Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Echassières

Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht. ** NIEUW **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  199.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Echassières. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht. ** NIEUW ** te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht. ** NIEUW ** te huur in Allier (Frankrijk) Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht op 2800m² terrein.

Bij binnenkomst in de hal komt U via de rechterdeur in de ruime huiskamer met hierachter een prachtige open veranda, met daarop een buitenzithoek en een grote eettafel, en 2 elektrische dakramen voor verkoeling. Van hieruit is er een weids vergezicht over de weilanden en de daarachterliggende heuvels.

Via de linkerdeur in de hal komt u in de keuken met een groot fornuis op gas en elektra, voorzien van o.a. 4 gaspitten, grill, 2 warmhoudplaten en 2 ovens.

Achter de keuken nog een aparte bijkeuken, welke ook gebruikt kan worden als eetkamer. Hier staat ook nog een extra aanrecht, een “Amerikaanse” koelkast, de afwasmachine, de wasmachine met droger en 2 boilers.

Via de keuken komt u via de overloop naar de slaapkamer met ruime kastruimte en de badkamer met luxe wastafel, inloopdouche en toilet. De badkamer is nog extra voorzien van elektrische wand- en vloerverwarming. Dit alles is nog gelijkvloers.

Via de trap vindt u op de bovenverdieping een grote overloop en twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer met inloop douche en toilet en een nog een klein kamertje wat als bureautje dient of als kast ingericht kan worden.

Onder dezelfde kap is een grote schuur/ werkplaats, met nog een etage voor het opbergen van alle materialen.

Onder het huis nog 2 kelders en voor het huis een leuke boomhut voor kinderen.

Alles is voorzien van dubbel glas, de verwarming is elektrisch. Overal zijn de wanden goed geïsoleerd en zijn er nachtlampjes in gangwanden gezet, ook het dak is vernieuwd en geïsoleerd. Alles is zeer netjes met gebruik van goede materialen stijlvol verbouwd.

Gelegen als laatste huis aan een klein landweggetje, dus niet echt eenzaam maar wel heel rustig.

Een perfect vakantiehuis zonder enige werkzaamheden, maar ook zeer geschikt voor permanente bewoning.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht. ** NIEUW ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Echassières ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Echassières – Mooi verbouwde woonboerderij met prachtig uitzicht. ** NIEUW ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Echassières wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Echassières voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Echassières en in de nabije omgeving van Echassières gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Echassières of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.