Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Dordogne - Cause de Clérans

Dordogne Frankrijk

Uniek kasteel zoekt nieuwe kasteelheer: Chateau de Clerans in de Dordogne

Vraagprijs €  850.000 Het huis in West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Omschrijving van dit huis in de Dordogne West-Frankrijk:

Kasteel te koop Dordogne - Chateau de Clérans nabij Bergerac Kasteel te koop Dordogne - Chateau de Clérans nabij Bergerac Nabij Bergerac in de Dordogne (Aquitaine) in Frankrijk is dit schitterend gerenoveerde kasteel te koop. Met liefde voor de geschiedenis gerenoveerd door de bekende Nederlandse interior decorator en architect Joris van Grinsven.

De gerestaureerde ruïne van de 30 meter hoge oudste middeleeuwse verdedigingstoren van Aquitaine, de muren van het oorspronkelijke chateau, de ontvangsthal en de kapel vormen samen een burcht, omringen de tuin en kijken uit over het dorpje.

De kapel is verbouwd tot comfortabel woonhuis met 3 compacte slaapkamers en twee badkamers.

Dit bekende monument historique is een perfecte plaats om privé te gebruiken en/of om te exploiteren voor exclusieve feesten, tentoonstellingen, concerten, fotoshoots.

Reportages over het Chateau de Clérans zijn gepubliceerd in tijdschriften over de hele wereld.

Met veel plezier en inzet heb ik me de afgelopen jaren bezig gehouden met het laten consolideren en restaureren van alle muren, de ontvangsthal en de kapel.: de plek is klaar voor een volgende honderd jaar en vraagt weinig onderhoud. Om persoonlijke redenen heb ik besloten op zoek te gaan naar een nieuwe Chatelain de Clérans? en deze magische plek te koop aan te bieden.

Als u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen via : seigneursdeclerans@orange.fr tel : +33 553 573 376 of +33 615
512 071 Joris van Grinsven

meer informatie ook op:
villa-valbonne.nl/kasteel-te-koop-dordogne-frankrijk/ en
www.seigneursdeclerans.com/


De omgeving van deze koopwoning in Aquitaine (Aquitaine):

Kasteel te koop Dordogne - Chateau de Clérans nabij Bergerac Kasteel te koop Dordogne - Chateau de Clérans nabij BergeracRijdend over de D36 zie je plotseling de enorme toren opdoemen? Het Chateau de Clérans?(XIe / XIIIe eeuw) is een unieke, historische plek en vormt het centrum van het dorpje Cause de Clérans in de buurt van Bergerac. Heel rustig gelegen en toch maar 15 auto minuten van het vliegveld en alle andere voorzieningen.


Voor uw oriëntatie: Cause de Clérans ligt in de buurt van de plaatsen: Bergerac, Periguex, Sarlat-la-Canéda, Lalinde en Bordeaux.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

Kasteel te koop Dordogne - Chateau de Clérans nabij Bergerac Kasteel te koop Dordogne - Chateau de Clérans nabij Bergerac Design interieur kan overgenomen worden.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Cause de Clérans voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cause de Clérans en in de nabije omgeving van Cause de Clérans gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in West-Frankrijk bekijken. In het departement Dordogne hebben wij 9 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Aquitaine 11 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cause de Clérans of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bergerac, Periguex, Sarlat-la-Canéda Lalinde Bordeaux

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.