Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Montilly

Montilly - Boerderij 58 ha, woonhuis, schuur + diverse bedrijfsgebouwen ** NIEUW **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  395.000. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 8 personen


Dit huis in Montilly wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (10 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Montilly - Boerderij 58 ha, woonhuis, schuur + diverse bedrijfsgebouwen ** NIEUW ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Montilly - Boerderij 58 ha, woonhuis, schuur + diverse bedrijfsgebouwen

De boerderij is goed gegroepeerd 47 ha in één blok rond de gebouwen, dit is inclusief een vijver van ongeveer 1 ha. De overige 11 ha liggen in één blok op een afstand van 4 km.

Al het land is weiland, maar deels akkerland. De percelen zijn goed omheind en er zijn waterpunten.
Het huis bestaat uit een keuken, een ruime woonkamer, een gerenoveerde badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping leidt een overloop naar 2 slaapkamers en toegang tot de zolder.

Het huis heeft nog overal van enkel glas en wordt verwarmd met een houtkachel en elektrische radiatoren. Het hele pand moet worden opgeknapt, maar heeft goede volumes en potentieel.

Naast het huis staat de schuur, die in goede staat is maar niet meer geschikt voor moderne landbouw. Achter de schuur staat een metalen gebouw met vezelcement voor de zoogkoeien en later een gebouw voor de schapen.
Er zijn twee loodsen voor de opslag van materiaal en stro.
De locatie ligt dicht bij het Foret de Bagnolet en dicht bij de stad Moulins, dus het zou geschikt kunnen zijn voor paardenfokkerij, tuinbouw of kleine gemengde landbouw.
Het aantal aan te kopen hectares kan variëren naar gelang van uw budget.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Montilly ligt in de buurt van de plaatsen: Moulins, Vichy, Clermont Ferrand, Montluçon en Nevers. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Montilly wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (10 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Montilly voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Montilly en in de nabije omgeving van Montilly gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Montilly of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Moulins, Vichy, Clermont Ferrand Montluçon Nevers

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.