Wat vinden de huurders van vakantiehuis nr. 5877

Review / Beoordeling Vakantiehuis nr. 5877

Terug naar de vorige pagina

Dit vakantiehuis in Vals les Bains heeft tot nu toe 11 beoordelingen gekregen met als eindcijfer 9.6

De reviews zijn ingezonden door huurders van dit vakantiehuis en gecontroleerd op basis van e-mail adressen van huurders, huurdata en IP adressen. De verhuurder heeft geen mogelijkheden om de reviews/beoordelingen zelf aan te passen en de reviews geven een getrouw beeld van de gemiddelde waardering/ervaring van de huurders.

Heeft u ook in deze vakantiewoning uw vakantie gevierd? Met de volgende link kunt u uw review plaatsen

Hieronder ziet u per onderdeel het gemiddelde cijfer dat door de huurders is gegeven:
Verderop deze pagina ziet u de individuele beoordelingen van de huurders.

Onderwerp Gem.
Score
Locatie / ligging accommodatie 9.5
Bouwkundige staat pand 9.6
Inrichting accomodatie 9.6
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 9.6
Functionaliteit keuken / apparatuur 9.6
Kwaliteit bedden 9.5
Presentatie website / advertentie / foto's 9.8
Documentatie bezienswaardigheden / tips 9.9
Prijs / Kwaliteit verhouding 9.8
Privacy 9.3
Kwaliteit internet / snelheid 8.7

Onderstaand treft u een overzicht aan van de meest recente beoordelingen door huurders.



10
Review van gezelschap: E....e....R....v....A....
Huurdatum: aug 2022

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Kwaliteit internet / snelheid 10

Toelichting huurder:

We hebben 2 heerlijke weken gehad in en rondom gite la Volane. 3 dingen sprongen eruit voor
ons: het balkon, het balkon…..je raadt het al…het balkon!
Wat een adembenemend uitzicht en wat een rust! Verder vonden we de inventaris van het huis
super compleet en vonden we het heel fijn dat we onze was konden laten doen.
En jullie waren erg vriendelijk en behulpzaam deze 2 weken. We kregen veel goede tips!
We gingen regelmatig zwemmen bij een rustig strandje, hebben meerdere marktjes bezocht,
hebben gekanood bij Balazuc en bezochten de Pont d’ Arc in de avond. We maakten heerlijke
wandelingen in de vroege ochtend. We gaan het uitzicht en de rust missen!
Tot ziens, groetjes Ronald en Ellen




10
Review van gezelschap: H....V....
Huurdatum: augustus 2022

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Kwaliteit internet / snelheid 10

Toelichting huurder:

Du vin, du pain et du boursin et....l' amour. Zo zijn we de week ingegaan en daar sluiten we deze week ook mee af. We hebben genoten van al het moois dat deze streek te bieden heeft. De stilte hier, alsof er geen oorlog, criminaliteit of misbruik bestaat. Het 'luisteren' naar de stilte en het kijken naar die gigantische groene bergen en heuvels. Hoe mooi om daar zo van te genieten. Dank voor jullie gastvrijheid en onze complimenten voor de mooie inrichting. Heel veel succesvolle, maar vooral gelukkige jaren wensen wij jullie toe. Lieve groet, Herman en Jose




9.6
Review van gezelschap: D....v....V....
Huurdatum: Oktober 2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 9
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 9
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 9
Kwaliteit internet / snelheid 8

Toelichting huurder:

Hoi Anneke en Dominique
Voor de vierde keer alweer bij jullie in gite la Volane en elke keer worden wij getroffen door jullie hartelijkheid en gastvrijheid. Wij voelen ons hier helemaal thuis. Elke keer weer treft ons het fantastische uitzicht en de weergaloze zonsopgang en zonsondergang. En wat kunnen we hier geweldig fietsen, ook deze week weer volop van onze fietstochten genoten.
En daarnaast zijn we vooral heel blij dat we jullie hebben leren kennen. Lieve groet, Ciel & Dirk




10
Review van gezelschap: A....V....
Huurdatum: 28 mei 2022

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Kwaliteit internet / snelheid 10

Toelichting huurder:

Een echte aanrader!!!
Bedankt voor twee fantastische weken in jullie mooie huis. Wij hebben genoten van het prachtige uitzicht, het heerlijke weer, de pittige wandelingen, de geweldige fietstochten, het fantastische eten, het zwemmen in de heerlijke koele rivier enz enz….Deze twee weken zijn voorbij gevlogen en wij nemen alle mooie herinneringen mee naar huis. Net als de heerlijke wijnen, rosé, olijfolie en honing.




10
Review van gezelschap: R....V....
Huurdatum: 18 sept - 2 okt 2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Kwaliteit internet / snelheid 10

Toelichting huurder:

Dit is een super plekje! Een met veel zorg ingericht appartement, dat geweldige balkon om heerlijk buiten te zitten, af en toe een haan die kraait of bellen van wat schapen op de achtergrond, verder helemaal niets. Rust!
Links, héél ver in de verte, zie je de Mont Ventoux. Voor je zie je, precies zoals de foto belooft, een paar golvende heuvelruggen waar je heerlijk 1, 2 of 3 uur kunt dwalen door bossen en velden. En rechts heb je tot slot een stel karakteristieke toppen van de Monts d'Ardeche. Je kunt hier de meest schitterende wandelingen maken...




9.7
Review van gezelschap: S....P....
Huurdatum: 28 aug - 4 sept

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 9
Kwaliteit internet / snelheid 8

Toelichting huurder:

Ook wij hebben enorm genoten van jullie mooie appartement. Gezellig ingericht met goede spullen en een heerlijk bed. Het gezamenlijke diner op de aankomstdag was erg gezellig, gelijk een goed moment om met jullie en de andere gasten kennis te maken. Dank voor jullie gastvrijheid, leuke tips voor uitjes, wandelroutes, zwemplekjes, restaurants….Precies de goede tijd voor bramen plukken (en er een taart van te maken). Le vie en Ardeche est belle!




10
Review van gezelschap: V....
Huurdatum: Juli2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Kwaliteit internet / snelheid 10

Toelichting huurder:

We verbleven in gite la volane en het was geweldig
De ligging, het uitzicht en de rust.
Dominique en Anneke zijn zo gastvrij waardoor je je enorm op je gemak voelt. In de gite ontbrak het ons aan niets. Alles was aanwezig om ons thuis te voelen
Dikke Merci en au revoir




8.2
Review van gezelschap: M....e....N....v....A....
Huurdatum: Van 4-9-2021 t/m 18-9-2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 8
Bouwkundige staat pand 8
Inrichting accomodatie 8
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 8
Functionaliteit keuken / apparatuur 8
Kwaliteit bedden 7
Presentatie website / advertentie / foto's 9
Documentatie bezienswaardigheden / tips 9
Prijs / Kwaliteit verhouding 9
Privacy 7
Kwaliteit internet / snelheid 6

Toelichting huurder:

Een mooi appartement met een geweldig balkon met prachtig uitzicht! Wij waren ontzettend blij met de gastvrijheid van Dominique en Anneke. Wat een lieve mensen zijn dat! Niets was te gek en ze stonden altijd voor ons klaar. Wij hebben heerlijk genoten!




9.9
Review van gezelschap: K....L....
Huurdatum: augustus 2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 10
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 9
Kwaliteit bedden 10
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 10
Kwaliteit internet / snelheid 9

Toelichting huurder:

Net zoals al onze voorgangers hebben we optimaal genoten van de gite met het heerlijke balkon. Wat een uitzicht! Ook de omgeving is, zeker tijdens onze wandelingen, vaak adembenemend. We deden oa 'de tour Eau'op 1275 m hoogte, een enorm verschil in temperatuur met 'beneden'. We bezochten leuke marktjes, waaronder Jaujac, waar we ook rondom de vulkaan hebben gewandeld en waar we heerlijk hebben gezwommen in de rivier. De Zuid Ardeche en deze plek zijn heel erg goed bevallen; een plek om terug te komen! Bedankt, Kees en Willy




8.8
Review van gezelschap: P....e....M....
Huurdatum: Juni 2021

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 9
Bouwkundige staat pand 9
Inrichting accomodatie 8
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 8
Functionaliteit keuken / apparatuur 9
Kwaliteit bedden 8
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 9
Privacy 8
Kwaliteit internet / snelheid 8

Toelichting huurder:

Zweven, vliegen, duiken, scheren,fladderen…We zagen ze gaan. De zonnestralen streelde zacht hun vleugels. Wat zijn zij geluksvogels, net als wij, dat we op deze plek mochten genieten. En dan ook nog eens met lieve mensen om ons heen als Dominique en Anneke. We hebben genoten! Kus, Peter en Marja, juni 2021

Top locatie erg gezellig komen zeker nog eens.




9.5
Review van gezelschap: L....v....M....
Huurdatum: 15 - 22 augustus 2020

Onderwerp Score
Locatie / ligging accommodatie 8
Bouwkundige staat pand 10
Inrichting accomodatie 10
Gastvrijheid / service beheerder 10
Schoonmaak / Hygiëne / Netheid 10
Functionaliteit keuken / apparatuur 10
Kwaliteit bedden 9
Presentatie website / advertentie / foto's 10
Documentatie bezienswaardigheden / tips 10
Prijs / Kwaliteit verhouding 10
Privacy 9
Kwaliteit internet / snelheid 7

Toelichting huurder:

We zijn blij dat dit huis jullie heeft gevonden. Daardoor hebben wij een week kunnen genieten van een prachtige omgeving in een gite waarin we ons direct thuis voelden. Dat kwam ook door het uiterst gezellige en ontspannen diner op onze dag van aankomst. Daarmee was de toon gezet voor een heerlijk verblijf. Jullie tips voor tripjes, bezienswaardigheden en zwemplekjes maakten het extra kunnen genieten compleet. Het is jullie natuurlijke gastvrijheid die ervoor zorgt, dat de mensen hier willen zijn. Graag willen wij jullie daarvoor bedanken.



Gert en Liesbeth


Van deze accommodatie is ook een 'oud' gastenboek aanwezig met lezenswaardige/nuttige informatie over dit vakantieverblijf. Kijk maar eens in het gastenboek