Wat vinden de huurders van vakantiehuis nr. 8977

Review / Beoordeling Vakantiehuis nr. 8977

Terug naar de vorige pagina

Dit vakantiehuis in Coudehard heeft tot nu toe 9 beoordelingen gekregen met als eindcijfer 8.5

De reviews zijn ingezonden door huurders van dit vakantiehuis en gecontroleerd op basis van e-mail adressen van huurders, huurdata en IP adressen. De verhuurder heeft geen mogelijkheden om de reviews/beoordelingen zelf aan te passen en de reviews geven een getrouw beeld van de gemiddelde waardering/ervaring van de huurders.

Heeft u ook in deze vakantiewoning uw vakantie gevierd? Met de volgende link kunt u uw review plaatsen

Hieronder ziet u per onderdeel het gemiddelde cijfer dat door de huurders is gegeven:
Verderop deze pagina ziet u de individuele beoordelingen van de huurders.

Onderwerp Gem.
Score
Locatie / ligging accommodatie 8.7
Bouwkundige staat pand 7.7
Inrichting accomodatie 7.9
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 8.1
Gastvrijheid / service beheerder 9.1
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 8
Functionaliteit keuken / apparatuur 8.4
Kwaliteit bedden 8.4
Presentatie website / advertentie / foto's 8.2
Documentatie bezienswaardigheden / tips 8.6
Prijs / Kwaliteit verhouding 9.1
Privacy 9.7
Geschikt voor (jonge) kinderen 7.1

Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest recente beoordelingen door huurders.



8.9
Review van gezelschap: T....
Huurdatum: 19-08-2022 tot 26-08-2022

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 9
Inrichting accomodatie 8
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 7
Gastvrijheid / service beheerder 9
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 8
Functionaliteit keuken / apparatuur 8
Kwaliteit bedden 7
Presentatie website / advertentie / foto's 8
Documentatie bezienswaardigheden / tips 8
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10

Toelichting huurder:

Heel erg genoten van onze vakantie. We hopen zeker nog een keer terug te gaan. Heel mooi stuk Frankrijk wat we nog niet kenden. Hele mooie heuvels en prachtige uitzichten. Ook op het terras van het huisje heb je een fantastisch uitzicht en ‘s avonds een hoop sterren om te bewonderen. In de buurt veel mogelijkheden om te wandelen. Het huisje is knus en gezellig.




8.2
Review van gezelschap: m....
Huurdatum: 13-08 t/m 19-08-'22

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 8
Inrichting accomodatie 8
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 7
Gastvrijheid / service beheerder 8
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 9
Functionaliteit keuken / apparatuur 9
Kwaliteit bedden 8
Presentatie website / advertentie / foto's 8
Documentatie bezienswaardigheden / tips 8
Prijs / Kwaliteit verhouding 9
Privacy 10
Geschikt voor (jonge) kinderen 4

Toelichting huurder:

Perfecte plek om tot rust te komen, met ruim voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. De afwezigheid van Wifi en het ontbreken van de mogelijkheid om tv te kijken, was voor ons geen probleem, voor sommige mensen kan dat het wel zijn. (Er zijn overigens wél voldoende DVD's plus een tv-toestel aanwezig.) Misschien kan dat gegeven iets explicieter vermeld worden, zodat ieders verwachtingen erop afgestemd kunnen worden. Het staat echter wel vermeld in de beschrijving, maar over het ontbreken van wifi ben ik bijvoorbeeld niet tegengekomen. Verder een meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding.
Kortom: een fantastisch huis om in te vertoeven.

PS Er is een mogelijkheid om er met 6 personen te verblijven, dat lijkt mij aan de drukke kant, met 4 personen uitstekend te doen.

Toelichting verhuurder:
Bedankt voor de mooie beoordeling en de heldere toelichting. Wij zullen proberen om de info over wifi en tv nog wat duidelijker weer te geven in de beschrijving.




9
Review van gezelschap: S....
Huurdatum: 15 tot 22 April

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 9
Inrichting accomodatie 9
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 9
Gastvrijheid / service beheerder 9
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 9
Functionaliteit keuken / apparatuur 9
Kwaliteit bedden 9
Presentatie website / advertentie / foto's 9
Documentatie bezienswaardigheden / tips 9
Prijs / Kwaliteit verhouding 9
Privacy 9
Geschikt voor (jonge) kinderen 9

Toelichting huurder:

De huurder heeft geen extra informatie meegezonden.

Toelichting verhuurder:
Dank voor deze mooie beoordeling!
We zullen de complimenten doorgeven aan de lokale beheerder en ontvangen jullie graag weer in september.




7.9
Review van gezelschap: E....-....v....d....B....
Huurdatum: 22-04-2022 / 06-05-2022

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 8
Bouwkundige staat pand 7
Inrichting accomodatie 7
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 8
Gastvrijheid / service beheerder 8
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 6
Functionaliteit keuken / apparatuur 7
Kwaliteit bedden 7
Presentatie website / advertentie / foto's 7
Documentatie bezienswaardigheden / tips 9
Prijs / Kwaliteit verhouding 9
Privacy 8
Geschikt voor (jonge) kinderen 8

Toelichting huurder:

Schoonmaak kan beter,vloeren niet helemaal schoon en op meerdere plekken in diverse ruimtes bijvoorbeeld spinnenwebben en stof.
Hoewel service voor de rest door de beheerder prima was. Welkomst pakket was zeer goed.

Toelichting verhuurder:
Hartelijk dank voor deze mooie, realistische beoordeling.
Helaas blijkt het schoonmaken niet de sterkste kwaliteit te zijn van onze lokale beheerder. Wij zullen hem hierop attenderen. Wij menen overigens dat hij dit ruimschoots compenseert door zijn charmante persoonlijkheid en het feit dat hij altijd beschikbaar is wanneer er iets aan de hand is.




9
Review van gezelschap: S....
Huurdatum: 19 april 25 april

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 8
Inrichting accomodatie 8
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 8
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 9
Kwaliteit bedden 9
Presentatie website / advertentie / foto's 9
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Geschikt voor (jonge) kinderen 5

Toelichting huurder:

De huurder heeft geen extra informatie meegezonden.

Toelichting verhuurder:
Dank voor deze mooie beoordeling!
We zullen de complimenten doorgeven aan de lokale beheerder en ontvangen jullie graag weer in september.




7.3
Review van gezelschap: P....H....
Huurdatum: 3-7-2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 7
Inrichting accomodatie 7
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 8
Gastvrijheid / service beheerder 8
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 5
Functionaliteit keuken / apparatuur 7
Kwaliteit bedden 7
Presentatie website / advertentie / foto's 8
Documentatie bezienswaardigheden / tips 8
Prijs / Kwaliteit verhouding 7
Privacy 10
Geschikt voor (jonge) kinderen 6

Toelichting huurder:

1.Properheid van keuken zou sterk verbeteren indien naden in werkblad en bij hetkomfoor worden afgekit.
2.Schoonmaakploeg zou beter kunnen. Niet echt schoon.
3.Traptreden buiten zijn heel slecht onderhouden en gevaarlijk.
4.Jammer dat er geen tv-ontvangst is.

5. Het is een erg leuk huis, heel mooi gelegen. Kan nog beter.
6. Leuke boeken, heb genoten van Nederlandse "Lolita"!

Toelichting verhuurder:
Bedankt voor de goede beoordeling en de bruikbare verbetertips. Wij zullen deze bespreken met de lokale beheerder.
Op dit moment wordt er al gewerkt aan het vervangen van de traptreden van de parkeerplaats naar het huisje. Als deze klus is afgerond zullen wij hierover berichten op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Vakantiehuisje-Normandi%C3%AB-466357403396793/ .




9.3
Review van gezelschap: P....g....
Huurdatum: 07-08-2021 t/m 14-08-2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 8
Inrichting accomodatie 8
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 9
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 8
Functionaliteit keuken / apparatuur 8
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 8
Documentatie bezienswaardigheden / tips 8
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Geschikt voor (jonge) kinderen 10

Toelichting huurder:

De huurder heeft geen extra informatie meegezonden.

Toelichting verhuurder:
Dank voor deze mooie beoordeling.
We zullen de complimenten aan de lokale beheerder doorgeven en we ontvangen jullie graag nog een keer.




8.1
Review van gezelschap: D....
Huurdatum: 14/08/21

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 5
Bouwkundige staat pand 5
Inrichting accomodatie 8
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 8
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 9
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 8
Documentatie bezienswaardigheden / tips 8
Prijs / Kwaliteit verhouding 8
Privacy 10
Geschikt voor (jonge) kinderen 7

Toelichting huurder:

Als je graag aan de chalet blijft is de ligging mooi met zeer mooi ver uitzicht over velden, ga je graag vanalles bezichtigen moet je soms ver rijden maar dat heb ik er graag bij genomen, chalet is mooi en alles wat je nodig hebt is aanwezig zeker zeer goede matrassen heb geslapen als een roos en lekker rustig ook,de beheerder is een heel sympathieke man en geeft de nodige informatie over de streek en moest er een probleem zijn mag je hem altijd bellen binnen het uur arriveert hij, echt top.

Alles bij elkaar voor mij zeker voor herhaling vatbaar en raad het iedereen aan wat prijs kwaliteit betreft.

Mvg staf

Toelichting verhuurder:
Dank voor deze mooie beooordeling.
De score voor de locatie/ligging zal te maken hebben met het feit dat het huisje nogal afgelegen ligt. Dat is voor sommigen een nadeel, voor anderen een voordeel. Het is maar net wat je zoekt.
Er is inderdaad momenteel wat achterstallig onderhoud aan het huisje. Dat heeft te maken met de coronabeperkingen in het voorjaar en de daarop volgende periode van aanhoudende regen. We hopen hier de komende maanden mee aan de slag te kunnen gaan. Op onze Facebook-pagina zullen we de vorderingen melden: https://www.facebook.com/Vakantiehuisje-Normandi%C3%AB-466357403396793/.




9.2
Review van gezelschap: E....P....
Huurdatum: 9-15 juli

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 8
Inrichting accomodatie 8
Tuin / Buiten / Tuinmeubilair 9
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 8
Functionaliteit keuken / apparatuur 9
Kwaliteit bedden 9
Presentatie website / advertentie / foto's 9
Documentatie bezienswaardigheden / tips 9
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Geschikt voor (jonge) kinderen 8

Toelichting huurder:

Heerlijk huisje in een prachtige omgeving. Gastvrij welkomspakket bij aankomst en goede communicatie met de verhuurders. In de buurt van één van de beste bakkers van Frankrijk en rondom het huis veel eigen ruimte met een mooi uitzicht. We komen graag terug!

Toelichting verhuurder:
Dank voor de prachtige beoordeling!
We ontvangen jullie graag nog een keer.