Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Var - Tourves

Var Frankrijk

Een fijn huis in op het platteland van de Provence, een kwartiertje rijden van Aix-en-Provence, zeer rustig gelegen

Vraagprijs €  399.000 Het huis in Zuid-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 6 personen

Vakantiehuis: Een fijn huis in op het platteland van de Provence, een kwartiertje rijden van Aix-en-Provence, zeer rustig gelegen 
					  te koop in Var (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

zuidkant huis met zwembad zuid-westkant huis gezicht op tuin en cabanon vanaf terras zuidkant huis vooraanzicht huis zwembad met technische ruimte en cabanon zwembad
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Oost-Frankrijk:

(Vakantie) koopwoning: Een fijn huis in op het platteland van de Provence, een kwartiertje rijden van Aix-en-Provence, zeer rustig gelegen te koop in Var (Frankrijk). Het huis is in 1990 gebouwd (toen het nog mogelijk was huizen buiten de bebouwde kom te bouwen) op een voormalige wijngaard.
De 140m2 zijn verdeeld over een ruime lichte woonkamer met open haard (35M2), een afgesloten goed geëquipeerde keuken (11m2), een slaapkamer (14m2) en suite met een kleine badkamer met douche en toilet, een kleine kamer (8M2), gastentoilet, opbergruimte, wasruimte en kantoor/atelier (14m2) op de begane grond.
De etage kan in de zomermaanden verhuurd worden als gite (met gescheiden ingang). Er is een slaapkamer (11m2), een grote badkamer met bubblebad (7M2) en een toilet. De vroegere tweede slaapkamer is ingericht als woonkamer/keuken (13m2), maar kan ook als slaapkamer gebruikt worden.
Er is een heel mooi groot zwembad (12x6x1.60m), gebouwd in 2007, betegeld en voorzien van zout water (met bijbehorende apparatuur in technische ruimte). Een zwembad voor mensen die graag zwemmen. Dankzij de middels zonne-energie beweegbare kap (abri) kan er vanaf april tot november gezwommen worden.
Het huis heeft ruime, gedeeltelijk overdekte, terrassen, die als zomerkeuken gebruikt kunnen worden. Op een van de terrassen bevindt zich een kleine serre.


De omgeving van deze koopwoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Provence verte):

(Vakantie) koopwoning: Een fijn huis in op het platteland van de Provence, een kwartiertje rijden van Aix-en-Provence, zeer rustig gelegen te koop in Var (Frankrijk).Door de ligging tussen de heuvels hoor je vrijwel niets van de vlakbij gelegen autoweg en de N7. Dankzij deze ligging kun je snel in Aix-en-Provence en in Marseille zijn (twintig minuten tot een uur), steden met allerlei toeristische en culturele attracties, maar ook voorzien van de nodige voorzieningen voor onderwijs en gezondheid.
Tourves ligt in een rustig gedeelte van de "groene" Provence, met veel wijngaarden en bossen. Een bergachtig gebied waar veel gewandeld kan worden. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Saint-Maximin de la Sainte Baume, een leuk stadje met veel voorzieningen op het gebied van onderwijs, maar ook veel inkoopmogelijkheden. Er is een grote markt op woensdag.
Brignoles ligt iets verder oostelijk. Ook veel inkoopmogelijkheden met een markt op zaterdag. Een veel voorzieningen op het gebied van gezondheidszorg.
In het dorp Tourves (ca.1,5 km) kun je ook je inkopen doen. Markt op dinsdagmorgen. Er zijn ook een paar restaurants waar je goed kunt eten. En je kunt je glaasje rosé drinken op het plein voor de Mairie.

Voor uw oriëntatie: Tourves ligt in de buurt van de plaatsen: St Maximin de la Ste Baume, Brignoles, Aix-en-Provence.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Een fijn huis in op het platteland van de Provence, een kwartiertje rijden van Aix-en-Provence, zeer rustig gelegen te koop in Var (Frankrijk). Het huis is tussen 2003 en 2014 constant verbeterd/verbouwd.
Verwarming: elektrisch + open haard met insert in woonkamer (elektrische installatie OK)
Water: forage 100m diep
Sceptic tank: wordt verkocht met officiële goedkeuring installatie
Energiezuinige woning:
- geïsoleerde muren en dubbele beglazing;
- verwarmingselementen voorzien van thermostaten, boiler werkt op tijdklok;
- door de indeling huis (geen grote te verwarmen ruimtes); de serre verwarmt de woonkamer;
- dak is extra geïsoleerd in 2014: dat zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer.

Het huis wordt in principe zonder inboedel verkocht; beschikbaar vanaf september/oktober 2018
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Gehele terrein is omheind is aanwezig Gehele terrein is omheind Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving
Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard
Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Tourves voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Tourves en in de nabije omgeving van Tourves gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. In het departement Var hebben wij 11 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Provence Alpes Cote d'Azur 17 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Tourves? of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. St Maximin de la Ste Baume, Brignoles, Aix-en-Provence

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.