Logo vakantiehuis frankrijk
Haute Loire Frankrijk

Te huur: Haute Loire

Vakantiehuis voor rust en privacy in een prachtig wandelgebied!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.6
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9660) bedraagt € 350 per week voor 2 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 15 foto's.

Vakantiehuis: Vakantiehuis voor rust en privacy in een prachtig wandelgebied! te huur in Haute Loire (Frankrijk) kamer kleine huisje zijaanzicht huisje badkamer open keuken  uitzicht vanuit huisje
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER In 2020 zijn geen weken meer te huur.

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Haute Loire Zuid-Oost-Frankrijk:

kamer kleine huisje Ons "kleine huisje" staat op het erf van een grote boerderij, helemaal privé.
Ongeveer 2km buiten een dorp, waar alle noodzakelijke voorzieningen zijn. Er zijn veel uitgezette wandelroutes en kaartmateriaal beschikbaar.
Het huisje bestaat uit 2 verdiepeingen: een hele grote slaapkamer met schrijfhoek boven. Dan een trap naar beneden, waar de badkamer is (douche) en een woonkamer/open keuken. Alles is ingericht, eenvoudig maar gezellig. Een terras met zitje voor de deur, waar u echt privé zit. De eigenares woont hier al 30 jaar en kan van alles vertellen over het leven in Frankrijk op deze plek en geeft graag ideeën voor activiteiten in de omgeving. Als u wilt, kan er op afspraak voor u worden gekookt, vegetarisch of vegan. Natuurlijk is het huisje verwarmd.

Het is ook mogelijk om hier na de zomer voor langere tijd te verblijven!
Door de beperkingen die Corona ons allemaal oplegt wil ik u erop wijzen dat het najaar hier meestal prachtig is en dat u dus ook heel goed wat later in het seizoen kunt komen als alles achter de rug is en u snakt naar vakantie!!
Meer informatie

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9660 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

U kunt als u dat wilt, instrukties krijgen om te leren mediteren vanuit boeddistisch perspektiefDe omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne :

zijaanzicht huisje Het huis ligt dus buiten het dorp, waar alles aanwezig is wat u nodig kunt hebben: een gezellig café, goeie bakker, dagelijkse boodschappen, maar ook apotheek, postkantoor en huisarts.
U komt hier via een doodlopend weggetje, dus alleen al daardoor, is het heel rustig en veilig. Als u de deur vergeet af te sluiten, hoeft u nergens bang voor te zijn. Er zijn bossen en weilanden, de hoogte is 750m. met een mooi uitzicht over de vallei. Er hoort 6ha grond bij la : vrijheid blijheid!

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Le Puy-en-Velay, St Etienne, Yssingeaux. Toon landkaart
Informatie voor de huurder:
badkamer Datum laatste update: 23-09-2020

Het huisje staat helemaal klaar om u te ontvangen: bed opgemaakt, linnengoed aanwezig en wat basisdingen om te koken. Verder kan natuurlijk altijd iets extra's geregeld worden, want de eigenaar is bereikbaar.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen In 2020 zijn geen weken meer te huur.

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in de nabije omgeving van dit vakantiehuis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Haute Loire die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Haute Loire behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u in de buurt van dit vakantiehuis dan kunt u de onderstaande links gebruiken en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Le Puy-en-Velay, St Etienne, Yssingeaux
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.