Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Nievre - Corancy

Nievre Frankrijk

Vrijstaand vakantiehuis. Lekker ontspannen in de groene en rustige Morvan, dichtbij groot zwemmeer.

Vraagprijs €  165.000 Het huis in Noord-Oost-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen

Vakantiehuis: Vrijstaand vakantiehuis. Lekker ontspannen in de groene en rustige Morvan, dichtbij groot zwemmeer. 
					  te koop in Nievre (Frankrijk) Alle foto's bekijken.
(klik op een kleine foto)


Werkt het album op uw PC niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


EMAIL DE VERKOPER

Omschrijving van dit huis in de Nievre Noord-Oost-Frankrijk:

(Vakantie) woning: Vrijstaand vakantiehuis. Lekker ontspannen in de groene en rustige Morvan, dichtbij groot zwemmeer. te huur in Nievre (Frankrijk) Vlakbij Lac Panneciere gelegen villa met groot zuidterras. Voor bourgondisch genieten, voor sportieve uitdagingen en voor het ontvangen van vrienden en familie is dit de aangewezen plek. Kortom een huis dat u gezien moet hebben....! Het huis ademt nog de Franse sfeer uit, met leuke retro details en is onderhoudsvriendelijk. Het huis biedt een woonkamer met grote open haard en twee openslaande terrasdeuren aan zuidzijde. Groot zuid terras van 50 m2 met prachtig uitzicht op de vallei van de Yonne en overgang naar het Lac Panneciere. Separate keuken en hall en droge kelder.
Op de begane grond treft is een ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het terras en eigen badkamer( daardoor ook erg geschikt om met 2 personen te logeren) Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en een badkamer. Naast het huis een garage / atelier van 65 m2 met openslaande deuren naar tuin. Eventueel om te bouwen als apart gastenverblijf. Het terrein is geheel door gazon omzoomd.


De omgeving van deze koopwoning in Bourgogne (Morvan):

(Vakantie) koopwoning: Vrijstaand vakantiehuis. Lekker ontspannen in de groene en rustige Morvan, dichtbij groot zwemmeer. te koop in Nievre (Frankrijk).Op 750 km van Utrecht, in de Bourgondië, ligt het 'Parc Regional du Morvan': een glooiend heuvelland, met talrijke (zwem-)meren. Een wandelgebied bij uitstek en in 1970 uitgeroepen tot nationaal park (Parc Naturelle). Het huis ligt aan de zuidrand van het gehucht Les Chevannes, onderdeel van Corancy. Het rustige (!) Lac Panneciere ligt op loopafstand: zwemmen, kanoën, vissen, wandelen: heerlijk!
Ontzettend groen met verscholen dorpjes met hun dorpsfeesten ( vaak mét brocante markt)

Het natuurgebied ligt in de meest noordelijk gelegen uitloper van het hooggelegen bergplateau van de Auvergne. Het bestaat uit graniet en vulkanisch gesteente in zwaar geërodeerde vorm.
Het meest noordelijke gedeelte in de buurt van Vézelay is kalkrijk en vruchtbaar: veel fruitbomen en wijnbouw. Het centrale gedeelte is waterrijk, met veel meren. In het zuiden is de helft van de streek bebost (gemengd beuken-eiken-naaldwoud). Ruim 70 kilometer lang (noord/zuid) en 50 kilometer breed (oost/west) bergachtig gebied, economisch wat 'achtergebleven' enclave in het rijke Bourgondië. Het noordelijke deel Bas-Morvan is met maximaal 600 m. wat lager dan de zuidelijke Haut-Morvan, waarvan de platte toppen reiken tot 827 m. (Mont Beuvray) en 901 m. (Haut-Folin). De regenval middenin de Morvan is voor Franse begrippen onvoorstelbaar: gemiddeld 1.000 mm per jaar, waarvan 175 mm in de vorm van sneeuw. Het Parc Naturelle telt 103 dorpen, 8 stadjes en officieel 71 372 inwoners (05-2003) op een oppervlakte van precies 2854 km².

Voor uw oriëntatie: Corancy ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Chinon, Autun, Avallon, Beaune en Vezelay.

Meer informatie

Informatie voor de koper:

(Vakantie) koopwoning: Vrijstaand vakantiehuis. Lekker ontspannen in de groene en rustige Morvan, dichtbij groot zwemmeer. te koop in Nievre (Frankrijk). Het huis (uit de jaren 70) is oerdegelijk gebouwd en makkelijk te onderhouden. Woonkamer met openslaande deuren,van ongeveer 32 m2. Vier ruime slaapkamers, waarvan één op de begane grond en drie op de bovenverdieping. Separate keuken, badkamer en een separaat toilet op de begane grond.Tweede badkamer op de verdieping met 2e wc. Grote kelder en een aangebouwd atelier (65 m2) met garage. Fantastisch, ruim zuid terras, onderhoudsvrije tuin. Wij verhuren het huis in het zomerseizoen, waardoor de jaarlijkse kosten gering zijn.

Het huis is te koop voor de prijs van 164.000 euro.
U kunt ons bereiken via: 0031 (0)6 34348592 Marilou of 06 53420826 Jaap
EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis Open haard is aanwezig Open haard Complete keuken is aanwezig Complete keuken

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Tennissen is aanwezig Tennissen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Corancy voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Corancy en in de nabije omgeving van Corancy gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-Oost-Frankrijk bekijken. In het departement Nievre hebben wij 9 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Bourgogne 18 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Corancy of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Chateau Chinon, Autun, Avallon Beaune Vezelay

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.