Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Nievre Prémery

Te koop : longère Zuid gericht met mooie terras en grote tuin in een weelderige natuur

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  160.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Prémery. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Te koop : longère Zuid gericht met mooie terras en grote tuin in een weelderige natuur te huur in Nievre (Frankrijk) Huis met deel van het terras Huis met deel van het terras Berging voor tuingerief De garages rechtover het huis Perspectief huis -tuin De straat die naar het huis leidt Deel van de tuin gezien vanuit het terras De inkomhall De inkomhall

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Huis met deel van het terras Bij het binnenkomen in de gang is er links een wasplaats met berging en een instapdouche. Naast de wasplaats is een toilet. Het einde van de gang geeft uit op de uitgeruste keuken met zicht op de tuin. Het is een open keuken die uitgeeft op de eetplaats en salon met houtkachel. Naast de salon is de leeskamer. Ernaast is een bureau.
De trap naar de 1ste geplaatst geeft uit op een gang die links uitgeeft op de vernieuwde badkamer en toilet. Naast de badkamer is een eerste slaapkamer en verder in de gang zijn er nog 2slaapkamers . In de gang is een bergruimte alsook in 1 van de kamers. De kamers geven allen uit op de tuin. In de gang is er nog een trap die naar een grote zolder leidt waarvan de vloer vernieuwd is. In de eerste kamer is de plancher in wit geschilderd en de overige kamers en in de gang werd een degelijke linoleum
Er is ook een ruime geïsoleerde kelder met een nieuwe warmwaterketel.
De oppervlakte van het huis is 130m2 en van de tuin 2600m2.
Naast het huis zijn er bijgebouwen om het tuingereedschap op te bergen.
De tuin heeft een oppervlakte van 2600m2 . Er staan een paar fruitbomen en in de moestuin staan allerlei kleinfruitstruiken en alles is bewust ecologisch onderhouden. De tuin geeft uit op het bos en aan weerszijden zijn er landerijen.
Rechtover het huis zijn er twee garages waarvan één gesloten en de ander open is (om het hout van de kachel te bewaren) Naast de garage is er nog een stuk land met sierbomen en appel en perzikbomen.

De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Nièvre):

Huis met deel van het terras Het huis is gelegen boven het dorp van Prémery aan de rand van een uitgestrekt bos. Het bos is prachtig in elk seizoen en men kan er uren in wandelen. In de nazomer vindt men talloze bospaddestoelen en ziet men er ook herten en reeën en ander wild.
Op 10 minuten rijden van het huis ligt l’Etang du Merle, een prachtig zwemmeer’ met strand en omgeven door bossen. In de zomer is het er heerlijk te vertoeven, het water vloeit uit natuurlijke bronnen en is lekker verfrissend in de warme zomermaanden.
Prémery bevindt zich op 5 minuten wandelafstand. Op het rondpunt aan de inkom van het dorp staat de Carrefour. In het dorp zelf zijn er drie bakkers, een slager, een tabakswinkel, een klerenwinkel, enz... en op donderdag en zaterdagmorgen is er markt. Er is ook een apotheek en momenteel zijn er 3 dokters. Er zijn ook een paar leuke restaurantjes en café’s.Er is ook een Post.
Nevers bevindt zich op 1/2 uur rijden en is een prachtige bourgondische stad vol bezienswaardigheden. Verder is er ook Dijon op een uur rijden, alsook het wereldbekende prachtig Vezelay met haar unieke basiliek en middeleeuwse straten.
In de zomer en nazomer worden ook een tal van brocantes georganiseerd waar men allelei mooie objecten op de kop kan tikken - voor niet duur-
Het is er heerlijk wonen, de natuur is weelderig en de fauna en flora zijn er op zijn best. De buren zijn uiterst sympathiek zonder zich op te dringen en zijn heel hulpvaardig.

Voor uw oriëntatie: Prémery ligt in de buurt van de plaatsen: Nevers, Dijon, Bourges, Vézelay en Parc naturel du Morvan.

Informatie voor de koper:

De inboedel wordt in principe niet verkocht maar men kan hierover natuurlijk negociëren. De algemene electriciteit is volledig correct alsook de fosse sceptique. Het huis wordt geventileerd met een VMC (mechanische ventilation) waarvan de motor nieuw is. Op de gelijkvloers zijn alle ramen met speciale dubbele beglazing volledig recentelijk hernieuwd. Het westerse deel van het dak is door stormschade vernield en werd volledig vernieuwd. Er is ook mogelijkheid tot aansluiting op internet en kabel of satelliettelevisie.
Het huis is in perfecte staat, er zijn geen belangrijke werken te voorzien en is instapklaar.
Het huis wordt voor de prijs van 155000 euro verkocht

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden


EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Nievre Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Prémery voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Prémery en in de nabije omgeving van Prémery gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Nievre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Nievre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Prémery of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Nevers, Dijon, Bourges Vézelay Parc naturel du Morvan

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.