erg veel terrein, met bos, speelveld en materiaal voor een boomhut.
U kunt met een grote familiegroep huren. Dan huurt u het kasteelappartement Bellevue, de Gite La Grangee en la Loge.
Er komen dan geen andere bezoekers in het zwembad en het hele terrein is voor u. De borg is tusen 110/ 350 en moet apart worden betaald.
De eindschoonmaak kosten zijn: € 80, voor het kasteelappartement Bellevue en voor de gite La Grangee en de Portierswoning €60,

Er zijn lakenpakketten, keukendoeken en de badhanddoeken te huur voor 15 euro per bed. Uw bed is dan opgemaakt als u aankomt. Eelektra, gas en water is bij normaal gebruik in de prijs inbegrepen. (helaas niet voor bijzonder gebruik zoals families met elektrische fietsen, het opladen van elektrische auto's of met het gebruik van professionele instrumentaria t.a.v muziek, koeling of verwarming. Dit moet voor aankomst doorgegeven worden.
Reserveringskosten( helft totale huur), toeristenbelasting( zie lijst).Wasmachine en droger aanwezig tegen vergoeding.
Badlakens voor te zonnen en het zwembad eventueel zelf meenemen.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Fietsen te huur is aanwezig Fietsen te huur
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Goede uitgaansmogelijkheden is aanwezig Goede uitgaansmogelijkheden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Villeneuve sur Lot Bergerac Villereal Monflanquin Monpazier Agen Lot et Garonne Aquitaine Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.