Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier St Desirè

Saint Desiré – Dorpshuisje aan de rand van het dorp op 2500 m2 grond

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  59.400. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 4 personen


Dit huis in St Desirè wordt te koop aangeboden. U kunt het huis kopen voor eigen gebruik of wellicht voor de verhuur. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

Fotoalbum (10 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Saint Desiré – Dorpshuisje aan de rand van het dorp op 2500 m2 grond te koop in Allier (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

Foto 2 Saint Desiré – Dorpshuisje aan de rand van het dorp op 2500 m2 grond

Via een halletje komt u in de keuken binnen.
Het koken gaat nu op 4 losse elektrische kookplaten, maar er kan een vaste kookplaat ingezet worden naar keuze ceramisch of op flessengas.
Aangrenzend aan de keuken is de zitkamer die verwarmd wordt door middel van een pelletkachel.
Naast de zitkamer is een doorgang naar het vroegere schuurgedeelte gemaakt , hier is een hal met een voordeur . Toegang naar één ruime slaapkamer, die openslaande deuren naar de achtertuin heeft. In de hal zit een vaste trap naar de zolder verdieping die nog geheel verbouwd zou kunnen worden.

Via de keuken komt u in een hal waar zich de badkamer bevindt, een apart toilet en nog een slaapkamer.
Hier gaat u naar de achtertuin met een schuurtje en een overdekt zitje.

De 2500 m2 grond ligt vooral achter en naast het huis en is bebost en schuin aflopend helling.
Hierdoor heeft u ondanks dat het huis aan de rand van het dorp ligt toch complete privacy.
Onder het huis is een kleine kelder en voor het huis staat nog een schuurtje voor houtopslag.

Alles is voorzien van dubbel glas en er is een aansluiting op de stads riolering

Er zit een buurhuis vast aan de linkerkant van het huis, en aan de rechterzijde staat voor aan het weggetje een buurhuis.
De bakker en het plaatselijke cafeetje zijn op loopafstand.

Een leuk vakantiehuis waar nog wel wat werk in zit maar met mogelijkheden.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: St Desirè ligt in de buurt van de plaatsen: Montlucon, St Armand Montrond, Clermont Ferrand, Vichy en Bourges. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in St Desirè wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (10 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

  • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
  • Grote tuin is aanwezig Grote tuin

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

  • Wandelen is aanwezig Wandelen
  • Fietsen is aanwezig Fietsen
  • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
  • Vissen is aanwezig Vissen
  • Golfen is aanwezig Golfen

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in St Desirè voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in St Desirè en in de nabije omgeving van St Desirè gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? St Desirè of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Montlucon, St Armand Montrond, Clermont Ferrand Vichy Bourges

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.