Logo vakantiehuis frankrijk
Welkom op onze overzichtpagina van Rhone

Klik ergens op de kaart voor de huizen in een andere regio van Frankrijk.

Huizen Rhone

Huizen in Frankrijk te koop: Klik op een regio Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen en overige huizen in Rhone te koop op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer huisjes in Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine met huizen in Frankrijk. U kunt ook ergens op de kaart hiernaast klikken.

U krijgt een korte omschrijving van deze huizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de woning, ter voorbereiding van uw aankoop in Rhone, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar-verkoper of Nederlands sprekende makelaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in Rhone wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Wij verkopen zelf geen huizen in Rhone.

Huis Rhone te koop
299.000 euro - Rhône - Oud landgoed met 3 verschillende woningen en zwembad
Ligging: Dit geweldig mooie huis ligt in de regio Rhone Alpen (Midden Frankrijk) in het departement Rhone in de plaats Thizy-les-Bourgs.
Het huis is geschikt voor 20 personen en heeft 11 slaapkamers en 3 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook.......
ok button Privé zwembad
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand huis
ok button Rustige omgeving


Boerenhoeve ,ca.17e eeuw, in de demi-montagne van natuurpark Livradois-Forez
Ligging: Dit schitterende huis ligt in de regio Rhone Alpen (Midden Frankrijk) in het departement Rhone in de plaats Champoly.
Het huis is geschikt voor 7 personen en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamer(s). .

Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden.......
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand huis
ok button Internet mogelijk
ok button Rustige omgeving


U kunt op onze website verschillende selecties maken. Hier geven wij u een overzicht van de belangrijkste selecties:

Huis Rhone huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in Rhone die door particulieren uit Nederland en Belgie te huur of te koop worden aangeboden. Rhone is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want Rhone is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend overgelijkbaar met Nederland of Belgie. De prijzen van de huizen zijn meestal wel een heel stuk lager. Je krijgt ook veel meer ruimte in het huis en meer grond dan bij ons.

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in Rhone ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eerst eens een huis in Rhone huren? Kijk hier naar de huizen die hier te huur staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of Rhone voor u geschikt is om er permanent te gaan wonen of het huis te gebruiken als vakantiehuis. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen Rhone in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen of de omgeving van plaatsen waar u in de Rhone een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.

Huizen in Rhone te koop met randvoorwaarden.

Huis Rhone kopen en misschien verhuren?

Wilt u een huis kopen en later ook gaan verhuren om uit de kosten te komen dan kan vakantiehuis-frankrijk.nl u hierbij goed helpen. Neem gerust contact met ons op of kijk naar de verhuur mogelijkheden

Heeft u ook een vakantiehuis in Rhone? En u wilt uw huis of huizen verhuren of verkopen? En wilt u ook zo snel met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun huis in Rhone verhuren én verkopen.

VAKANTIEHUIZEN RHONE

Via de volgende links kunt u (vakantie) huizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk die te koop worden aangeboden:
Nord-Pas-de-Calais, Haute Normandie, Picardie, Lorraine, Alsace, Ile de France, Champagne Ardennes, Franche-Comte, Bourgogne, Centre, Basse-Normandie , Normandie , Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes, Limousin, Auvergne, Rhone Alpes, Aquitaine, Midi-Pyrenées, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Huizen zoeken in Frankrijk, Corse.