Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - St nicolas

Allier Frankrijk

St Nicolas – 2 Woonhuizen onder één dak met 5 chambre de hôtes. ** IN PRIJS VERLAAGD **

Vraagprijs €  129.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Vakantiehuis: St Nicolas – 2 Woonhuizen onder één dak met 5 chambre de hôtes. ** IN PRIJS VERLAAGD ** 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: St Nicolas – 2 Woonhuizen onder één dak met 5 chambre de hôtes. ** IN PRIJS VERLAAGD ** te huur in Allier (Frankrijk) St Nicolas – 2 Woonhuizen onder één dak met 5 chambre de hôtes. ** In prijs verlaagd **

2 Woonhuizen, ongeveer 340 m2, met restaurant en 5 chambre de hôtes op ruim 1 hectare grond met prachtig uitzicht en vlakbij een wintersport gebied waar geskied en gelanglauft kan worden.

Op de beneden verdieping vindt u de keuken met cuisiniére op hout die tevens de centrale verwarming voedt. 1 Slaapkamer met eigen zitkamer, restaurant en recreatie ruimte met houtkachel en toegang naar de cave en 2 toiletten.

Op de verdieping 5 slaapkamers, 2 badkamers en toilet, bibliotheek en wasruimte, daarboven nog een grote zolder.

De tuin is mooi aangelegd met leuke zitplekjes met hoogteverschillen tussen een kabbelend beekje, fruitbomen , moestuin, eigen bronwater en waterput.

Het geheel is in goede staat van onderhoud met op de begane grond alles dubbel glas, zolder geïsoleerd en septic tank op norm uit 2016.

Instapklaar voor voortzetting van de chambre de hôtes of als woonhuis voor 2 gezinnen, verkoop inclusief inventaris !


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: St Nicolas – 2 Woonhuizen onder één dak met 5 chambre de hôtes. ** IN PRIJS VERLAAGD ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: St nicolas ligt in de buurt van de plaatsen: Cusset, Vichy, Roanne. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: St Nicolas – 2 Woonhuizen onder één dak met 5 chambre de hôtes. ** IN PRIJS VERLAAGD ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in St nicolas wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in St nicolas voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St nicolas en in de nabije omgeving van St nicolas gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 65 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 66 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St nicolas of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Cusset, Vichy, Roanne

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.