Een vakantiehuis kopen? Een huis voor nu of later?

Te koop: Allier Couzon

Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** In prijs verlaagd **

De vraagprijs voor dit huis bedraagt €  353.600. Het huis in Midden-Frankrijk is geschikt voor maximaal 12 personen


Dit huis in Couzon wordt te koop aangeboden. U bent niet verplicht om dit huis te gaan verhuren. U kunt het huis ook uitsluitend zelf of voor familie en/of vrienden gebruiken. Neem gerust contact op met de aanbieder van dit huis indien u hierover geïnformeerd wilt worden.

Fotoalbum (15 foto's) Klik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum.

Vakantiehuis: Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond. ** In prijs verlaagd ** te koop in Allier (Frankrijk)
 vakantiehuis Allier

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

 Couzon – Prachtige woonboerderij met diverse schuren en bijgebouwen op bijna 3 hectare grond.

Een verrassend groot huis ( +/ - 350 m2 ) met prachtige authentieke grote oude eiken balken en veel authentieke elementen. Het heeft beneden een ruime keuken met bijkeuken en toilet, grote huiskamer met authentieke stenen vloer en houtkachel, ruim kantoor. Op de begane grond 2 slaapkamers met aangrenzende badkamer met inloopdouche.

Via de trap in het kantoor komt u op de eerste verdieping in een zeer grote leefruimte, daarnaast nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. Deze verdieping is ook met een eigen opgang via de buitentrap te bereiken, dus deze kamers kunnen als B&B verhuurd worden. Tevens zou dan in de grote leefruimte een woonkeuken/zitkamer gemaakt kunnen worden en zo ontstaat er een onafhankelijke gite.
Op de overloop gaat u met een oude eiken trap naar de tweede verdieping waar nog 2 extra slaapkamers zijn.

Het woonerf bestaat uit een U vorm met een enorme schuur met vrije inloopstal voor paarden en mogelijkheid om groot materiaal (bv campingcar of caravans )te stallen. Een tweede schuur die nu als werkplaats dient, deze is onder keldert met een gewelfde kelder. Een oorspronkelijke schapenstal, waarin nog een gite gerealiseerd zou kunnen worden. Verder nog wat oude varkensschuurtjes met hun eigen binnenplaatsje ideaal als hondenkennel.
Verder ligt het terrein van 3 hectares echt rond het erf en bestaat voornamelijk uit weilanden. Het is gelegen aan een doodlopend weggetje en echt zonder buurhuizen, dus absolute privacy.
Het huis heeft dubbele beglazing van aluminium, centrale verwarming op diesel ( recente condensatiekachel ) en door het hele huis is een luchtcirculatie systeem. Alles is recent verbouwd, dus geen te verwachten werkzaamheden. Verder zijn alle daken in prima staat.
Ideaal om direct een bed and breakfast of gite verhuur te beginnen.

Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verkoper zenden. De verkoper zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERKOPER

De omgeving van deze woning in Auvergne:

vakantiehuis AllierIn de nabijheid zijn prachtige bossen, met fantastische mogelijkheden om te fietsen, wandelen, zwemmen, vissen en paardrijden. Dit stukje Allier is verrassend , rustgevend en authentique.
Er zijn leuke oude stadjes te bezichtigen met de prachtige streek gebonden architectuur zoals Vichy en Bourbon l'Archambault. Vlakbij Moulins is "le Pal", een groot park met vele attracties, leuk voor alle generaties. En ook de bergen bij Clermont Ferrand zijn maar op iets meer dan een uur afstand.
Hier is ook een vliegveld met een directe lijnverbinding naar Schiphol.

Voor uw oriëntatie: Couzon ligt in de buurt van de plaatsen: Clermont Ferrand, Moulins, Bourges, Montluçon en Vichy. Toon landkaart

Informatie voor de koper:

De prijs is met inbegrip van de makelaarskosten.
Ik zal U in het hele aankooptrajet begeleiden, daarnaast zorg ik ook voor het op naam zetten van de electra en het water. En als U dat op prijs stelt regel ik ook uw verzekering en het openen van uw bankrekening.

Dit huis in Couzon wordt u aangeboden door makelaar Ina van Harten
U kunt Ina van Harten bereiken via de volgende telefoonnumers: +33 470 06 96 17 +33 6 45 12 19 65
Via de volgende link ziet u meer informatie over makelaar Ina van HartenEMAIL DE VERKOPER Fotoalbum (15 foto's)

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Andere huizen die te koop staan in de omgeving van het hier omschreven huis

Allier Frankrijk
Indien dit (vakantie)huis in Couzon voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Couzon en in de nabije omgeving van Couzon gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te koop staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Allier die te koop zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Allier behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom deze plaats? Couzon of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn. Clermont Ferrand, Moulins, Bourges Montluçon Vichy

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.