Logo vakantiehuis frankrijk

Te koop: Nievre Arleuf

vacantie huis midden in natuurpark de Morvan

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  139.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Dit huis staat vermeld op de website van Vakantiehuis Frankrijk De meeste huizen op de website van Vakantiehuis Frankrijk zijn vakantiehuizen die te huur worden aangeboden. Maar er zijn ook vakantiehuizen die te koop worden aangeboden zoals dit huis in Arleuf. Deze huizen zijn meestal ook geschikt voor permanente bewoning. U bent dus niet verplicht om ook te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum

Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 37 foto's.

Vakantiehuis: vacantie huis midden in natuurpark de Morvan te huur in Nievre (Frankrijk) heerlijk terras
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

heerlijk terras Heerlijk, vrij gelegen vakantiehuis voor uw vakantie in alle seizoenen!het huis ligt helemaal vrij op een eigen terrein van 2500 m2, u heeft zelfs een echte oprijlaan!

Het huis is geschikt voor 6 personen, er zijn 3 slaapkamers.
twee douche's en twee toiletten.
infra rood sauna,
/bed maten; 2x tweepersoons bedden,(2 matrassen)2.0x1.80
twee eenpersoons bedden1.95x1.80.2.0 x

keuken (van alle gemakken voorzien) en badkamers. Ook recent is er een groot terras aan de achterkant gemaakt, waar u heerlijk vrij kan zitten.

Het gehele woongedeelte bevindt zich op één verdieping, boven het onderhuis.
Dit onderhuis bestaat uit garage, tweede douche infra rood sauna, toilet,wasmachine, droger en zomer keuken, cv.


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Morvan):

 In de Morvan is het zó rustig en ongerept, hier geen massa-toerisme! U kunt heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de natuur; bos, weilandjes met witte Charolais-koeien en kleine riviertjes.
De stadjes in de omgeving zijn het bezoeken waard: oude gebouwen, kathedralen en marktpleintjes, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan!
Het Lac de Pannecière is op 20 autominuten afstand, hier kun je zwemmem.

Voor uw oriëntatie: Arleuf ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Chinon, Autun, Corbigny, avallon en nevers. Toon landkaart
Informatie voor de koper:

 koop prijs 146.500,- Eur

EMAIL DE VERKOPER Fotoalbum


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom
Grote tuin is aanwezig Grote tuin
Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Sauna is aanwezig Sauna

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen
Fietsen is aanwezig Fietsen
Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen
Golfen is aanwezig Golfen
Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Nievre Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Arleuf voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Arleuf en in de nabije omgeving van Arleuf gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Nievre die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bourgogne waartoe Nievre behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Arleuf of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Chateau Chinon, Autun, Corbigny avallon nevers
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.