Te huur: Haute Loire Rosières

Vakantiehuisje voor rust en privacy in een prachtig wandelgebied!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.6

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9660) bedraagt € 395 per week voor 2 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuisje voor rust en privacy in een prachtig wandelgebied! te huur in Haute Loire (Frankrijk)
kamer kleine huisje zijaanzicht huisje badkamer open keuken  uitzicht vanuit huisje

Omschrijving van dit huis in de Haute Loire Zuid-Oost-Frankrijk:

kamer kleine huisje

Ons "kleine huisje" staat op het erf van een grote boerderij, helemaal privé.
Ongeveer 2km buiten een dorp, waar alle noodzakelijke voorzieningen zijn. Er zijn veel uitgezette wandelroutes en kaartmateriaal beschikbaar.
Het huisje bestaat uit 2 verdiepeingen: een hele grote slaapkamer met schrijfhoek boven. Dan een trap naar beneden, waar de badkamer is (douche) en een woonkamer/open keuken. Alles is ingericht, eenvoudig maar gezellig. Een terras met zitje voor de deur, waar u echt privé zit. De eigenares woont hier al 30 jaar en kan van alles vertellen over het leven in Frankrijk en geeft graag ideeën voor activiteiten in de omgeving. Als u wilt, kan er op afspraak voor u worden gekookt, vegetarisch of vegan. Natuurlijk is het huisje verwarmd.


Het is ook mogelijk om hier na de zomer voor langere tijd te verblijven!
Door de beperkingen die Corona ons allemaal oplegt wil ik u erop wijzen dat het najaar hier meestal prachtig is en dat u dus ook heel goed wat later in het seizoen kunt komen als alles achter de rug is en u snakt naar vakantie!!

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9660 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

U kunt als u dat wilt, instrukties krijgen om te leren mediteren vanuit boeddistisch perspektief Massage op verzoek

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

zijaanzicht huisje

Het huis ligt dus buiten het dorp, waar alles aanwezig is wat u nodig kunt hebben: een gezellig café, goeie bakker, dagelijkse boodschappen, maar ook apotheek, postkantoor en huisarts.
U komt hier via een doodlopend weggetje, dus alleen al daardoor, is het heel rustig en veilig. Als u de deur vergeet af te sluiten, hoeft u nergens bang voor te zijn. Er zijn bossen en weilanden, de hoogte is 750m. met een mooi uitzicht over de vallei. Er hoort 6ha grond bij la : vrijheid blijheid!

Voor uw oriëntatie: Rosières ligt in de buurt van de plaatsen: Le Puy en Velay, St Etienne, Yssingeaux, Lyon. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 17-11-2022

Het huisje staat helemaal klaar om u te ontvangen: bed opgemaakt, linnengoed aanwezig en wat basisdingen om te koken. Verder kan natuurlijk altijd iets extra's geregeld worden, want de eigenaar is bereikbaar.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Rosières Le Puy en Velay St Etienne Yssingeaux Lyon Haute Loire Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.