Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Antiek is nu zeer goed betaalbaar! Kopersmarkt!

Vakantiehuis huren bij antiekmarkten / veilingen Provence

Zuid-Frankrijk en met name de Provence staat wereldwijd bekend om zijn bijzondere antiekmarkten waar handelaren hun mooiste spullen laten zien. Op deze pagina geven wij u tips welke markten u kunt bezoeken en ook adressen van veilinghuizen waar u goed zou kunnen scoren. U kunt sowieso goed scoren op de antiekmarkten want de antiekmarkt ligt een beetje op z'n gat zullen we maar zeggen. De huidige prijzen zijn nog maar een fractie van wat 10 of 20 jaar geleden werd gevraagd en betaald!

Wat denkt u er van om uw interieur voor een klein deel te vervangen door eerste klas antiek? Volgens trendsetters gaat dit de toekomst worden: Modern en industrieel in combinatie met oude kunst. Er is dus niets leuker om u tijdens uw vakantie te laten inspireren door het bezoeken van een paar antiekmarkten en/of veilinghuizen. De Provence biedt u alle kansen om zowel u vakantie als uw uw kunst/antiek aankopen te laten slagen. U vindt bij ons talloze vakantiehuizen en villa's in alle prijsklassen in de Provence en alle andere regio's van Frankrijk die u rechtstreeks van de eigenaar kunt huren.

Smaken verschillen en wij gaan op deze pagina geen mooie plaatjes tonen. Er zijn via Google een talloze websites te vinden die voorbeelden tonen hoe je oud met modern perfect kan combineren. Meestal is het toverwoord: Eyecatcher! Laat een mooi stuk antiek goed opvallen!

Om te beginnen kunt u naar de grote antiekmarkten gaan waar ook de handelaren kopen en verkopen. De markten zijn onder andere in L'Isle sur la Sorgue, Barjac, Orange, Apt of Avignon.
We hebben voor u ook links gemaakt naar de vakantiehuizen daar in de buurt: L'Isle sur la Sorgue, Barjac, Orange, Apt of Avignon.
Voor veilingen kunt u de website interencheres.com gebruiken. Hier wordt alles geveild wat verkoopbaar is. U vindt hier wijnen, auto's, antiek, kunst, auto's en nog veel meer.

Heeft u nog tijd over om kunst en antiek te aanschouwen en bewonderen dan kunt u natuurlijk ook naar de iets grotere steden gaan om de musea te gaan bezoeken waar de grote Franse schilders en andere kunstenaars te vinden zijn.

Misschien zien wij u straks wel op de TV bij Tussen Kunst en Kitsch of bij Van Onschatbare Waarde. Wie weet??