Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail Is dit huis nog vrij?

Te huur: Departement: Orne, Rânes

Verdoken in het golvend groen van Normandië, ligt 'La Grange' : Hier ademt alles stilte en rust uit !

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9016) bedraagt € 900 tot € 1.100 per week voor maximaal 9 personen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
Klik op de groene beschikbaarheid kalender knop om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Verdoken in het golvend groen van Normandië, ligt 'La Grange' : Hier ademt alles stilte en rust uit ! te huur in Orne (Frankrijk)
La Grange zitplaats <br>lekker bij de houtkachel in de winter ! eetplaats ons bijhuisje Via dit poortje kom je aan de voordeur. gezellig Slaapkamer 1 <br>Deze slaapkamer is op de benedenverdieping met de badkamer aangrenzend. slaapkamer 2 <br>Slaapkamer op de benedenverdieping. slaapkamer 3 <br>Deze kamer is boven.
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Orne, West-Frankrijk:

La Grange

Dit huis, met z'n typisch Normandisch witte muren tussen donkere balken, charmeert elke bezoeker en nodigt uit om te genieten van huis , grote tuin en weidse omgeving !.
Mens en dier leven hier in harmonie met de natuur en met elkaar.

Bij het binnenkomen word je onmiddellijk verrast door de zitplaats met houtkachel en ruwe muur tot in de nok van het dak. Aansluitend is er de open eetplaats, de ingerichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Via een ruime speelruimte kom je boven. Daar is een afzonderlijke kamer met tweepersoonsbed. Verder is er in de bovenruimte nog een tweepersoonsbed, een éénpersoonsbed, een babybedje en opnieuw een badkamer met toilet.

Eetplaats beneden :De houtkachel houdt het gezellig warm. Deze ruimte was eertijds de stal voor de enkele koetjes tijdens de sneeuwdagen. Op de kast staan heel wat leesboeken en allerhande folders die de omgeving openbaren en je keuzes voor de komende dagen helpen maken !

Keuken: microgolf, vaatwas, oven ,grill ,gasvuur, koffiezetapparaat, Senseo apparaat, broodrooster.

speelkamer: In de bruine kast liggen strips, puzzels en speelgoed. Zin in een partijtje tafelvoetbal of biljart ? Ga je gang ! In deze ruimte is er ook een apart toilet. Met een verkwikkend wijntje van op het terras en een goed boek in de hand, kan van op het terrasje genoten worden van de ondergaande zon.

Slaapkamer 1 gelijkvloers: Zalig ruim tweepersoonsbed ! Samen met de huidige keuken was dit vroeger de leefruimte voor boer ,boerin en kinderen.


Slaapkamer 2 gelijkvloers: Alweer een goed tweepersoonsbed ! In deze kamer staat ook een aparte wasmachine in een afgesloten ruimte. Langs deze kamer kom je in de badkamer.

Badkamer 1 gelijkvloers: Lekker bad, aparte ruime douche, lavabo en toilet.

Bovenverdiep: Waar eertijds de hooizolder was, is nu, onder het prachtig dakgebint :

Slaapkamer 3: Geniet de slaap der gelukzaligen, word wakker met het gezang van vogeltjes en het gekakel van kippen ... Het is romantisch vertoeven in dit heerlijk tweepersoonsbed ! Ook vast kinderbedje. (Er staan nog 2 kinder/reisbedjes die je kan verplaatsen naar gelijk welke slaapkamer)

Slaapruimte 4: tweepersoonsbed en enkel bed. Hier hebben de kinderen het zeker naar hun zin !

Badkamer 2: lavabo, afzonderlijke ruime douche en toilet.

Ieder bed is voorzien van matrasbeschermer, donsdeken en kussens.

Vooraan en achteraan een ruime terras met tafel, tuinstoelen en BBQ!
En nu ook een bijhuisje met open haard voor binnen-BBQ! Zie foto's

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie:

zitplaats <br>lekker bij de houtkachel in de winter !

Ook voor ons blijft het een voortdurende ontdekkingstocht! We zoeken naar bronnen van het verleden, maar de vele kastelen en uitgestippelde wandel- en fietsroutes door bos en weiden getuigen alvast van een' bewogen' verleden afgewisseld met de zalige rust en stilte van de natuur !
Het vakantiehuis ligt op gemiddeld 250 m hoogte: Het is er steeds enkele graden warmer of kouder dan bij ons !

De uitgestrekte Normandische natuurgebieden, met een enorme rijkdom aan watervogels, roofvogels, reeën en everzwijnen laten u de mooiste plekjes van het uitgestrekte heuvelland ontdekken. Men spreekt ook van 'La Suisse Normande' Voor meer avontuurlijke zielen kunnen de mountainbike , de paarden- en andere trektochten een alternatief bieden. Pretparken zijn niet zo veraf.

Een waaier aan landelijke herbergen en eethuizen bieden u smaakvolle streekgerechten en –dranken aan. Gastvrije hoeves laten u proeven van een rijk aanbod aan natuurlijke, artisanaal bereide producten. De 'Calvados' kent intussen wereldfaam.

Rânes bevindt zich midden de cultuurhistorische steden Argentan, Caen, Flers, kuuroord Bagnoles en niet ver van het oorlogsverleden, landing van Normandië (op 90 min. rijden) en aan de andere kant de Mont Saint Michel (eveneens 90 min. rijden) nabij de kust. Maar laat u vooral vervoeren door de kleine, nog ongerepte schoonheid van de omliggende dorpjes ! Er liggen heel wat wandelkaarten ter beschikking !

Inkopen doen?

In het dorpje Rânes op 3 km van 'La Grange' vind je een heerlijke warme bakker, een 'huit à huit'(warenhuis) met slagerij waar je alles kan krijgen. Er is een restaurant, apotheek, dokter, café enz.

Echt grote winkels zoals Carrefour, Intermarché, Lidl, Aldi en Leclercq vind je ondermeer in Ferté Macé, op 13 km

Voor uw oriëntatie: Rânes ligt in de buurt van de plaatsen: Bagnoles, Carrouge, Argentan, Domfront en Le Pin Au Harras. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.


Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 900 tot € 1.100 per week. Indien het mogelijk is om per dag te huren dan worden dagprijzen in rekening gebracht. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 17-05-2024

Ieder bed is voorzien van matrasbeschermer, donsdeken en kussens. ( DONSOVERTREKKEN,ONDERLAKEN, KUSSENHOEZEN , BADHANDDOEKEN en KEUKENHANDDOEKEN ZELF MEE TE BRENGEN, er is een mogelijkheid om lakens te huren mits een bjdrage van 50€) De 4 tweepersoonsbedden zijn 1,4 m breed en 2 m lang. Het éénpersoonsbed is 90 cm breed en 2 m lang. In de keuken zijn er allerhande kruiden aanwezig. Voor uw comfort zijn wc-papier, keukenrol, koffiefilters, afwastabletten ... aanwezig maar dienen te worden aangevuld door de huurder. Graag ook de stapel brandhout en aanmaakhout aanvullen met hout dat buiten voorhanden is.
Midweek en weekendverhuur zijn mogelijk uitgezonderd in juli en augustus, dan verhuren we enkel van zaterdag naar zaterdag. Hebt u een ander voorstel, neem dan contact met ons op. Je huisdier meebrengen is bespreekbaar.
In het dorp, op 3 km van La Grange, is er een laadpunt om elektrische auto's op te laden.
Alle overige vragen beantwoorden we graag via mail of telefoon.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Rânes 🏡Bagnoles 🏡Carrouge 🏡Argentan 🏡Domfront 🏡Le Pin Au Harras 🏡Orne 🏡Basse Normandie 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.