Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Herault Oupia

Mooi dorpshuis 215m2 in het zuiden van frankrijk (gite)

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  249.500. Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Oupia wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (9 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Mooi dorpshuis 215m2 in het zuiden van frankrijk (gite) te koop in Herault (Frankrijk)
 vakantiehuis Herault

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

 Kom en ontdek dit prachtige gerenoveerde dorpshuis van 215 m2 met 7 kamers waarvan 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Dit eigendom bestaat op de begane grond uit een woonkamer van 18 m², een keuken van 22 m² met een eetkamer van 38 m², een badkamer en 2 onafhankelijke toiletten. De woonkamer komt uit op het terras en de tuin.

Op de eerste verdieping is een grote master bedroom met badkamer, twee slaapkamers, een van 18m2 en de andere van 13m2, nog een badkamer, een woonkamer van 44m2 en een terras van 40m2.

Op de bovenste verdieping een laatste kamer welke gebruikt kan worden als kantoor of slaapkamer.

Een deel van het huis kan worden gescheiden van de rest van het huis en gebruikt worden als gite of appartement te huur. Dit deel heeft dus een eigen woonkamer, keuken, badkamer en 2 aparte slaapkamers en wc.

Er is ook een grote garage van 47 m2 en een tuin van 102 m2.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Languedoc Roussillon:

vakantiehuis HeraultUitstapjes om te doen: Steden: Narbonne, Béziers, Carcassonne, Montpellier Dorpjes: Minerve, La Grasse, Bize-Minervois Strandplaatsen: Narbonne-Plage, Gruissan, Valras-plage

Cultureel: Canal du Midi, Katedraal van Narbonne, Abdij de Frontfroide, Cite de Carcassonne, Overige: Strand, Lac de Jouarres (meertje), Montagne noir, Golfbaan in Carcassonne of Béziers

Voor uw oriëntatie: Oupia ligt in de buurt van de plaatsen: Lezignan, Narbonne, Carcassonne, Béziers en Montpellier. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

Wettelijke vermeldingen: te koop aangeboden voor 249.500 euro (kosten ten laste van de verkoper). Vastgoedkantoor: LES RESIDENCES DU SOLEIL - SIRET 84788794000017. Beroepskaartnummer: CPI 1102 2019 000 041 011

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (9 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
  • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
  • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
  • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
  • Goed openbaar vervoer is aanwezig Goed openbaar vervoer

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Herault Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Oupia voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Oupia en in de nabije omgeving van Oupia gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Herault die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Herault behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Oupia of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Lezignan, Narbonne, Carcassonne Béziers Montpellier

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.