Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Gers - Auch

Gers Frankrijk

Gers (32): Woonwinkel, appartement,5ha, zichzelf financierend

Vraagprijs €  695.000 Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 3 personen

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-West-Frankrijk:

Bedrijf in Frankrijk kopen Emigreren en een instapklaar projet in een idyllische omgeving nabij Auch. Een verkoophal van 760m2 waar momenteel décoratie, meubelen en diversen worden verkocht. De zonnepanelen (525m2) financieren het totale project met hun omzet van 58.000.-€ per jaar gedurende nog 12 jaren. De winkel , met een trouwe klantenkring, is wegens dubbele activiteit beperkt geopend maar genereert een omzet van 85.000.-€ per jaar. Niet alleen de omzet van de commerce kan verhoogd worden, er is ook mogelijkheid andere activiteiten op het terrein te ontwikkelen. Verkoop caravans, tuinartikelen, agrarisch materieel, exploitatie camping. Het complex is goed onderhouden, prachtig gelegen en een ideale combinatie van wonen en werken. Mogelijkheid paarden of andere dieren te houden.

Het idee gites of vakantiehuizen in Frankrijk te verhuren is een mooie droom maar niet altijd realistisch. Wilt u naar Frankrijk verhuizen, heerlijk wonen maar ook geld verdienen dan is dit een ideaal object.

Verkoophal 760m2 (winkel 600m2; opslag 160m2).
Fonds de commerce.
Loods voor opslag 100m2.
Zonnepanelen 525m2 geïntegreerd in het dak.
Appartement 95m2 met 2 slaapkamers en inbouwkeuken.
Parkeerterrein.
5 Hectares grond.
Omzet winkel 85.000.-€ met groot potentieel.
Omzet zonnepanelen 58.000.-€, gegarandeerd contract tot 2032 met verlengde garantie op de onduleuren.
Occitanie, Gascogne, Gers, département 32, regio Auch.
Prijs inventaris te bepalen in geval van verkoop.


De omgeving van deze koopwoning in Midi Pyrénées (Gascogne):

Bedrijf in Zuidwest Frankrijk kopen Prachtige omgeving met vergezichten, zonnebloemen, wijnvelden. Rustig gelegen en heerlijk werken en wonen.

Voor uw oriëntatie: Auch ligt in de buurt van de plaatsen: Eauze, Condom, Lectoure, Fleurance en Aire-sur-l'Adour. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Wonen en werken in Frankrijk Fosse septic, electra alles volgens normen.
De inventaris is voer te nemen maar niet inbegrepen in de prijs.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard
Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Auch voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Auch en in de nabije omgeving van Auch gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. In het departement Gers hebben wij 2 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Midi Pyrénées 14 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Auch of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Eauze, Condom, Lectoure Fleurance Aire-sur-l'Adour

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.