Te huur: Saone et Loire Lucenay l'Évêque

Vakantiehuisje - Gîte Clématite

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.8

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1179) bedraagt € 495 tot € 715 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuisje - Gîte Clématite te huur in Saone et Loire (Frankrijk)

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Oost-Frankrijk:

Gite \Directe ligging aan het zwembad van Villa Mortaise Gîtes" width="310" height="232" class="polaroid foto_rechts centerpic" />

Villa Mortaise is een maison de maître met een grote ommuurde tuin en bijgebouwen uit de 19de eeuw, waaronder twee gîtes (Clématite en Anémone), gerenoveerd naar hedendaagse normen.

Beleef de Bourgogne vanuit ons vakantieverblijf (gîte "Clematite") dat binnen de ommuurde tuin ligt. De ligging van Clématite is zeer rustig en u kunt genieten van alle rust in de ommuurde tuin van de Villa Mortaise. De gîte is toegankelijk via een eigen ingang naar de tuin. De tuin biedt ruimte voor zon en schaduw plekken en wordt professioneel onderhouden.

Villa Mortaise is goed bereikbaar en ligt aan de D980 ongeveer 20 km noord van Autun en 20 km zuid van Saulieu. Het gezellige dorp Lucenay-L'Évêque heeft o.a. een supermarkt, apotheek, bistro en kapper. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd (evenals in de omliggende gemeenten).

De prachtige tuin met zwembad is vrij toegankelijk voor de huurders van beide gîtes. Tuinmeubels, klimrek met schommels en een BBQ staan ter beschikking.

WIFI is beschikbaar in de gîte en in de tuin. U kunt via uw mobile telefoon of laptop 'streamen' naar de smart TV in de gîte.

De gîte "Clematite" biedt onderdak aan maximaal 4 personen, heeft één groot slaapverblijf met vier aparte bedden.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1179 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

Buiten eten

De gîte "Clematite" ligt aan de rand van het nationale natuurpark 'Morvan' in het plaatsje Lucenay-L'Evêque op ongeveer 20 km van Autun en Saulieu en 65 km van Beaune.
Lucenay-L'Evêque heeft o.a. een supermarkt (500m), een bistro en een kapper (1 km). Ook zijn er enkele winkeltjes, o.a. lederwaren en oude spelen. Veel verse producten kunt u in het seizoen bij de boerderijen rond het dorp kopen.

Via de eigen tuiningang naar het vakantiehuis Clématite, komt u direct in de natuur. Achter het terrein is een riviertje waar gevist mag worden (vergunning nodig, verkrijgbaar in de Supermarkt). Direct over het voetgangersbruggetje begint het natuurpark 'Morvan', waar u prachtige wandeltochten kunt maken of mountainbike trails kunt volgen.
De omgeving is zeer geschikt voor fiets- en wandeltochten.
Omliggende dorpen en steden hebben regelmatig dag- en versmarkten.
O.a. Autun, Chalon-sur Saône, Dyon en Beaune bieden culturele en gastronomische hoogtepunten voor een leuke dag uitstap.

Voor uw oriëntatie: Lucenay l'Évêque ligt in de buurt van de plaatsen: Beaune, Autun, Saulieu, Château Chinon en Le Creusot. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 20-11-2022

Bed- en keukenlinnen is inbegrepen
Koffie- en thee apparaten beschikbaar
Ingerichte keuken met inductie kookplaat, vaatwasser en broodrooster
Magnetron op aanvraag beschikbaar
Douche en apart bad, wastafel met warm en koud water
Aparte WC
Wasmachine en droger staan ter beschikking
BBQ (Weber) met toebehoren
Zwembad, doorsnede 5m, diepte max. 1,5m
Speel/klimrek met schommels
Water, gas en elektra is inbegrepen in de prijs
Lokale toeristenbelasting is inbegrepen
Eindschoonmaak is verplicht

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Lucenay l'Évêque Beaune Autun Saulieu Château Chinon Le Creusot Saone et Loire Bourgogne Oost-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.

Vooraanzicht en entree" data-width="961" data-height="798" title="Gite \"Clematite\" :
Vooraanzicht en entree">
Directe ligging aan het zwembad van Villa Mortaise Gîtes" data-width="1600" data-height="1200" title="Gite \"Clematite\" :
Directe ligging aan het zwembad van Villa Mortaise Gîtes">