Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Bourbon

Allier Frankrijk

Noord Allier - Landgoed bestaande uit een voormalige molen, met totaal mogelijk 4 appartementen, een atelier en paardenstallen, een prachtig park en 1

Vraagprijs €  599.000 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 14 personen

Vakantiehuis: Noord Allier - Landgoed bestaande uit een voormalige molen, met totaal mogelijk 4 appartementen, een atelier en paardenstallen, een prachtig park en 1 
					  te koop in Allier (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Noord Allier - Landgoed bestaande uit een voormalige molen, met totaal mogelijk 4 appartementen, een atelier en paardenstallen, een prachtig park en 1 te huur in Allier (Frankrijk) Noord Allier - Landgoed bestaande uit een voormalige molen, met totaal mogelijk 4 appartementen, een atelier en paardenstallen, een prachtig park en 13 ha weiland.

Dit schitterende geheel is goed onderhouden en volledig direct bewoonbaar, centrale verwarming met economische warmtepomp, overal nieuwe kozijnen met dubbel glas, de elektra is vernieuwd, en ook bijna al het sanitair is nieuw, groot deel van de vloertegels vervangen en alles net opnieuw geverfd.
In de molen komt U binnen in een enorme woonkeuken van 70 m² met een grote raampartij, met uitzicht op de vijver. Aan de achterzijde een ruime bijkeuken/ waskeuken. Daarna is er een mooie woonkamer van 54 m² met grote open haard. Via de trap (of met een lift) kom je op de bovenverdieping op de overloop met een ruime kastenwand, een badkamer, aparte wc, een kleinere slaapkamer en twee ruime slaapkamers, waarvan 1 een eigen doucheruimte heeft.
In de molen bevindt zich aan de rechterkant ook een appartement, met op de begaande grond, een ruime woonkamer met open keuken, wc en op de verdieping een ruime slaapkamer met een eigen badkamer.
Aangrenzend links aan de molen is het oude fabrieksgebouw omgebouwd tot paardenverblijf met 5 boxen, een zadelkamer en een werkplaats. Er boven is een hooi zolder en vandaar uit kom je op de zolder etage boven het huis, die ook nog geheel bewoonbaar gemaakt zou kunnen worden.
Dwars op de molen staat het tweede gebouw hier in is een appartement dat bestaand uit een woonkamer, keuken en op de etage een badkamer en 2 slaapkamers.
Vervolgens een groot kantoor, met 3 ruimtes tot 85m² dus hiervan kan een derde appartement gemaakt worden.
Een ruime garage voor twee auto’s. Boven dit kantoor en de garage is nog de portierswoning van 93m² met een keuken, badkamer, woonkamer en 2 slaapkamers, met echt een eigen ingang en een eigen garage.
De molen is geclassificeerd, dus er is een recht op water, en op een aanleg van een hydrocentrale voor het opwekken van eigen elektriciteit. Het geheel ligt aan een visrijke rivier (400m is zelfs eigendom) en heeft een eigen sluis die gebruikt wordt om de hoogte van het water in de enorme vijver 3200m² te regelen.
Rond deze vijver ligt een prachtig onderhouden park. En alle ramen van de huizen bieden uitzicht op dit water. De 13 ha weiland ligt om het huis, met daarin enkele paardenstallen. Er zijn geen directe buren, het ligt aan de grens van een bos, en toch op loopafstand van een klein dorpje.
Op 20 minuten van Moulins en 3 uur van Parijs.
Ideaal voor een activiteit met paarden en gastenkamers, of als bruiloftsruimte/ seminars want dit is hier echt een idyllisch plekje.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne :

(Vakantie) koopwoning: Noord Allier - Landgoed bestaande uit een voormalige molen, met totaal mogelijk 4 appartementen, een atelier en paardenstallen, een prachtig park en 1 te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Bourbon ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont ferrand, Montluçon. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Noord Allier - Landgoed bestaande uit een voormalige molen, met totaal mogelijk 4 appartementen, een atelier en paardenstallen, een prachtig park en 1 te koop in Allier (Frankrijk). De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Bourbon wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Bourbon voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Bourbon en in de nabije omgeving van Bourbon gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 67 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 68 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Bourbon of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont ferrand Montluçon

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.