Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Dordogne - Saint Jory de Chalais

Dordogne Frankrijk

Oude opgeknapt landgoed met zwembad en bijgebouwen gelegen op unieke en rustige plek

Vraagprijs €  595.000 Het huis in Zuid-West-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Vakantiehuis: Oude opgeknapt landgoed met zwembad en bijgebouwen gelegen op unieke en rustige plek 
					  te koop in Dordogne (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

De patio aan het zwembad De hoofdingang De grote keuken Vanuit een andere hoek... De tussenruimte De veranda
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Dordogne Zuid-West-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Oude opgeknapt landgoed met zwembad en bijgebouwen gelegen op unieke en rustige plek te huur in Dordogne (Frankrijk) Dit landgoed bevat 2 delen. In het hoofdhuis zijn er 4 slaapkamers ( waarvan 1 in de toren) en 3 badkamers. Er is een grote gezellige keuken , een leefruimte en een grote veranda met zicht op de vallei.
Het gelijksvloer van het bijhuis doet dienst als garage voor tractoren en werkmateriaal. Boven zijn er nu 2 ingerichtige ruimtes en een grote badkamer. De ruimtes doen nu diens als bureel, maar zijn voorzien als een aparte wooneenheid.
Er is 14ha grond verbonden aan het landgoed. Hiervan is er 10ha bos, begrenst door een leuk riviertje. Door het bos loopt een mooie lange weg naar de rivier. Steeds zie ik er hertjes weghollen.
Op de 4ha weiland - erkende bio grond - grazen nu highlander koeien.
Het huis kan ook verkocht worden met minder grond. Anderzijds kan er aangrenzend ook meer weiland gehuurd worden.
Aan het huis is een groot verwarmd zwembad met een zout filter. Bij warm weer is de patio van het zwembad dé plaats waar iedereen vertoeft.


De omgeving van deze koopwoning in Aquitaine (Perigord Vert):

(Vakantie) koopwoning: Oude opgeknapt landgoed met zwembad en bijgebouwen gelegen op unieke en rustige plek te koop in Dordogne (Frankrijk).Dit landgoed is een oord van stilte en rust. Het ligt ook aan een kleine doodlopende weg.
In buurt zijn er nog 2 huizen. Het dichtse bij ( op 200m) is een vakantiehuis van een koppel dat kruiden kweekt.
Iets verder wonen wij,de huidige eigenaars van het landgoed. Wij zijn een vlaams koppel dat hier al 20 jaar woont. Onze kinderen zijn het huis uit. Wanneer we niet op reis zijn voor het werk genieten we van de rustige omgeving en het gezonde en stressloze leven in ruraal Frankrijk. We kweken onze eigen ( bio) groenten.
Onze dichtste, vaste, buren wonen op 2km.
Alhoewel we hier erg geisoleerd leven profiteren we toch veel van de het rijke aanbod aan culturele activiteiten in de buurt. Wekelijks zijn er binnen een straal van 20km: tentoonstellingen, film, optredens, gezondheidsactiviteiten enz. Het is hier ideaal voor prachige wandelingen en fietstochten.

Voor uw oriëntatie: Saint Jory de Chalais ligt in de buurt van de plaatsen: St Jean de Cole, Brantome, Perigueux, Jumilhac le Grand.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Oude opgeknapt landgoed met zwembad en bijgebouwen gelegen op unieke en rustige plek te koop in Dordogne (Frankrijk). Het huis is vrij recentelijk volledig gerenoveerd, is echt in orde en beschikt over al de legale en verplichte voorzieningen. Het bijgebouw is nieuw.
Het huis wordt verwarmd met een centrale ketel op hout en pellets. Als u wenst permanent in dit huis te wonen, zou ik persoonlijk een andere ketel voorzien die langer onafhankelijk kan werken.
De inboedel kan gerust in het huis blijven, maar hiervoor zou een kleine extra gevraagd worden.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Saint Jory de Chalais voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Saint Jory de Chalais en in de nabije omgeving van Saint Jory de Chalais gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. In het departement Dordogne hebben wij 12 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Aquitaine 15 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Saint Jory de Chalais of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. St Jean de Cole, Brantome, Perigueux Jumilhac le Grand

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.