Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Drome Bellegarde en diois

Heerlijk rustig huis vakantiehuis !!Verkocht onder voorbehoud!!

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  149.000. Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen


Dit huis in Bellegarde en diois wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (15 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Heerlijk rustig huis vakantiehuis !!Verkocht onder voorbehoud!! te koop in Drome (Frankrijk)
vestibule Woonkamer woonkamer andere hoek slaapkamer 1 slaapkamer 2 slaapkamer 3 muziekkamer (slaapkamer 4) keuken keuken andere hoek

Omschrijving van dit huis in de Drome Zuid-Oost-Frankrijk:

vestibule Voor liefhebbers van rust is dit huis in de Drôme een uitkomst.
Het huis is goed geouttilleerd met eigen ruime keuken, badkamer, 4(!) slaapkamers en gezellige woonkamer (met terras), en eigen buitenzwembad.
Het omvat ook: een garage, een zolder en een berging / technische ruimte
Bekijk de foto's waarop de indeling en sfeer vanzelf duidelijk wordt.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Rhone Alpes:

Woonkamer Het huis is gelegen in een rustieke omgeving op 797 meter hoogte in Bellegarde-en-Diois.
Hier kunt u genieten van de natuur, wandelen en heerlijke fietstochten maken om daarna af te koelen in uw eigen zwembad. In Gap en Montelimar kunt u heerlijk genieten van de franse cultuur. Het belangrijkste is de rust van het wonen in de franse pre-alpes.

Voor uw oriëntatie: Bellegarde en diois ligt in de buurt van de plaatsen: Luc en diois, Gap, Montelimar.

Informatie voor de koper:

Volledig gemeubileerd te koop. Nieuw dak en isolatie. In zeer goede staat... Te grijpen!
Voor meer informatie wendt u zich tot de franse makelaar:
www.dioisimmobilier.com/vente-maisons-5pieces-26470--344.php

Datum laatste update: 17-03-2021EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (15 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
  • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
  • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
  • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
  • Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Drome Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Bellegarde en diois voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bellegarde en diois en in de nabije omgeving van Bellegarde en diois gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Drome die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Rhone Alpes waartoe Drome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Bellegarde en diois of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Luc en diois, Gap, Montelimar

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.