Logo vakantiehuis frankrijk
Aude Frankrijk

Te huur: Aude

Kleine gîte met prachtig uitzicht.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9391) bedraagt € 395 per week voor 2 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 25 foto's.

Vakantiehuis: Kleine gîte met prachtig uitzicht. te huur in Aude (Frankrijk) De kitchenette van Gîte \Hier ziet u de keukenhoek van de gîte." width="75" height="75"> Het bed <br>Bij binnenkomst treft u links de kitchenette, rechts een zitplek, recht voor u een tweepersoonsbed en links achter de toegang naar de badkamer. Het château <br>Zo ziet het château van er 's nachts uit. U heeft er zelfs uitzicht op vanuit het bed van de gîte. De badkamer <br>Hier ziet u de badkamer van gîte . De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. het is het voorste huisje <br>deze gite is het voorste huisje. Het achterste huisje is ook te huur via deze website (9392) U heeft vanuit beide huisje prachtig uitzicht op de bergen. Uitzicht <br>Vanuit het terrein kijkt u recht op de mooie bergen. Hertje in het bos <br>In het bos leven verschillende mooie dieren. Soms zien we ze tussen de bomen gluren. Ziet u het hertje op de foto? Het magische bos <br>Achter de huizen ligt een bos, waar het altijd magisch oogt vanwege de mooie wilde bloemen die er groeien. De berg van Bugarach <br>Over deze berg in Bugarach worden heel wat bijzondere verhalen verteld.
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (11 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Aude Zuid-Frankrijk:

De kitchenette van Gîte \Hier ziet u de keukenhoek van de gîte." class="polaroid foto_rechts" /> In het prachtige gebied waar katharen en tempeliers hun voetsporen hebben achtergelaten, verhuren wij op ons terrein van 2000 m2 deze gîte (in totaal staan er twee gîtes). De gîte is een tiny house dat bestaat uit een leefruimte met een eettafel en stoelen, een kitchenette (met 2-pits-fornuis, keukengerei en een koelkast) en een tweepersoonsbed. U heeft tevens in de gîte de beschikking over een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche.

Buiten treft u een tuinset en twee heerlijke ligbedden. Zowel vanuit de gîte als vanaf het terrein, kijkt u rechtstreeks op het château van het dorp. Dit kasteel won de tweede prijs voor de meest mooi verlichte kastelen van Frankrijk en staat daarom ook garant voor een prachtig uitzicht 's avonds. Vanaf ons terrein kijkt u ook uit op de mooie bergen van de robuuste Pyreneeën. De achterkant van het terrein grenst aan een oud oerbos, genaamd het Forêt des Fanges, dat ook wel de wilde bloementuin van Europa genoemd wordt.

De Nederlandse eigenaren, wonen zelf op het terrein en in hun woonhuis is een vegetarische table d'hôtes gevestigd die wekelijks enkele avonden geopend. (De tarieven voor de menu's liggen meestal tussen de 15 en 25 euro.) Op het terrein vindt u diverse zitplekken waar u gebruik van mag maken en treft u tevens een vegetarische barbeque-hoek. Roken is toegestaan op het terrein, maar niet in de gîte. U kunt uw auto op het terrein in de nabijheid van de gîte parkeren. Op loopafstand bevindt zich een dorpswinkeltje waar u dagelijks vers brood kunt kopen. Een grotere epicerie bevindt zich een dorp verderop en op zo'n 15 km afstand treft u een grote supermarkt.
Meer informatie

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9391 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Het is mogelijk om deel te nemen aan een een inspiratieweek op ons terrein. Een van de eigenaren verzorgt schrijfcursussen en cursussen intuïtief schilderen. Doordat wij samenwerken met externe docenten, is het ook mogelijk om deel te nemen aan yoga-lessen op ons terrein (verzorgd door een Nederlande yoga-docent), deel te nemen aan ontspannende Qi-gongsessies bij onze Franse buurvrouw, acteerlessen te volgen op ons terrein welke verzorgd worden door in onze regio wonende Engelse filmacteur, lessen te volgen in de klassieke schilderkunst in het atelier van een gekende kunstenaar in ons dorp. Deelname aan een cursus is niet inbegrepen in het huurtarief en de cursustarieven verschillen per cursus.

Er staat nog een gite te huur op het terrein en is ook te huur op deze website. Het gaat om vakantiehuis nummer 9392


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Languedoc):

Het bed <br>Bij binnenkomst treft u links de kitchenette, rechts een zitplek, recht voor u een tweepersoonsbed en links achter de toegang naar de badkamer.Natuurliefhebbers kunnen naar hartelust wandelen in de omgeving en allerlei bijnzondere natuurplekken bezoeken in de bergen of bossen. Maar ook het oude erfgoed dat Frankrijk zo goed in stand houdt, biedt veel gelegenheid tot tal van bezienswaardigheden, zoals oude châteaus, bijzonder fraaie kerken en dolmen en menhirs.
Om u goed wegwijs te maken beschikken wij over informatiemappen waarin hotspots van de omgeving staan beschreven. De teksten zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans.

De regio kenmerkt zich door mysterieën waarover onder andere Dan Brown in zijn Da Vinci Code schreef. Publiekstrekkers op dit vlak zijn bijvoorbeeld de plaatsen Rennes-le-Château en Bugarach. Maar er is veel meer en als u advies wilt over locaties die aansluiten bij uw interessegebied, dan kunt u dat altijd aan ons vragen.

Natuurlijk kunt u hier ook genieten van het Zuid-Franse leven dat zich kenmerkt door veel gezelligheid en lekker eten. U kunt met een toeristentrein de regio verkennen, wijnproeverijen bezoeken, eten in de diverse restaurants die de regio rijk is, musea bekijken, naar de heerlijke dorpsfeesten gaan of over marktjes struinen. In de nabije omgeving zijn ook diverse mogelijkheden om te zwemmen, zowel in zwembaden als in natuurwater. Sportievelingen kunnen wildwatervaren, raften, bergen beklimmen... Er is altijd wel iets te doen en wij brengen ook graag van op de hoogte van speciale evenementen in de streek.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Quillan, Rennes-le-Château, Bugarach, Carcassonne en Perpignan. Toon landkaart
Informatie voor de huurder:
Het château <br>Zo ziet het château van er 's nachts uit. U heeft er zelfs uitzicht op vanuit het bed van de gîte.Datum laatste update: 14-08-2020

De huurprijs is inclusief het gebruik van bedlinnen en handdoeken. De enige bijkomende kosten zijn die voor de toeristenbelasting. Optioneel kunt u enkele avonden in de table d'hôtes dineren. Wij serveren geen ontbijt. Mensen die hun verblijf willen combineren met een workshop dienen hiervoor ruim vooraf afspraken met de eigenaren te maken. Een kortere verblijfsperiode op ons terrein is mogelijk bij een verblijf van minimaal drie aansluitende overnachtingen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (11 weken vrij) Kalender 2021 (53 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Geen kinderen Adults only is aanwezig Geen kinderen Adults only
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in de nabije omgeving van dit vakantiehuis gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Aude die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Languedoc Roussillon waartoe Aude behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u in de buurt van dit vakantiehuis dan kunt u de onderstaande links gebruiken en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Quillan, Rennes-le-Château, Bugarach Carcassonne Perpignan
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.

Hier ziet u de keukenhoek van de gîte." data-width="1024" data-height="768">