Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Welkom op onze overzichtpagina van

CHAMBRES D'HOTES FRANKRIJK:

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van chambres d'hotes in Frankrijk te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
Meer accommodaties in Frankrijk kunt u vinden met onze zoekmachine.

U krijgt een korte omschrijving van de huizen te zien. Wanneer u meer informatie wenst over de chambre d'hotes die te huur is of u wilt weten wanneer de chambre d'hotes vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van de chambre d'hotes en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de chambre d'hotes, ter voorbereiding van uw vakantie in Frankrijk, dan kunt u rechtstreeks aan de verhuurder een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Overigens, wanneer u een chambre d'hotes in Frankrijk wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar. Wij verhuren zelf geen chambre d'hotes in Frankrijk.VERMELD HIER UW SPECIFIEKE WENSEN?


Sorteer huurbedrag


TE HUUR VANAF
€ 515 / WEEK
chambre d'hotes Zuidoost Frankrijk in Chorges.
Voor max. 6 personen
vakantie gite/appartement in Chorges. Serre Poncon. Regio: Provence Cote d'Azur. Departement: Hautes Alpes.
Hautes Alpen
ok button Zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Huisdier welkom
ok button Grote tuin
Locatie: Dit huis ligt in de regio Provence Alpen Cote d'Azur (Zuidoost Frankrijk) in het departement Hautes Alpen in de plaats Chorges. Deze omgeving staat ook bekend als Gapenaise. Bekende plaatsen in de buurt: Gap, Embrun en Briancon. Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 3 appartementen en is geschikt voor 2 tot 9 personen. Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin. Het is.......
> Vakantiehuis bekijken?

TE HUUR VANAF
€ 450 / WEEK
chambre d'hotes Zuidoost Frankrijk in Montferrer.
Voor max. 5 personen
wellness paradijs in de groene pyreneeën
Pyreneeen Orientales
ok button Zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Huisdier welkom
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand
ok button Internet
ok button Fietsen aanwezig
ok button sauna
Locatie: Dit huis ligt in de regio Languedoc Roussillon (Zuidoost Frankrijk) in het departement Pyreneeen Orientales in de plaats montferrer. Deze omgeving staat ook bekend als vallesprir. Bekende plaatsen in de buurt: perpignan, ceret en girona.Algemene gegevens van het huis: De woning heeft 9 slaapkamers en is geschikt voor 17 personen.Omdat dit een groot vakantiehuis is, is dit huis bij uitstek geschikt voor een.......
> Vakantiehuis bekijken?
> Beschikbaarheid 2018?
> Beschikbaarheid 2019?

Heeft u ook een chambre d'hotes in Frankrijk? En u wilt uw chambre d'hotes verhuren? En wilt u ook zo snel met uw chambre d'hotes op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in Frankrijk verhuren.

Heeft u al onze pagina bezocht met alle links naar de vakantiehuizen in Frankrijk? U vindt hier een zeer uitgebreide selectie met pagina's met de belangrijkste overzichtpagina's. Hierdoor kunt u heel snel en gemakkelijk de vakantiehuizen vinden die u zoekt.

Via de volgende links kunt u een ander soort accommodatie vinden in Frankrijk: