Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Gard - Serviers et Labaume

Gard Frankrijk

Prachtig gelegen comfortabele villa te koop In Zuid-Frankrijk

Vraagprijs €  582.000 Het huis in Zuid-Frankrijk is geschikt voor maximaal 9 personen

Vakantiehuis: Prachtig gelegen comfortabele villa te koop In Zuid-Frankrijk 
					  te koop in Gard (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)

Poort. patio 1
Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Frankrijk:

(Vakantie) koopwoning: Prachtig gelegen comfortabele villa te koop In Zuid-Frankrijk te koop in Gard (Frankrijk). De in een aantrekkelijke woonomgeving gelegen villa (bouwjaar 2005) beschikt over uitstekende voorzieningen.
Het huis is naar het Zuiden gericht en ligt op een terrein van 2500m2 aan de rand van een vriendelijk dorp. Het huis heeft een prachtig uitzicht, dat is gewaarborgd in het bestemmingsplan. Vanaf het terras ziet men de torens van het kasteel in Uzès. Op een afstand van 6km ligt het fraai gerestaureerde middeleeuwse stadje Uzès. Avignon, Nîmes en de Pont du Gard zijn nabij gelegen trekpleisters.
Op een afstand van 4,5 km ligt een groot winkelcentrum met ruim parkeerterrein.
De naar het ontwerp van een architect gebouwde villa bestaat uit twee woongedeelten van resp. 120 en 63m2, gescheiden door een charmante patio.
Rondom het huis liggen drie terrassen, het zwembad (15m x 2,5, beveiligd) en een mooi aangelegde tuin (bevloeid). Naast het huis ligt een carport, annex schuur. De toegangspoort is voorzien van afstandsbediening.
De gehele woning is gelijkvloers, voorzien van vloerverwarming( geothermie).De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en aluminium rolluiken. In beide woongedeelten is airco beschikbaar. Er is een alarm.
In het grootste woongedeelte vindt men de hall met toilet, de woonkamer(41m2)met houtkachel, open keuken(17m2)annex bijkeuken, studeer/slaapkamer(22m2), slaapkamer ( 18,5 m2 ) annex dressing, de badkamer ( 10m2 )met bad, douche en toilet.
In het tweede woongedeelte vindt men de woonkamer annex keuken (23m2) en twee slaapkamers (15m2 en 9m2). Een toilet. Een badkamer met douche en een wasmachine.Het huis heeft een vijfde slaapkamer, die nu gebruikt wordt als atelier.
De energiekosten (label B) zijn laag door de toepassing van geothermie.


De omgeving van deze koopwoning in Languedoc Roussillon (Languedoc-Roussillon):

(Vakantie) koopwoning: Prachtig gelegen comfortabele villa te koop In Zuid-Frankrijk te koop in Gard (Frankrijk).Het dorp Serviers et Labaume, waarin het huis ligt, heeft een levendig verenigingsleven: pétanque, wandelen, yoga etc. Men is er welkom.
Op 4,5 kilometer is een flink winkelcentrum.
Het stadje Uzès, op korte afstand, biedt veel mogelijkheden. Het heeft een streekfunctie en is het hele jaar door levendig. Onder meer door zijn gezellig wekelijkse markten. Er is een AVF, die nieuwkomers ontvangt en voorziet van cursussen ( frans,schildercursus, wijnkennis etc.) en excursies.
Er is een streekziekenhuis en men vindt er een ruim aanbod van medische hulp op allerlei gebied.
In de omgeving vindt men een heuvelachtig landschap: bebost,wijnvelden,olijfgaarden, groenblijvend.Wat verder weg zijn er bergen.
De naburige steden, zoals Nîmes, Avignon en Montpellier bieden overigens een rijk cultureel aanbod.
Kortom, het is in het département Gard(30) plezierig wonen.

Voor uw oriëntatie: Serviers et Labaume ligt in de buurt van de plaatsen: Nîmes, Avignon, Montpellier, Arles en Uzès.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Prachtig gelegen comfortabele villa te koop In Zuid-Frankrijk te koop in Gard (Frankrijk). De electra is conform de geldende voorschriften.
De fosse septic is onlangs van overheidswege gecontroleerd en goed gekeurd.
De boedel wordt niet mee verkocht.
Energielabel B.
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rolstoel toegankelijk is aanwezig Rolstoel toegankelijk Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
Pretpark voor kinderen in de buurt is aanwezig Pretpark voor kinderen in de buurt Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Complete keuken is aanwezig Complete keuken
Airco is aanwezig Airco

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Serviers et Labaume voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Serviers et Labaume en in de nabije omgeving van Serviers et Labaume gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. In het departement Gard hebben wij 9 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Languedoc Roussillon 17 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Serviers et Labaume? of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Nîmes, Avignon, Montpellier Arles Uzès

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.