Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Allier Chezelle

Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha grond. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  199.500. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 16 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Chezelle. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 0 foto's.

Vakantiehuis: Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha  grond. ** ONDER BOD ** te huur in Allier (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha  grond. ** ONDER BOD ** te huur in Allier (Frankrijk) Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha grond.

Het woonhuis heeft op de begane grond bij binnenkomst een veranda met eetgelegenheid voor de gasten, daarna het privé gedeelte: een keuken, badkamer, 1 slaapkamer, huiskamer met houtkachel en serre ( waar eventueel een extra slaapkamer van gemaakt kan worden)

De bovenverdieping is te bereiken via de buitentrap, hier vindt u vier 2 persoons kamers en één 1 persoons kamer voor de verhuur als chambres d’hôtes , een toilet en was gelegenheid op de overloop. Beneden in een bijgebouw bevind zich het sanitaire met 2 douches, 1 toilet en 2 wastafels en een wasmachine.

Op de binnenplaats bevindt zich een volledig ingerichte gite met beneden een zitkamer met houtkachel en een open keuken; op de boven verdieping 2 slaapkamers en badkamer met toilet, naast de gite een gezellig overdekt terras onder hetzelfde dak.

Op het terrein staan nog 2 volledig ingerichte mobile homes, enkele schuurtjes en een grote schuur die voorheen als paardenstal diende. Voor het woonhuis bevindt zich een gezellig terras met inbouw zwembad, hiervandaan is er een prachtig uitzicht over de heuvels van dit mooie gebied.

Het woonhuis heeft centrale verwarming op diesel, dubbele beglazing, daken in goede staat. Er zijn twee septique tanken waarvan 1 echt op norm is. Achter het huis vindt u nog een 4 persoons sauna.
Dit bedrijf heeft een goede aantoonbare omzet, en is door z’n ligging een prima tussenstop voor doorgaande reizigers en een fijne plek om tot rust te komen.

Direct bewoonbaar en verhuurbaar!


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha  grond. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Moulins. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Chezelle ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, riom. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Chezelle – Woonhuis met 5 chambres de hôtes , gite en 2 mobile homes op bijna 1.5 ha  grond. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Chezelle wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Open haard is aanwezig Open haard
Sauna is aanwezig Sauna

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Chezelle voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Chezelle en in de nabije omgeving van Chezelle gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Chezelle of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand riom
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.