Logo vakantiehuis frankrijk
Nievre Frankrijk

Te koop: Nievre Saint-Péreuse

67.500 euro incl. inboedel - Nièvre - Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  67.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Saint-Péreuse. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

(Vakantie) woning: 67.500 euro incl. inboedel - Nièvre - Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht te huur in Nievre (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: 67.500 euro incl. inboedel - Nièvre - Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht te huur in Nievre (Frankrijk) 67.500 euro incl. inboedel - Nièvre - Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht
In een klein gehuchtje tussen West-Morvan en Nivernais, rustig, op een dominante positie met mooi open uitzicht, gerenoveerd huis van 70 m² bestaande uit entree, woonkamer (10 m2), keuken, eethoek, een slaapkamer en badkamer met toilet op de begane grond. Twee slaapkamers in een suite onder de zolder en het huis is voorzien van een kelder. Onafhankelijke tuin van 730 m² met blokhut. De locatie is zeer mooi.

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL58120-690NO in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website kunt u een brochure downloaden en vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Bourgogne):

(Vakantie) koopwoning: 67.500 euro incl. inboedel - Nièvre - Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht te koop in Nievre (Frankrijk).Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht in een klein gehuchtje tussen West-Morvan en Nivernais, rustig, op een dominante positie met mooi open uitzicht

Voor uw oriëntatie: Saint-Péreuse ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau-Chinon, Montigny-en-Morvan, OUGNY, ST PEREUSE en BAZOLLES. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: 67.500 euro incl. inboedel - Nièvre - Sfeervol gerenoveerd huis met vrij uitzicht te koop in Nievre (Frankrijk). Omgeving: Saint-Péreuse
Type woning: Gerenoveerd huis
Constructie: Vrijstaand
Grondopp.: 730 m2
Woonopp.: 70 m2
Kamers: Totaal: 3
Keukens: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Toiletten: 1

Algemene kenmerken:
Aantal verdiepingen: 2
Ligging: In een gehucht
Omgeving: Landelijk
Extra's: Kelder, blokhut

Saneringssysteem: Septic tank
Verwarming: elektrische radiatoren, aanvullend met een houtkachel


Financiële kenmerken
Koopprijs: 67.500 euro incl. inboedel

Taxes Foncières:
* De belasting over het bebouwd eigendom die door de eigenaar van de woning
betaald dient te worden.
535 euro p.j.

Taxes Habitations:
* De belasting die door de bewoner (of huurder) betaald dient te worden.
379 euro p.j.

Kijk voor meer informatie op onze website:
kopieer en plak de referentie NL58110-069NO in uw Google-zoekbalk. Google zal u 1 of meer alternatieven voorstellen, u herkent de site van deze woning aan de beschrijving, open en bezoek deze.

Op deze website vindt u:

- een fotoalbum, samengesteld uit vele foto's.
- een contactformulier voor meer informatie
- luchtfoto's, zodat u de woning kunt bekijken en lokaliseren in relatie tot zijn omgeving,
- een kadastrale kaart.
- en soms een plattegrond van het huis

Dit huis in Saint-Péreuse wordt u aangeboden door makelaar France Pro Consult
U kunt France Pro Consult bereiken via de volgende telefoonnumers: +31 (0) 55 505 3285
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar France Pro ConsultEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Saint-Péreuse voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint-Péreuse en in de nabije omgeving van Saint-Péreuse gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Nievre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Nievre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint-Péreuse of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Chateau-Chinon, Montigny-en-Morvan, OUGNY ST PEREUSE BAZOLLES
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.