Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Isle et Bardais

Isle et Bardais -Woonhuis, op 1 ha, zeer rustig gelegen op het platteland, nabij de bossen. ** ONDER BOD **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  130.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in Isle et Bardais wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.
Vakantiehuis: Isle et Bardais -Woonhuis, op 1 ha, zeer rustig gelegen op het platteland, nabij de bossen. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Isle et Bardais -Woonhuis, op 1 ha, zeer rustig gelegen op het platteland, nabij de bossen. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk) Isle et Bardais -Woonhuis, op 1 ha, zeer rustig gelegen op het platteland, nabij de bossen. ** ONDER BOD **
Woonhuis gebouwd in de jaren 80; in prima staat.

Het huis, met een woonoppervlakte van ongeveer 84m? bestaat uit een ruime woonkamer, met daarachter een keuken.

Gelijkvloers 2 slaapkamers , een badkamer en aparte WC.

Via een bergruimte kom je in de inpandige garage, deze zou verbouwd kunnen worden tot derde slaapkamer.
Aan de achterkant van het huis is een veranda aangebouwd.

Het huis is ge?soleerd, heeft dubbele beglazing en een kruipruimte onder het hele huis, waardoor er geen vochtoptrek is.
Het huis kan worden verwarmd met een houtkachel, en door enkele elektrische radiatoren.

Voor het huis is een grote tuin,3000m? met een boomgaardje. Achter ligt dan een weitje van bijna 7000m?

Voor het huis loopt een klein weggetje waarmee je in 800m naar de rand van het bos van Tron?ais wandelt.

Vlakbij ligt het meer van Pirot , waarin kan worden gezwommen, hier is een camping en een restaurant.

Ideale rustige ligging.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne (Foret de Troncais):

Vakantiehuis: Isle et Bardais -Woonhuis, op 1 ha, zeer rustig gelegen op het platteland, nabij de bossen. ** ONDER BOD ** te koop in Allier (Frankrijk).In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Isle et Bardais ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Bourges, St Amand Montrond. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Isle et Bardais wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Isle et Bardais voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Isle et Bardais en in de nabije omgeving van Isle et Bardais gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Isle et Bardais of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Bourges, St Amand Montrond

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.