Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Haute Marne Melay

U beleeft een heerlijke vakantie in onze gite.

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  38.000. Het huis in Noord-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Melay. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 6 foto's.

Vakantiehuis: U beleeft een heerlijke vakantie in onze gite. te huur in Haute Marne (Frankrijk) Slaapkamer Badkamer Living Keuken Authentieke deur
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Haute Marne Noord-Oost-Frankrijk:

Slaapkamer Onze gite is een huis dat, volgens de datum in de gevel, gebouwd werd in 1826. De geschiedenis gaat echter veel verder terug tot het jaar 1576. In dat jaar zijn door het chateau de marktrechten aan verleend. Bij deze rechten hoorde natuurlijk ook een marktmeester woning. Na jaren van verval werd het huisje prachtig gerenoveerd met respect en behoud van alle originele elementen.

Ons vakantiehuis heeft drie verdiepingen.

Gelijkvloers

Het gelijkvloers is teruggebracht naar de 16de eeuw. We staan in de keuken van toen. De plafondbalken zijn 600 jaar oud en werden in originele staat behouden. In het museum van Nancy liggen enkele balken van dit huisje.

De voordeur stamt uit de 17de eeuw. Na restauratie verkeert ze weer in originele stijl, maar aangepast aan de normen van deze tijd. Er staat een tafel met 4 stoelen en de keuken is uitgerust met een microgolfoven, koelkast met diepvries, elektrisch fornuis, en alle nodige kook- en keukengerei.

1E VERDIEPING

Langs een eikenhouten trap, uit 1826, komen we op de eerste verdieping. Hier belanden we terug in het heden. De woonkamer is modern en groter door de uitbouw achteraan. Vroeger stroomde de rivier 'La Geuze' achter het pand, onder de uitbouw, door. De rivier loopt nu ondergronds. Er staat een tafel met 4 stoelen en de zetel is uittrekbaar tot een tweepersoonsbed.

2E VERDIEPING

Het tweede verdiep is verbouwd tot een slaapkamer met tweepersonenbed en badkamer met een inloopdouche, een wastafel en een toilet.


De omgeving van deze koopwoning in Champagne Ardennes (Champagne):

Badkamer Het is een klein dorpje in het departement Haute Marne. Haute Marne is het land van de manden en de messen gelegen in het zuidoosten van de Champagne-Ardenne streek.
De Champagnestreek staat natuurlijk in de eerste plaatse bekend om de champagne, de wereldberoemde wijn die hier geproduceerd wordt. Maar ook wat natuur betreft kom je hier absoluut aan je trekken. De bossen - bijna 40% van het totale oppervlak van het departement – en de heuvelachtige vlakten met de vele bewegwijzerde paden en wegen zijn een ware uitnodiging om te gaan wandelen. Het meer van Der en de vier meren van het Land van Langres, maar ook de vele rivieren die dit gebied rijk is, maakt het een bestemming bij uitstek voor liefhebbers van vissen, vogels en watersportactiviteiten.

In het dorp staan verschillende mooie gebouwen daterend uit een welvarende periode. Het gemeentehuis en de kapel zijn zeker een bezoek waard. Maar ook de wasplaats uit vroegere tijden met zijn vele slijtplekken. Deze wasplaats is nog steeds in gebruik bij enkele bewoners. In het hele dorp is de sfeer van 150 jaar geleden nadrukkelijk behouden en waant u zich in vroegere tijden. De Champagnestreek staat natuurlijk in de eerste plaatse bekend om de champagne, de wereldberoemde wijn die hier geproduceerd wordt. Maar ook wat natuur betreft kom je hier absoluut aan je trekken. De bossen - bijna 40% van het totale oppervlak van het departement – en de heuvelachtige vlakten met de vele bewegwijzerde paden en wegen zijn een ware uitnodiging om te gaan wandelen. Het meer van Der en de vier meren van het Land van Langres, maar ook de vele rivieren die dit gebied rijk is, maakt het een bestemming bij uitstek voor liefhebbers van vissen, vogels en watersportactiviteiten.


Bourbonne-les-Bains, op 12 km van het vakantiehuisje, is al ruim 2000 jaar bekend om zijn thermaal water dat een heilzame werking heeft op artrose, reuma en aandoeningen van de luchtwegen. Het kuuroord ligt in een schitterend landschap, dichtbij de bron van de Maas, en heeft interessante bezienswaardigheden.

Ook de Vogezen liggen op een steenworp van het vakantiehuisje.

Voor uw oriëntatie: Melay ligt in de buurt van de plaatsen: Bourbonne-les-Bains, Chaumont, Langres, Vittel en Vesoul. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

Living Wij verkopen onze vakantiewoning inclusief de inboedel.

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen binnen de bebouwde kom is aanwezig Gelegen binnen de bebouwde kom
Kleine tuin is aanwezig Kleine tuin
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Haute Marne Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Melay voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Melay en in de nabije omgeving van Melay gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Haute Marne die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Champagne Ardennes waartoe Haute Marne behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Melay of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Bourbonne-les-Bains, Chaumont, Langres Vittel Vesoul
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.