Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Couzon

Allier Frankrijk

Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** NIEUW **

Vraagprijs €  399.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen

Vakantiehuis: Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** NIEUW ** 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** NIEUW ** te huur in Allier (Frankrijk) Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond.

Een verrassend groot huis ( +/ - 350 m2 ) met prachtige authentieke grote oude eiken balken en veel authentieke elementen. Het heeft beneden een ruime keuken met bijkeuken en toilet, grote huiskamer met authentieke stenen vloer en houtkachel, ruim kantoor. Op de begane grond 2 slaapkamers met aangrenzende badkamer met inloopdouche.

Via de trap in het kantoor komt u op de eerste verdieping in een zeer grote leefruimte, daarnaast nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Deze verdieping is ook met een eigen opgang via de buitentrap te bereiken, dus deze kamers kunnen als B&B verhuurd worden. Tevens zou dan in de grote leefruimte een woonkeuken/zitkamer gemaakt kunnen worden en zo ontstaat er een onafhankelijke gite.
Op de overloop gaat u met een oude eiken trap naar de tweede verdieping waar nog 2 extra slaapkamers zijn.

Het woonerf bestaat uit een U vorm met een enorme schuur met vrije inloopstal voor paarden en mogelijkheid om groot materiaal (bv campingcar of caravans )te stallen. Een tweede schuur die nu als werkplaats dient; deze is onderkeldert met een gewelfde kelder. Een oorspronkelijke schapenstal, waarin nog een gite gerealiseerd zou kunnen worden. Verder nog wat oude varkenschuurtjes met hun eigen binnenplaatsje ideaal als hondenkennel.

Verder ligt het terrein van 3 hectares echt rond het erf en bestaat voornamelijk uit weilanden. Het is gelegen aan een doodlopend weggetje en echt zonder buurhuizen, dus absolute privacy.
Het huis heeft dubbele beglazing van aluminium, centrale verwarming op diesel ( recente condensatiekachel ) en door het hele huis is een luchtcirculatie systeem. Alles is recent verbouwd, dus geen te verwachten werkzaamheden. Verder zijn alle daken in prima staat.

Ideaal om direct een bed and breakfast of gite verhuur te beginnen.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** NIEUW ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Couzon ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Bourges, Montluçon en clermont ferrand. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** NIEUW ** te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Couzon wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Couzon voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Couzon en in de nabije omgeving van Couzon gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 67 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 69 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Couzon of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Bourges Montluçon clermont ferrand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.