Logo vakantiehuis frankrijk
Welkom op onze overzichtpagina van Gard
Klik hier
voor de huizen in een andere regio van Frankrijk.

Huizen Gard

Huizen in Frankrijk te koop: Klik op een regio
Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen en overige huizen in Gard te koop op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer huisjes in Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine met huizen in Frankrijk. U kunt ook ergens op de kaart hiernaast klikken.

U krijgt een korte omschrijving van deze huizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te koop is of u wilt weten hoe hoog de vraagprijs van het huis is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de woning, ter voorbereiding van uw aankoop in Gard, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar-verkoper of Nederlands sprekende makelaar van het huis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in Gard wilt kopen dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar of diens makelaar. Wij verkopen zelf geen huizen in Gard.

Huis Gard te koop

Helaas zijn er geen huizen gevonden die voldoen aan de door u opgegeven voorkeuren. Wij verzoeken u uw zoekopdracht te minimaliseren waarmee u een groter aantal huizen kunt vinden.

U kunt op onze website verschillende selecties maken. Hier geven wij u een overzicht van de belangrijkste selecties:

Huis Gard huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in Gard die door particulieren uit Nederland en Belgie te huur of te koop worden aangeboden. Gard is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want Gard is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend overgelijkbaar met Nederland of Belgie. De prijzen van de huizen zijn meestal wel een heel stuk lager. Je krijgt ook veel meer ruimte in het huis en meer grond dan bij ons.

Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in Gard ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eerst eens een huis in Gard huren? Kijk hier naar de huizen die hier te huur staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of Gard voor u geschikt is om er permanent te gaan wonen of het huis te gebruiken als vakantiehuis. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

VAKANTIEHUIZEN GARD

Via de volgende links kunt u (vakantie) huizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk die te koop worden aangeboden:
Nord-Pas-de-Calais, Haute Normandie, Picardie, Lorraine, Alsace, Ile de France, Champagne Ardennes, Franche-Comte, Bourgogne, Centre, Basse-Normandie , Normandie , Bretagne, Pays de la Loire, Poitou-Charentes, Limousin, Auvergne, Rhone Alpes, Aquitaine, Midi-Pyrenées, Languedoc-Roussillon, Provence-Alpes-Cote d'Azur, Huizen zoeken in Frankrijk, Corse.