Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Kaart Frankrijk: departement Somme

Welkom op onze overzichtspagina van Picardië

Vakantiewoning in Picardië

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de huizen in Picardië te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
Picardië ligt in het departement > Somme dat op haar beurt weer onderdeel uit maakt van de grote regio > Picardie
U kunt ook een vakantiehuisje, appartement, gite, kasteel, villa in Frankrijk of een ander soort vakantieverblijf vinden met onze handige zoekpagina.
U kunt ook versneld een huisje zoeken op basis van beschikbaarheid. Via de volgende link vindt u alle vakantiehuizen die nog niet verhuurd zijn!

U krijgt een korte omschrijving van deze huisjes te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de accomodatie, ter voorbereiding van uw vakantie in de omgeving van Picardië, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van Picardië wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van Picardië.
De afstanden zijn gemeten vanaf het gemeentehuis van Picardië tot maximaal hemelsbreed 70 kilometer rondom Picardië


TE HUUR VANAF
€ 450 / WEEK
Vakantiehuis Remaisnil op 63 KM van Picardië
Voor max. 4 personen
landhuis in kasteeltuin en geheel ommuurd op 1 ha grond NATUURHUISJE
ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand

Bekende plaatsen in de omgeving: DOULLENS, AMIENS en AUXI LE CHATEAU.

Vakantiehuis bekijken of boeken? Beschikbaarheid 2019 Beschikbaarheid 2020
TE HUUR VANAF
€ 320 / WEEK
Vakantiehuis Corcy op 67 KM van Picardië
Voor max. 8 personen
Prachtige luxe vakantiewoning in Franse stijl, gelegen in een grote parkachtige tuin. Een beschermd gebied met middeleeuwse dorpjes en vele kastelen.
ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand
ok button Internet
ok button NL TV

Bekende plaatsen in de omgeving: PARIJS, COMPIèGNE REIMS, DISNEYLAND PARIJS ,

Vakantiehuis bekijken of boeken? Beschikbaarheid 2019 Beschikbaarheid 2020

Doorzoek de website op:

VAKANTIEWONING IN PICARDIë

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in Picardië?

Wilt uw vakantiewoning Picardië verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuis in Picardië verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. U kunt op een regio op de landkkaart klikken of op de volgende links:

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)