Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Drome - Bellegarde en diois

Drome Frankrijk

Heerlijk rustig huis vakantiehuis

Vraagprijs €  149.000 Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Drome Zuid-Oost-Frankrijk:

vestibule Voor liefhebbers van rust is dit huis in de Drôme een uitkomst.
Het huis is goed geouttilleerd met eigen ruime keuken, badkamer, 4(!) slaapkamers en gezellige woonkamer (met terras), en eigen buitenzwembad.
Het omvat ook: een garage, een zolder en een berging / technische ruimte
Bekijk de foto's waarop de indeling en sfeer vanzelf duidelijk wordt.


De omgeving van deze koopwoning in Rhone Alpes :

Woonkamer Het huis is gelegen in een rustieke omgeving op 797 meter hoogte in Bellegarde-en-Diois.
Hier kunt u genieten van de natuur, wandelen en heerlijke fietstochten maken om daarna af te koelen in uw eigen zwembad. In Gap en Montelimar kunt u heerlijk genieten van de franse cultuur. Het belangrijkste is de rust van het wonen in de franse pre-alpes.

Voor uw oriëntatie: Bellegarde en diois ligt in de buurt van de plaatsen: Luc en diois, Gap, Montelimar. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

woonkamer andere hoek Volledig gemeubileerd te koop. Nieuw dak en isolatie. In zeer goede staat... Te grijpen!
Voor meer informatie wendt u zich tot de franse makelaar:
www.dioisimmobilier.com/vente-maisons-5pieces-26470--344.php
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Bellegarde en diois voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bellegarde en diois en in de nabije omgeving van Bellegarde en diois gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. In het departement Drome hebben wij 4 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Rhone Alpes 10 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Bellegarde en diois of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Luc en diois, Gap, Montelimar

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.