Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

TE KOOP Allier - Cerilly

Allier Frankrijk

Mooi verbouwde woonboerderij met 2.5 ha de terrein, gelegen aan een rustig weggetje, vlakbij de mooie bossen van Troncais,* in prijs verlaagd*

Vraagprijs €  178.500 Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 10 personen

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Mooi verbouwde woonboerderij gelegen aan een rustig weggetje, vlakbij de mooie bossen van Troncais, met uitzicht over de velden.**In prijs verlaagd**

Het huis is geheel gerestaureerd door vakmensen met respect voor het authentiek karakter van het huis, er zijn alleen materialen gebruikt van hoogwaardige kwaliteit.

Er is een grote woonkeuken met bijkeuken en extra berging; gezellige zithoek met mooi uitzicht, een heel grote woonkamer met een kathedraal plafond, op de begane grond een slaapkamer met eigen badkamer.

Via een sp?ciaal op maat gemaakte eiken trap kom je op een grote mezzanine met een badkamer en twee zeer ruime slaapkamers

Op de begane grond is er vloerverwarming de CV wordt op olie gestookt en er zijn twee goede houtkachels.
Het dak is vernieuwd, geisoleerd en overal is dubbelglas.

Een onafhankelijk vertrek met doucheruimte is bereikbaar via aparte buitendeur.
Verder is er een garage met achterin een werkplaats.

Dependances op het erf voor houtopslag, en een overdekt terras.

De woonboerderij is aan ??n kant omringt door een muur met een poort, dus geheel priv?.

Er is 25910 m2 grond bij het huis; ongeveer 2,2 ha weiland en 3500m? tuin, deze is erg mooi aangelegd met veel vaste planten en een grote moestuin.


De omgeving van deze koopwoning in Auvergne (Foret de Troncais):

 In de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen, paardrijden.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties.

Voor uw oriëntatie: Cerilly ligt in de buurt van de plaatsen: Saint Amand Montrond, Montlucon, Moulins. Toon landkaart

Meer informatie

Informatie voor de koper:

 De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Wij zorgen voor het op naam zetten van de nutsbedrijven, en als U dat op prijs stelt ook voor een verzekering en het openen van een bankrekening.

Dit huis in Cerilly wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van Harten


EMAIL DE VERKOPER

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

Gelegen buiten de bebouwde kom is aanwezig Gelegen buiten de bebouwde kom Grote tuin is aanwezig Grote tuin Internet aansluiting is aanwezig Internet aansluiting
Rustige omgeving is aanwezig Rustige omgeving Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
Wandelen is aanwezig Wandelen Fietsen is aanwezig Fietsen Zwemmen is aanwezig Zwemmen
Vissen is aanwezig Vissen Golfen is aanwezig Golfen Tennissen is aanwezig Tennissen
Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Indien dit (vakantie)huis in Cerilly voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Cerilly en in de nabije omgeving van Cerilly gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. In het departement Allier hebben wij 67 huizen die u kunt kopen en in de grote regio Auvergne 69 huizen die te koop worden aangeboden.

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Cerilly of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Saint Amand Montrond, Montlucon, Moulins

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.