Te huur: Vaucluse Puget

Grote vrijstaande vakantievilla op 7200 m2 tuin met prive zwembad gelegen direct grenzend aan het natuurgebied van de Luberon

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9786) bedraagt € 750 tot € 2.145 per week voor maximaal 8 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Grote vrijstaande vakantievilla op 7200 m2 tuin met prive zwembad gelegen direct grenzend aan het natuurgebied van de Luberon te huur in Vaucluse (Frankrijk)
Terras Woonkamer Woonkamer piano in hal Ouderslaapkamer 1e verd via vide woonkamer Slaapkamer 1e verdieping 2pers bed Slaapkamer 1e verdieping Mezannine Badkamer

Omschrijving van dit huis in de Vaucluse Zuid-Frankrijk:

Terras

Onze prachtige ruim opgezette en volledig vrijstaande 8 persoons villa op 7200 m2 met 215 m2 woonoppervlak en prive zwembad 5x10 mtr ligt midden in het natuurgebied van de Luberon.
Ruime woonkamer met open haard en vide met trap naar ouderslaapkamer. Schuifpui naar terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Open keuken voorzien van alle moderne apparatuur.
Entree overdekt, ruime hal, toilet. Doorgang naar 2e gedeelte villa met ruime hal met piano, aangrezend ruime badkamer met 2e toilet. Overige slaapkamers waarvan 2 op 1e verdieping. en 1 op de begane grond met mezzanine.
U dient uw eigen bedlinnen mee te nemen (dekbedden en kussens zijn aanwezig).
De afmeting van de bedden zijn als volgt:
2 bedden van 160x200 , 2 bedden van 90x200 en 2 bedden van 80x200

Bij het reserveren van onze villa krijgt U van ons de garantie dat de huursom wordt gerestitueerd, mocht Frankrijk vlak voor Uw vertrek de grenzen sluiten i.v.m. Corona. U mag ook de boeking verschuiven naar een latere datum (indien nog vrij). Verschil in de huurbedragen worden dan verrekend met de reeds ontvangen bedragen.
U kunt ook vanwege CORONA kiezen voor "flexibele huuroptie". De omschrijving vind U op deze site.

myalbum.com/album/bYkhhauMog2F
Op deze link komt U op onze fotosite waar talrijke foto’s staan.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9786 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur (Luberon):

Woonkamer

Onze villa is vrij gelegen op een terrein van ca. 7000 m2. Wij hebben het terrein laten omheinen met een toegangspoort.
Enkele dorpsbewoners noemen de ligging van onze villa een waar paradijs, wat wij toch een hele eer vinden.
Culinair en wijn
Onze directe naaste buren zijn wijnboeren.
Een bekend wijnmerk in deze streek is Château La Verrerie.
Maar ook de eenvoudig levende hardwerkende wijnboer op Fontvieille (oude boerderij van >200 jaar oud) zijn onze vrienden geworden.
Wat is er te doen
Zwemmen in een zwembad van 10x5 mtr geheel prive en vrij gelegen.
Wij hebben een tafeltennistafel voor de liefhebber.
Een schommel met glijbaan voor de allerkleinsten.
Direct gelegen naast het Natuurpark le Petit Luberon. Vanuit de villa kunt U lange wandelingen maken naar de top van de bergen met mooi vergezichten.

Voor uw oriëntatie: Puget ligt in de buurt van de plaatsen: Lauris, Cavaillon, Mallemort, Lourmarin en Aix en Provence. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 15-11-2022

De sleuteloverdracht wordt op locatie geregeld.
U krijgt een uitgebreide beschrijving van de route tot de toegangspoort en hoe en waar U de sleutels kunt ophalen
Het huis dient u bezemschoon achter te laten, vuilnisbakken geleegd.
Vuilniszakken, lege flessen e.d. moet U naar het depot (op 500 mtr afstand) vlak bij de toegangsweg brengen en beslist niet achterlaten.
Het huis wordt door derden schoongemaakt, de verplichte kosten hiervan zijn 100 € en worden verwerkt in de totale huursom.
Het huis wordt schoongemaakt op de aankomst en vertrek dag zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. U dient de aankomsttijd en vertrektijd te respecteren om de schoonmaaksters de gelegenheid te geven het huis schoon te maken.

U dient uw eigen handdoeken en bedlinnen mee te nemen. De afmetingen van de bedden zijn 2 bedden van 160x200 en 4 bedden van 90x200

In de villa bevindt zich een gastenboek en uitgebreide beschrijving van alle apparatuur. Mochten er nog vragen zijn dan kunt U ons altijd bellen.
Wij hebben een lokale klusjesman die
eventuele technische storingen kan oplossen.
Het zwembad wordt regelmatig schoongemaakt (meestal op vrijdag) door een extern bedrijf, hiervoor hoeft U niet thuis te blijven.

Onze villa staat te koop. Mocht binnen 4 maanden voor het ingaan van de verhuurperiode ons villa opgeleverd moeten worden dan zijn wij gerechtigd de verhuur te annuleren. Indien de nieuwe eigenaar de verhuur wilt continueren dan zullen wij daar in bemiddelen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Puget Lauris Cavaillon Mallemort Lourmarin Aix en Provence Vaucluse Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.